28

нормален

преди 7 години

Аз не съм комунист и никога няма да бъда .Тази песен я помня и днес , а до къде я докарахме днес ,комунисти са гласят да ни управляват ?! УЖАС !!! Васил Левски-"НАРОДЕЕ !!!!"

27

Schutztafell

преди 7 години

Отивам до тоалетната. Jaja. Поради неграмотност ти е непознат добрия войник Швейк.

26

Анонимен

преди 7 години

Не мисля, че имаме проблем с гласуването на българите, живеещи в ЕС и страни, допускащи двойно гражданство - тяхното право е неоспоримо. От гласуване в български избори следва да се ограничат единствено хората, трайно пребиваващи в страни извън ЕС, които по собственото си законодателство не допускат двойно гражданство. Това ще намали възможността полуграмотни и лесно манипулирани граждани на Турция / най-вече/ да определят съществено политическата ситуация в България!

25

Анонимен

преди 7 години

Специално нормалните софиянци не гласуват за Боко, защото той не е десен, а център-ляво.

24

Щерев

преди 7 години

До Шуши Пращаш на родителите си, а не на държавата! Нали родителите ти не тичат с твойте пари да се издължат към партията за която си гласувал - да им "снесат" така наречените партийни субсидии.Плащат ги субсидиите, които ти си ни нагласувал, само работещите в България.

23

Анонимен

преди 7 години

до 17 200 лефчетa не сa 300 Евро тутмaник, от всички бългaри в чужбинa в губерниятa идвaт милиaрди Евро, вие толковa не можете дa изрaботите. кaкто и дa е, aз винaги глaсувaм и ще глaсувaм зa проевропейски пaртии

22

Анонимен

преди 7 години

Аз живея добре даже отлично в чужбина а моите родители живеят по зле от куче в БългарияИ не си направил нищо за тях, така ли? Чудесен син си :)

21

Да

преди 7 години

Предпочитам да ни управляват ГЕРБ, пред *** и ДПС! Другите партии са прекалено малко факт! А сега заповядвам на всеки платен *** и послушните едноклетъчни да натискат минусите, да ви е гадно! Подчинявай се и натискай!

20

Хитър Петър

преди 7 години

България е за рекордите на Гинес по най-много турски гласове. Един турски изселник гласува по 30 пъти, като 10 пъти гласува в Турция, още толкова в България и още толкова в Гърция или друга европейска държава.

19

Шуши

преди 7 години

Който живее в чужбина знае колко праща в България и да, докато пращаме да поддържаме държавата имаме право на глас!

18

Анонимен

преди 7 години

Според коментарите на надъханите изпилени мозъци от Позитано 20 ГЕРБ щяха да бъдат издъхани с много, факт е, че в момента изостават все повече и повече:

17

Анонимен

преди 7 години

Хората които живеят в чужбина, защо имат право на глас? От къде на къде ще ми решават бъдещето в България, при положение, че те самите са се изнесли (емигрирали) от тук. Право на глас трябва да имат единствено хората живеещи в България и хората, които имат "САМО" Българско гражданство!!!

16

Анонимен

преди 7 години

Повечето от тях са гласували за дядката от Банкя.

15

do 6

преди 7 години

уау пращаш 200-300лв на месец и си мислиш, че имаш правото да решаваш съдбата на хората които си плащат данаците и издържат таз държава ! дали турци дали такива като теб се тая ! нямате никакво морално право да го правите ! при късмет на другите ибори оседналост за гласуване !

14

oeruio

преди 7 години

До Анонимен 11И сигурно *** с тия пари тича най-напред да плати субсидиите на любимите ти партии????

13

Българина

преди 7 години

Никакво гласуване в чужбина. Само в консулството всички държави са така само анадолските във всяка колиба секция. Без двойно гражданство. Не можеш да живееш и следиш нещата на две места едновременно

12

Анонимен

преди 7 години

Ние от чужбина гласувахме против ГЕРБ и БСП.

11

ТАКА ДЕ

преди 7 години

До Анонимен 11Защо пращаш,като е много хубаво там,вземай си дъртите при теб?!

10

Анонимен

преди 7 години

до 6 aбе мaстийо, aз прaщaм в губерниятa всеки месец по двa- тристa Евро нa родителите ми, ти кaто крепостен губернец повече прaвa ли имaш от мене? стой си в бг- то и не дaвaй aкъл, кой имaл прaво дa глaсувa и кой не.

9

Баааа го да го еба

преди 7 години

И защо?!Като са в чужбина да си стоят там и да не избират моето бъдеще.