25

Мишо

преди 7 години

Какво правят американците в Сирия?

24

Антрополог

преди 7 години

Пешмергетата са истинските кюрди другите са племена с неясни религии и корен сменят си вяра и етнос през 50 години-бъргуджии

23

Анонимен

преди 7 години

газят краварските екскременти които овоняха света.ама от кравешкия обор

22

.....

преди 7 години

най-гадно е че невинни хора си патят толкова деца са умряли в Сирия колкото има в цяла Б-я,а за изгубени да не говорим.Америка,Турция,Русия,ЕС са същете като преди 70 години през и след 2-та световна ама тогава бяха 3мата големи,а сега са 4мата говнени.НАй-ми е странно наще българи защо ги псуват,че са избягали от държавата си (Сирия),като през зялата война на Сирия българите ми се оправдават,че заминават в друга държава и не могат да живеят в Б-я.Ние сме тотални racists който каже че не е лъже!

21

.

преди 7 години

До К.М.Т.Всичко ще е ок след като се направи части от Сирия някакъв кюрдистан и се осигури коридор Катар-Ирак-Кюрдистан-Турция, каквато беше и целта на войната и т.н. Ислямска държава.

20

К.М.Т.

преди 7 години

Как какво? Защитават сирийците от американските окупатори, които искаха след Египет, Либия и Ирак, да "оправят" и тях. Видяхме им хубавата оправия! Не можем да очакваме нещо добро от страна, в която единствено се строят сатанински храмове. Не се връзва просто.

19

(не)случаен минувач

преди 7 години

До 22Можем да разширим въпроса - какво правят американските войски по целия свят

18

borovinkov

преди 7 години

Какво правят американските войски в Германия?

17

ор

преди 7 години

До В ПотурцияТова със езиците пък откъде го измисли,работи ти въображението.

16

В Потурция

преди 7 години

В Турция мачкат малцинствата като кюрдите наприменр, но иначе изселниците хленчат, колко зле са били третирани. Е за разлика от Турция, в България никой не е рязал езиците на говореяите собствения си език малцинства. Така че когато онзи изразително говорещият цирков артист Местан критикува, да вземе предвид политиката на поТурция срещу малцинствата.

15

Боби

преди 7 години

До Shopp продЦелите на Путин са:1. да гарантира двете си бази в Сирия2. Сирия да е една страна по възможност защото Мулти национална и Мулти културна страна освен със СВЕТСКО(НРЕЛИГИОЗНО) УПРАВЛЕНИЕ просто няма бъдеще.3. Ако част се откъсне за Кюрдите на североизток по казуса Косово/Крим само ще продължи войната но вече между Турция и Кюрдистан подпомаган от Сирия срещу Кюрдите за да си Върне земите. САЩ и РФ няма да обуздаят ЗАВИНАГИ Турция и Сирия по този въпрос - дори след 10 години ПАК

14

PetyrVeliki

преди 7 години

А тая сирийска опозиция, дето щяла да спасява цивилни ... ако ще го прави както в Алепо - тоест да палят автобусите, с които те реално трябва да се извозват - то по-добре даже да не се и опитват!

13

PetyrVeliki

преди 7 години

Доста грешки има в тази псевдо-статия :DНапример - след Алепо руснаците и режима нарочно освободиха първо Палмира, за да започнат да затягат обръча около Ракка. Те не искат само да седят и да гледат.Освен това - армията на режима и кюрдите като цяло не воюват помежду си, те не са си врагове едни на други. Може да е имало спорадични конфликти, но това е всичко. А пък това кюрди да са подкрепяни от Турция - това звучи направо смешно :D

12

se

преди 7 години

Браво на Русия.Възражда се и си заеме мястото в световната политика.Сирия е по близко до Русия нали, а какво правят янките там а и не само там.Янките си имат континент и какво правят по другите географски ширини???Русия си е у дома.

11

Знаят те

преди 7 години

Където се е намесила Русия настъпва разпокъсване на територията и кървави конфликти между страните. Както казват: Разделяй и Владей.Ще лобират за несправедлив мир като вземат страна, за да провокират бъдещи конфликти.Справка Балканска и Междусъюзническа война. Сега гледаме на живо как са постъпили с нас.

10

bluesky1

преди 7 години

Правилният въпрос е "Какво правят турците и американците в Сирия без покана от законното правителство?"...ааааа сетих се разпарчетосват я....

9

смЕх

преди 7 години

До 9 анонимен Е та нали за това им плащат точно заради такива обслужващи статии.

8

Анонимен

преди 7 години

Навремето западните издания и най-вече американските пишеха колко зле е в соц държавите на изток от Рая.Как хората нямали какво да ядът,как им се нарушавали човешките права.Имаше статии за това как в България имало човекоядци и плъхове големи като кучета.Но пък пишеха,че при комунистите нямало частна собственост,всичко било общо даже и жените били общи.Ние пък показвахме кадри как ония бият чернокожите и едни големи опашки на хора чакащи за безплатна храна.Та такива ми ти работи.

7

Анонимен

преди 7 години

Тя *** все такива ги пуска. ***. Това и е работата. Трафик и коментари да има. Добра е. В троленето де. Иначе за журналист не бива.

6

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 4ЕС е създаден преди 60 години. А неграмотните пишат коментари.