18

Анонимен

преди 7 години

С всеки изминал ден президентът печели все повече моето уважение.Така трябва да постъпва един истински президент и мъж.Никой не може да ни диктува как да прилагаме законите си,както и ние не го правим към другите.

17

Анонимен

преди 7 години

Още не мога да се побера в кожата си, когато плевнелиев, в Анкара, поздравяваше почетната рота на майчиния си език.Марабъ аскер! И това недоразумение ни беше президент!

16

Анонимен

преди 7 години

Че нямаме шанс срещу турската армия то е ясно, но интересно е малкотп с коетонеазпошагаме какви жеррви биха дали сред турците? Например ичачв точка у, имаме самохпдно гаубици, имаме планини откъдето може много лесно да се ползва игла срещу танковете им ... Освен това за разлила от 13 век сега турция е затапена от гърция и ударът ще е през тясната източна тракия

15

ами

преди 7 години

Защо не се забрани изборния туризъм?Защо шалвари и забрадки ще определят бъдещето на Б-я,и то от хора дори незнаещи български език!Защо Турция им дава платен отпуск и безплатен превоз?Въпроси без отговор!Виновниците са нашите *** и предатели!

14

Анонимен

преди 7 години

Достоен балансиран, но твърд отговор на смел човек, българин. Скоро не сме имали такъв в голямата политика. Да си спомним за мекотелото Плевнелиев и страхливия угодник Борисов, вечно преклонили глава пред чужди господари.

13

Анонимен

преди 7 години

Имаме най- достойният президент от 27 год. до сега !! Само здраве и щастие му желая !!

12

до 81

преди 7 години

Айде изчезни бе, герберстки *** и плювалник.Отивай да мериш кръвното на Банкянския ***.

11

x

преди 7 години

според последните проучвания ДОСТ има 0,6% така че много се напъват за нищо

10

Анонимен

преди 7 години

Достойно изказване! Не като росен, който дори не искаше да праща армия на границата през 2013 - 2014 г., защото щял да ядоса "партньора".Адмирации за Радев, дано да продължава да отстоява твърда позиция спрямо човекът, осъществил инвазия в Северна Сирия.

9

БЪЛГАРИН

преди 7 години

РАДЕВ МЪЖ СИ ....НИТО ОРЕЛ НИТО ГЪЛЪБ .....УМЕРЕН И ПРАВ

8

Хитър Петър

преди 7 години

Водиш се от законите, но защо не се водиш по конституцията? ДПС, ДОСТ и НПСД са турски и противоконституционни партии. Това водене по законите ли е? Как да спазваме останалите закони като конституцията не се спазва от вас политиците, които я ковете и следите за нейното спазване. Как да имам доверие на такава държава и такива управляващи като вас, които си мълчат точно за етническите партии.

7

малиииии

преди 7 години

Бай пак ще вдигне кръвно!Генералът го закопа!

6

смЕх

преди 7 години

Най-после един истински български политик с теб сме Генерале!!!

5

Анонимен

преди 7 години

Браво, истински Държавник! Затова нормалните хора гласуваха за него! Защото видяха, че е достоен Българин.

4

Анонимен

преди 7 години

Отдавна не бяхме имали истински българин в голямата политика.Да си спомним за послушните *** Плевнелиев и Борисов.Не беше толкова отдавна.

3

стар войник

преди 7 години

Равнис по генерала!

2

Анонимен

преди 7 години

ЧЕСТ И ПОЧИТАНИЯ, ГЕНЕРАЛЕ БЪЛГАРСКИ !Браво на ГЕНЕРАЛ РАДЕВ ! Мисли ли някой, че Тиквеното Догановско менте е способно да направи такова нещо.

1

Анонимен

преди 7 години

браво на президента!