5

Анонимен

преди 7 години

Ами то руснаците са там още от 1965 г. Преди да ги "поканят"

4

Анонимен

преди 7 години

В статията се говори повече за американски войски и техните действия. Журналиста явно е сбъркал името, но имайки в предвид автора на статията му е простено. Защо като започна арабска пролет, пустинна буря и т.н не пишехте за американските убийци и че те са виновни за сегашното положение в арабския свят. И всичко започна от създаването на великия ЕС. Сега се чудите какви поръчкови статии да надраскате та да си заслужите тлъстите хонорари, а наивниците пишат коментари. Успех.

3

свободен

преди 7 години

какво да правят? ... УБИВАТ ...

2

знаещ

преди 7 години

Има големи неточности от това написано нещо,първо кюрди и сирииската армия блокираха про-турските ислямисти и те вече няма къде да мърдат като завзеха Ал-Баб,те са блокирани от юг от сирииската арабска армия а от изток от кюрдите.Кюрдите дори предостъпиха села близо до Манбиж вместо да ги пазят те ги дадоха на сирииската арабска армия..Ердоган е бесен че неможие неговите маронетки да помръднат в Сирия.

1

ясно

преди 7 години

Руските военни са по покана на Сирийката власт и въпроса е малко странен на фона на събитията там.Истинския въпрос е какво правят там Турция и САЩ.