182

османлията

преди 7 години

господа българи ако не ни искате ще се отделим от вас после да не сажалявате а за българския не ни трябва да го научим скоро сами ще се самоунищожите вече сте в червената книга като бели те мечки

181

Язе

преди 7 години

До Георги 198:Гоше, нещо не си доразбрал - в ЕС няма двойно гражданство за гражданите от ЕС, т.е. не може германско и бълг.гражданство, но за съжаление може германско и турско гражданство.

180

Иван

преди 7 години

Разбира се че трябва да говори и пише на български като неще да иде в Арабия всъщност могат ли да гласуват и в турция и в България поганците

179

Аб...

преди 7 години

Мучащи и опитващи се да сглобят изречение на български... Видяхме ги изборните туристи. Да се върнат в 1-ви клас и да си припомнят буквара!

178

Анонимен

преди 7 години

Турците са нагли и безочливи същества! Цял свят ги мрази заради ориенталската им простотия и крадливост. Алчността им към чуждото е патологична. В същото време всичко до което се докоснат загнива и пропада. Те са вирусоносителите на корупцията по нашите земи. Културата на рушвета е османска традиция.

177

жоро

преди 7 години

А *** как са с писането и с езика?

176

никълък

преди 7 години

браво диво. ча който не може да си напише името да си седи в кошарата

175

Анонимен

преди 7 години

Напълно коректно изказване на Герджиков. Интересна е позицията на Местан, който се надцени и за първи път е извън парламента - иска да съди България, за това, че му е попречено да събере достатъчно гласове. Не се ли сеща в емоционалната си реакция, че така признава за купен вот? Как може да претендира, че е ощетен, ако не признае, че в автобусите е имало хора, които са водени под строй да гласуват за ДОСТ? Да не извади очи, вместо да изпише вежди... :)))

174

Анонимен

преди 7 години

Може ,може ,може да не знаеш език и да гласуваш щом имаш българско гражданство,във конституцията е записано,закона дава това право на всеки БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИН,НА КОЙТО НЕ МУ ХАРЕСВА ДА БЪДЕ ТАКА ДОБЪР ДА ПРОЯВИ КУРАЖ И ДА ПРОМЕНИ ЗАКОНА,ама май на всички ви понамирисват краката за това дело.

173

браво

преди 7 години

на Герджиков, един голям юрист по търговско и гражданско право, гордост за Бълга-рия.Да се отнеме правото на глас на тия, които над десет години трайно не са пребивавали в България.Като живеят в турция, там да гласуват.

172

Георги

преди 7 години

До АнонименПремахване на двойното гражданство (като в Германия) - това не е вярно. В Германия може да имаш двойно гражданство, ако си гражданин на друга страна от ЕС. Имам приятели който имат двойно гражданство в ФРГ.Интерграционният тест е преди да вземеш гражданство. Същото може да бъде отнето само в изключителни случай - примерно заплаха за националната сигурност и тн. С повечето останали неща съм почни съгласен.

171

До 193

преди 7 години

А с какво се различаваше българският на 80 годишната старица от границата от българският на Карадайъ?

170

аса

преди 7 години

Върви си възродителният процес под друга форма. Никога не е спирал. Нужни са ви бежанци 300000 за да разберете колко са ви мили съгражданите които ги дискриминирате.

169

Анонимен

преди 7 години

политиката е виновна а не хората. това е плода от нацистката ви политика.

168

До 191

преди 7 години

Какво му има на българския на Карадайъ? Това че говори с лек акцент не значи че не говори смислено, точно и ясно! Хубав ден!

167

аса

преди 7 години

Професор по право? Това е положението на България. Живкови чеда.

166

Анонимен

преди 7 години

А карадайъ с прекрасният български ще го лишим ли от право на глас?

165

Анонимен

преди 7 години

Герджиков, остави това, кажи сгъсти ли се акуто на внучето?

164

Brawo,

преди 7 години

Герджиков!Двете етнически партии(ДПС,ДОСТ) държат елЕктората си в НЕВЕЖЕСТВО,НЕВЕДЕНИЕ( така ГИ КОМАНДВАТ като стадо овце!) за кого да гласуват: трябваше да ги ОСТАВЯТ още след 1990 да се САМООПРЕДЕЛЯТ СВОБОДНО за коя БЪЛГАРСКА партия да гласуват, но тогава ДС,КГБ,Ахмед Доган имат най-голяма вина: за горкия турски етнос е все едно дали е социализъм или демокрация: някога знаеха "кармазъ", сега-номер и "тюркието".ЕДна БЕЗПРОСВЕТНА МАСА (умишлено), за да могат да я КОМАНДВАТ и спират в развитието.

163

Анонимен

преди 7 години

Герджик, той и царят на когото подгъззуваше не знаеше български, но стана премиер. Защо тогава не го лиши от гражданство? Не само това, ами и му подари половин България.