218

До 235

преди 7 години

Я да обясниш къде са призивите на Радев за война с Турция!Къде са тези призиви?Или така ти се иска?Сус, кьопек!

217

Анонимен

преди 7 години

Само Цачева получи гласовете на изселниците под диктата на Местан.Радев бе избран от всички български граждани, защото му симпатизират.Всичко останало е безсилие.

216

Анонимен

преди 7 години

Не сте гледали снощи телевизия?Това бе излъчено снощи.Днес има екшън в Айтос, но пише само в местна електронна медия.

215

Анонимен

преди 7 години

До СамантаА на тебе кой ти плаща ??? Външния държавен дълг е около 14 млрд евро.

214

бкп

преди 7 години

РАДЧЕВ ДА НЕ ЗАБРАВИ ЧЕ С ГЛАСОВЕТЕ НА ТУРЦИТЕ СТАНА ПРЕЗИДЕНТ ВСИЧКИТЕ ГЛАСОПОДАВАТЕЛИ НА ДПС БЯХА МОБИЛИЗИРАНИ ДА ГЛАСУВАТ ЗА РАЧДЕВ

213

тя

преди 7 години

Най- сладката" работа" в България е да си в парламента! Много пари , не работиш, не носиш отговорност,хиляди привилегий, самочуствие без покритие и пр.

212

Анонимен

преди 7 години

Браво Радев!Ако беше бившият ... щеше да плещи за толерантност, евро... ценности и др. подобни толерастии.

211

До долу Радев

преди 7 години

ПРЕДАТЕЛ!!!

210

Анонимен

преди 7 години

Не аз а ти Амтрол лъжеш истината я има във всички международни сайтове който търси намира а който не си трае. Препоръчвам американските там не лъжат :)

209

Анонимен

преди 7 години

Точните думи в точния момент - този човек е целил фесовете от небето, а сега му е времето да ги напъни отзад, тук на земята.---------------Кога точно е било това?

208

Долу Радев

преди 7 години

Оставка на Радев заради призивите му за война с Турция!

207

Анонимен

преди 7 години

Външният дълга на България в момента е 16 лрд. Не лъжи червен ***, защото този външен дълг е заради заемите които вие взехте за Белене Цанков камък и фалита на КТБ!

206

Саманта

преди 7 години

Външния дълг на България при управлението на ГЕРБ достигна рекордните 49 милиарда и 160 милиона долара. По социалистическо време беше 10 милиарда. Сега какво правим кой ще го плаща *** ли?

205

ТЯ До Йордан

преди 7 години

Ти пък! Не виждаш ли ги , че *** дават за парламента! Намаляхме с 2 мил. , а те са си се 240 , въпреки че хората им казват да не са повече от 120 !

204

тя

преди 7 години

Достоен отговор!

203

Решетников

преди 7 години

Ти се водиш от мен. Ще ти дам едни закони.Аз съм те назначил за президент на Заддунайската ни губерния. Тка, че ще се водиш само от нас!!!!!

202

Йордан

преди 7 години

След като имаме добър Президент защо са ни 240 хрантутници? С всичките им привилегии охрана, администрация служебни коли бензин и т.н.Излишно бреме за БГ данъкоплатец. По добре служебно правителство като не стават махаме ги после пак служебно и така. Това е печеливш сценарий за България. Партиите са мафия и всички го разбрахме. не признаха референдума изопачиха всичко не си намалиха субсидиите. Има ли още слепи в БГ които вярват на партии? Аз НЕ!

201

П.Петров

преди 7 години

"Турция винаги е зачитала териториалната цялост и суверенитета на всички държави"Е какво правят турските войски в северна Сирия тогава, с мандат от кого са там , от ООН или от сирийското управление ?Ердоган ще докара Турция до тотална разруха, а това ще повлияе негативно и на нас!

200

Анонимен

преди 7 години

Не го защитавам.Турският народ ще реши дали да живее в лудница.Дано се случи най-доброто.Политиката все повече обърква и пречи на обикновения човек да живее спокойно.

199

Дедо Гого

преди 7 години

Браво на Президента !!! От години не бях чувал някой от управляващите да се озъби на оня анадолски не.щастник. Няма излишна дума в речта, няма неточна ! Браво - така се прави. Дай Боже и правителство такова !