14

сминдух енд чесън

преди 7 години

Как ще се махне субсидията ,с какво ще се купуват изборите като му дойде времето,откраднатото не е достатъчно.

13

пфф

преди 7 години

До БАХРИ ЮМЕР(продължение) на мен лично тези 100 хиляди дето са в чужбина не ми пречат. Но има едни други 1 милион дето са тук и не само че не плащат данъци ами и точат държавата. Веж те са си по-сериозен проблем, не мислиш ли?

12

Анонимен

преди 7 години

щом някой се боричка да е член на партия,да си дава членския внос и да си я издържа, а така - партиите с чужда пита -помен правят.

11

пфф

преди 7 години

До БАХРИ ЮМЕР".ЧЕ ТЕЗИ БИЛГАРИ КОИТО СА ВЪНКА НЕ ДАВАТ ДАНЪЦИ И ПАРИ НА ТАЯ СМЕШНА ДЪРЖАЩА ДЪРЖАВА..." - у ваше село не знам как е, но у наше дори хора дето са от 20 години в чужбина пак държат по една къща тук на която й плащат данъци. Отделно, те са тези дето осигуряват работа на местните майстори за ремонти иначе и те да са заминали отдавна. Които имат деца тук или стари родители - пращат пари в България всеки месец. Така че който плаща, защо да не гласува?

10

БАХРИ ЮМЕР

преди 7 години

ВЧЕРА ЧЕТОХ ОТ ДРУГ КОЛЕГА.....ЧЕ ТЕЗИ БИЛГАРИ КОИТО СА ВЪНКА НЕ ДАВАТ ДАНЪЦИ И ПАРИ НА ТАЯ СМЕШНА ДЪРЖАЩА ДЪРЖАВА....А ЗАЩО ИМАТ ПРАВО ДА ГЛАСИВАТ...И ....И НЕ СТАВА ЛИ ТАКА ЧЕ ВСЪЩНОСТ СУБСИДИЯТА НА ТЕЗИ КРАДЦИ И УБИИЦИ В ПАРЛАМЕНТА---СЕ ПАДА НА ЧОВЕК ПО 77 ЛЕВА !!!....КОИТО ПАРИ ИДВАТ '''САМО'''' !!! ОТ ТЕЗИ ЖИВЕЕЩИ В ТАЗИ СВИНЕФЕРМА БИЛГАРИЯ..А ОНЕЗИ НАВЪН, НЕ ИМ СЕ ВЗИМАТ ПАРИ, ЩОТО НЕ ЖИВЕЯТ, И НЕ КОНСУМИРАТ СТОКИ И УСЛУГИ, И НЕ ПЛАЩАТ ДАНЪЦИ В БИЛГАРИЯ !!...., А ПЪК ГЛАСУВАТ И ТЕ ??!!

9

Бай Пешо

преди 7 години

Та разбрахте ли - що е България, ни референдуми минават ни демокрация. Ако питате къде са комунистите те са в Парламента, правят каквото си искат гласуват си заплати, отпуски, ваканции, блага, привилегии както беше писал Карл МАРКС, Ленин колкото каквото ни трябва, а ще работим колкото можем. Такъв е животът и на огромната европейска администрация в Брюксел. Та това е Комунизъм в Еропейски стил...

8

Анонимен

преди 7 години

Партиите да премахнат това крадене от държавата и да събират членски внос. Не е допустимо в Германия субсидията да е символична от 1 евро, а в бедна България да е близо 6 евро.

7

БГ

преди 7 години

Възраждане, официално се ОТКАЗАХА от своята субсидия !

6

sante_dog

преди 7 години

една от причините да не гласувам - никой не е заслужил мойте 11лв!

5

Анонимен

преди 7 години

Нали гласувахме на референдума по този въпрос. Никаква реакция, занимават ни занимателно с избирателната система.

4

Анонимен

преди 7 години

С тези пари се обезпечават партийните офиси и канцеларии по места, разгръща се някаква обществена дейност, организират се инициативи и PR-акции. Могат да бъдат сравнени с кръвоносната система :) В този анатомичен разрез по-интересно е какво представлява скелетът на партиите - система от олигархични кръгове, медийни групи и едър бизнес, където играят наистина огромни пари и където тези 30 млн., взети от хората, са като капка в морето.

3

знам ли

преди 7 години

Субсидиите се дават с цел да няма задкулисно финансиране на партиите , друг е въпроса че много се стремят към власта само заради тях

2

българка

преди 7 години

УЖАС ! А за нас все пари няма, за тях има 32 милиона ! СРАМ И ПОЗОР ! В референдума гласувахме за 1 лв субсидия, но те пак си гласуваха милионите - ужким за народа работят. ГАДНА ДЪРЖАВА, НЯМА ОПРАВЯНЕ ! САМО С ПУШКИ И СОПИ ЩЕ СТАНЕ ПРОМЯНА......*** ДО ***, МИЛА МОЯ МАЙКО ЛЕ........

1

zeus

преди 7 години

Ето тук съм горд, че съм българин, изпреварихме Германия дори, там субсидията няма и 1 евро ;)