8

Анонимен

преди 7 години

Акоизборите решаваха живота ви да се подобри то те щяха да бъдат забраненисъс закон. Мислите ли че ще спечелят тези дето вие искате? Не няма койда ви го позволи. А разрешението идва от брюксел и от краварите.Изборите са само параван който да прикрие това което не искат да видите.Вие ли броите бюлетините? НЕ! Вие ли правите допитвания? НЕ! Е как щеразберете кои и с колко са спечелили. От платената стъкмистика напартиите ли? Ех колко сте наивнички направо не е истина!!!!!

7

Щерев

преди 7 години

Какво им се радвате на гласовете от чужбинско!Те само добавят субсидии на партиите, които се плащат обаче от работещите в България!!Схващате ли?

6

Анонимен

преди 7 години

Аз от 17 години живея в чужбина. На нито едни избори досега не съм гласувал и няма да гласувам. Такива като мен нямат право на глас защото не живеят в България и не изпитват на гърба си затрудненията които изпитват нашите сънародници живеещи в България. Аз живея добре даже отлично в чужбина а моите родители живеят по зле от куче в България. Е защо да гласуваме ние дето живееме добре в чужбина и да променяме вота на тези дето живеят като кучета в България? Нямаме моралното право да гласуваме!

5

Анонимен

преди 7 години

До 4Доста си зле с цифрите

4

Анонимен

преди 7 години

Начи 21 000 Бьлгари са глааували в чужбина само! Като имате на предвид близо 2000 000 Бьлгари живеят в чужбина! Демек, от турците по желаещи да гласуват и то на Бьлгарски избори няма! Защо?

3

До неграмотен

преди 7 години

... Недоволен! Добре, че Левски е бил по-грамотен от теб! Лошото е, че повечето, които останаха са като теб...

2

Oj

преди 7 години

1 procent ot chujbina.

1

Недоволен

преди 7 години

Новината е ... 38000 гласуваха в чужбина, а за 14000 в Турция не бе организиран транспорт до България. Всички турци на които не им се плати екскурзия с български пари, останаха недоволни и се надяват на следващите избори нещата да се оправят.Аз лично с удоволствие си плащам данъците за да могат братята турци да идват да гласуват законите с които ме ограбват. Къде си Левски