142

Владимир

преди 7 години

Изключително добър отговор на Герджиков! Не знаят да пишат и да говорят на български ще ми гласуват на изборите в България!? Щом живеете и работите в Турция и не знаете езика нямате право да гласувате! Защо вие които не живеете в тази страна ще решавате кой ще управлява страната!? Толкова сте нахални и нагли егати подлите фесове!! Български не знаели ще ми гласуват на български избори. Коя вие родината Турция или България???? Турция нали? Турци смееее... като сте турци си гласувайте в анадола!

141

До некаф луд

преди 7 години

Ердо е по луд... Голям кеф е когато почне той да се смее и гаври... Просто не ви показват всичко...

140

До до 173

преди 7 години

В Турция кюрдския се учи в училищата имат и канали на кюрдски. Не всеки кюрд е от пкк. Нищо не знаете... А за арменците хич да не говорим...

139

д0 173

преди 7 години

А Турция не се ли гаври със своите малцинства? Защо ПКК воюва с Турция? Разрешен ли е кюрдският език в Турция? Арменците? И в крайна сметка защо не погледнете през онези времена какво се е случвало с малцинствата в други държави. Например през 1964 полицията във Франция е пребила до смърт и изхвърлила в реката около 200 мароканци протестиращи, ...списъкът е безкраен. А комунистите репресираха всички, не само вас. Стига сте хленчили, сега ще имате възможността да живеете демократично при Ердоган

138

бойко

преди 7 години

До Чужбина С.Д.Научи се да пишеш!

137

Анонимен

преди 7 години

Усещат се някакви настроения във форума срещу работещите и живеещи в чужбина българи.Това са пълни глупости,не си плащали данъци в България,да не можели да гласуват,да им се отнемело гражданството.Първо,това е тъпо и недемократично.Второ точно с парите изпращани от тези хора се издържа половината българско население.Но смятам че трябва да знаеш писмен български,за да можеш да гласуваш-да се въведе такъв закон.И средно образование

136

Чужбина С.Д.

преди 7 години

Браво , горд съм че има хора който имат желязна ръка. Но също така съм и разочарован от това че 2 пъти свалихме едни болни *** и 3 пъти пак овцете ги избраха , срам ме от вас , помислете за бъдещето си ако не то за ващо , поне за идните покуления. Какво направи бай Ви Бойко за вас освен да ви *** в задниците и да разпродава Майка България , кажете ми какво направи за вас ? Магистрали ли , ами хващайте пътя към Турция заедно с него и с другите дупедавци и не се връщайте. Големите политолози дет все знаете "Бойко направи магистрали , Бойко направи Арена Армеец , Бойко това , Бойко онова. Ам

135

Анонимен

преди 7 години

Данъка на къщата ми в България си го плащам...Дойдох да гласувам, проветрихме къщата и се върнах.Другия път ще взема с мен и бутната жена...и се почва да се идва по навреме лиготии!Колегите, които не отидоха да гласуват нито в Турция нито в България много съжаляват!!!

134

Кумчо

преди 7 години

По конституция това пишело, онова се тълкувало...... Но е и записано, че партии на етноси, религии....да няма.......Абе кой ли ти спазв БГ-конституцията?

133

Анонимен

преди 7 години

Срам ме е че съм живял в тази държава и че имам нещо общо с българите.

132

Анонимен

преди 7 години

рябва да е както в другите държави. Живееш тук, плащаш данъци тук - имаш право на мнение.Това е простичко е. Нямам нищо против тези които са в ингилизия, жермани или турция, но там да си стоят :)....Простичко е наистина. Просто спазваш закона.

131

Solar Power

преди 7 години

До АнонименТрябва да е както в другите държави. Живееш тук, плащаш данъци тук - имаш право на мнение.Това е простичко е. Нямам нищо против тези които са в ингилизия, жермани или турция, но там да си стоят :)

130

Анонимен

преди 7 години

В Турция гласуваха малко над 30 000 души при имащи право на глас над 300 000. С автобусите да са дошли не повече няколко хиляди.Тези хора няма да забравят гаврата извършена спрямо тях. Няма да я забравят и тези които не отидоха до урните. Другият път няма да е така.

129

Анонимен

преди 7 години

Никъде няма изискване да знаеш български,за да си български гражданин.Ако имаше добре,но няма.И защо тогава и в Бг. не се попълват декларации?Редно е така.Иначе остава съмнението че всичко се прави под диктовката на Европа,заради конфликта й с Ердоган,за да бъде ударен той.Докато Европа се сваляше с Ердоган и щеше да му маха визите,нямаше декларации за гласуване.Протекторат сме-пак се видя.Що не питате Герджиков за парното,а?Изпълни заповедта на Меркел за декларациите,а не от патриотизъм.Наивниц

128

Анонимен

преди 7 години

Само да знаете в Турция колко хора не отидоха да гласуват господин Герджиков...аз дойдох с личната си кола...в момента, след случката с тази жена бутната от обидинените мъжловци, тези, които не отидаха да гласуват СЪЖАЛЯВАТ И ТО МНОГО...ТОВА НЯМА ДА СЕ ПОВТОРИ ГОСПОДИН ГЕРДЖИКОВ, ДРУГИЯ ПЪТ ПОЧВАМЕ ДА ИДВАМЕ АКО ТРЯБВА 2 СЕДМИЦИ ПРЕДИ ИЗБОРИТЕ...АНЛАДЪН МЪ!!!

127

Анонимен

преди 7 години

Абсолютно глупава и недалновидна реакция както на Герджиков така и на останалите политици. Първо имаме грубо потъпкване на конституцията и демократичните принципи и последващо затваряне на очите. От това силата на ДОСТ расте и печели симпатиите на нормалният свят. Аз лично следващият път ще гласувам за ДОСТ.

126

бълхаробичащ

преди 7 години

Срам за професията юрист!

125

Анонимен

преди 7 години

До Евро-Атлант. Ами прави са турците. Това че се страхуваме от тях е наш проблем. Няма как да имаме региони със 80% турско население, 400 000 изселници в Турция с Бг паспорти, да плюем по ДПС -като небългари и да не искаме да гласуват за ДОСТ -другите небългари но с лидер Ердоган. Или трябва да поддържаме български представител на турците или такъв ще бъде създаден от Турция.

124

До Евро-атлант

преди 7 години

Винаги се чудех колега защо мистър *** не е успял в нищо...та това е било заради това, че е много мързелив и все някой му е виновен, все трябва някой да му свърши работа и т.н...Относно турците..."НЕ Е ВАЖНО ДА ТЕ ОБИЧАТ, ВАЖНО Е ДА СЕ СЪОБРАЗЯВАТ С ТЕБ!" (турска народна поговорка)

123

До 153

преди 7 години

НЕ, ЕРДО Е МНОГО ПО УМЕН! ЕРДО, АКО РЕШИ ДА СЕ ГАВРИ...ЩЕ ИМ ИЗПРАТИ ХОРА, КОИТО ИСКАТ В ЕС, КОИТО ИМАТ ЖЕЛАНИЕ ДА НАУЧАТ ЕС ЕЗИК...ТОГАВА МИЛИТЕ ПАЛЯЧOВЦИ ЩЕ ТЪРСЯТ ***, КОЯТО ГОВОРЕШЕ РАЗВАЛЕНО БЪЛГАРСКИЯ АМА ЙОООК:-):-):-)