119

Нагъзаки

преди 7 години

Морковче от 300 лв. пенсия и раята тръгна!А от къде парите! От еврейските фондове - сега като ги спрят, пари и за заплати няма да има!

118

анонимен

преди 7 години

До АнонименДА ПО СИСТЕМАТА 15 15 ---ПРЕЕБИ ДРУГАТЧЕ ДОРИ И ЦАЦЕВА И ЦВЕТАНОВ КЪСНО СЕ УСЕТИХА ЧЕ СА ИЗВЪН ТРАПЕЗАТА

117

анонимен

преди 7 години

До АнонименАКО СТАНЕ ТАКА СИМЕОНОВ И КАРАКАЧАНОВ ЩЕ ИМАТ ВЪТРЕШНОПАРТИИНИ ПРОБЛЕМИ И В ПАРЛАМЕНТА ЩЕ СА ГОСПОДИН --НИКОЍ АМА КЪДЕ СЕ ТОГАВА ГОЛЕМИТЕ ОБЕЩАНИЯ КЪМ НАРОДА ---ЩЕ БЪДАТ ИЗРИТАНИ ЗА НЕ ПОВЕЧЕ ОТ 2--3 МЕСЕЦА И БОЍКО ЩЕ СИ Е САМ ЦАР ВЪВЕЖДАЍКИ МАЖОРИТАРНИЯ ВОТ ОТ КОЍТО СИМЕОНОВ СЕ ПЛАШИ

116

Анонимен

преди 7 години

Кеф ми е да ги гледам как се гърчат.Пирова победа

115

1

преди 7 години

До Дръндер,не позна изборите ,ще са 04.06.2017год.

114

Не съм ГЕРБ-ер

преди 7 години

Горките червенушковци!Като им чета коментарите и гледам къде по колко минуса са сложили,едно не мога да разбера.КОРНИшонка и компания (върхушката на БСП и потомците на върхушката на старата БКП) вият като бесни ку_ч_ки от яд, че не могат да се включат в преразпределянето на немалко парички.Тази тяхна реакция е обяснима, искат да докопат голямата баница и да не я делят с никого.Но редовите им членове и симпатизанти? Те какво ще "спечелят" от ново съсипване на страната по Жан-Виденовски метод?

113

Бай Хой

преди 7 години

Манджа с грозде

112

do MAKEDON

преди 7 години

abe gleaj ti u nashta kochina,oni i gladni i bosi sa pa poarni od nas

111

Дръндер

преди 7 години

До Анонимен 126Хехехе с такова правителство ще стигнем до кривата круша и Бойко Борисов ще надмине БСП по предсрочно прекратени мандати!

110

Дръндер

преди 7 години

Нови избори след 6 месеца! Юпиииии!

109

MAKEDON

преди 7 години

Prosti ste vie Bolgarite be....prav e umetnikot Kristo .....Nali vikavte deka ste gladni, goli, bosi, so mali penzii......

108

Анонимен

преди 7 години

Праивителство на малцинството!!!! САМО ТВА Е ИСТИНАТА! С Мнозинство от ВОЛЯ И ДПС без да им се дават министерски постове! Ако прави с патриотите ни чака същото дърво, а и се излагаме пред запада с тези руски и дс доносници от ОБЕДИНЕНИТЕ ПАТРИОТИ

107

Анонимен

преди 7 години

До 123 Доносника Г.Марков,стана жертва на ,,феномена" 11/11 и отпада от Парламента.Едно от добрите неща ,от неграмотноста на българина.

106

Анонимен

преди 7 години

Правителство на малцинството. Това е единственото решение. ГЕРБ да се бори за всеки закон, за всяко гласуване.Патриотите видяха какво стана с реформаторите. Получиха отровната целувка на Боко и издъхнаха. Ако имат инстинкт за оцеляване патриотите трябва да подкрепят само създаването на правителство на малцинството. Това трябва да сторят и другите пратии. След това Винету да се оправя, нали е много велик, нали все драпа за власт.

105

Анонимен

преди 7 години

Оня вресливия-доносник Николай,дето му викат още Георги Марков,успя ли да се вреди в Парламента?

104

ДО 119

преди 7 години

Ех,другарю пак ли народен съд.А за това че докарахте народа пет пъти до катастрофа ,вас кой ще ви съди?Много къса памет имате!

103

До118

преди 7 години

Ами те няма да оцелеят,какво мнение.

102

Анонимен

преди 7 години

Явно наистина е прав Бочко като каза, аз съм *** и вие сте прости поради което се разбираме. Нинова щяла да ни върне в социализамЪт??? Капиталистите от БСП не искат и да чуят за това. Защото дойде ли социализма, ще има Народен съд и Националация. Това и Бочко не иска, защото ще трябва да връща ограбеното. Явно герберският електорат е елементарен и неук, поради което вярва. България е в ЕС, връщане назад няма, но никога против Русия. Бочко е малък и страхлив, добре, че Путин не му се връзва.

101

До 91-Анонимен

преди 7 години

От тук пишещите 90% са под 30 години,другата част са ***.Няма нужда да си ,,простата част от обществото" .Достатъчно е да си живял при Живков,Беров,Попов,Луканов,Виденов за да имаш собственна оценка.А такива като теб са хем непознали и не видели какво е истинско страдание и мъка,хем растящи в слободия и мързел.Само един месец от 96/97 и сте на 180градуса в мненията си.Просто не знаете какво е кошмар,разруха ,жесток дефицит и 6 долара заплата. Има ли нещо общо със сега и вашето хленчене.

100

ХА-ХА

преди 7 години

до 114, хахаха забавен си! Викаш по-добре *** Нинова със СТОЛЕТНИЦАТА ли, тя баш ще ни върне по времето на Бай Тошо!!!хахахахаха