118

братя по мизерия

преди 7 години

Братска държава значи да си Брат със руските крепостни селяни! Половината руснаци избягаха от този затвор! Даже на *** дъщерята !!!

117

пак ни облъчват

преди 7 години

източна европа винаги е била обърната към запада, милиони югославяни мигрираха на запад та даже и у австралия, унгарци, поляци и чехи ненавиждат русияите и всичко свързано с тях, румънците и българите се се били във войните против россия и сесере. всичко останало е мит и хибридна война, по-скоро желание на кремъл, отколкото истина. никой не е емигрирал в россия, обучаваха се само номерклатурни кадри по време на студената война. напротив милиони русняци напуснаха россия - научен и културен елит

116

Осман

преди 7 години

Турция е осма по сила в света! България едва на 67 място. Дали въобще има шанс срещу турската армия? Най много да удържи час два! Като не вярвате питайте американците те си имат подробна информация и сайт globalfirepower

115

Циник до 178

преди 7 години

Братска държава - само като прочета тази червена парола - ми иде да си повърна че*рвата! Другарю , от сърце да станете задунайска губерния на Русия - да ви искат визи и за пътуване до черноморието! Рублата да стане - българска валута...и като почнат да ти се броят ребрата - да ти извикам:Малко ти е - храни се от кошовете за ***!Плем*е безмозъчно сте - всичките русофили до последния!

114

BAY GANYO

преди 7 години

RUSIQ E POROBILA BALGARITE DO TAM 4E NIKOY NI6TO NEMOJE DA GAKNE PROTIV NEQ VAV VLASTTA.QVNO ROBSKIQ MANTALITET NA BALGARINA MU HARESVANE RAZBIRAM MANTALITETA NA TOZI NAROD, ZA6TO SE 4UVSTVA ZADALJENA DA SE DARJI KATO PRISLUJNI4KA NA RUSNACITE. I DO KOGA???

113

Осман

преди 7 години

Ако Ердоган реши турската армия до 2 часа ще е в София а за 24 часа България ще е под турско влияние!

112

Българин

преди 7 години

Русия е братска нам държава. Винаги сме живели по-добре когато сме били в приятелски отношения със съседите. В момента защитаваме интересите на държави, които са много далече от нас.

111

dido

преди 7 години

до 184 Китай, колко и да не ти се вярва е сериозно навлязъл в Африка, също така на югоизток в Пасифика, дори строи изкуствени острови. В далечния изток на Русия сигурно се говори китайски вече. А като врата за Европа Балканите са добра алтернатива. Финансират и САЩ.

110

Мнение

преди 7 години

До Анонимен 176 Китай напира навсъкъде където има икономически интереси , а Русия там където има политически интереси.Подкрепям те, но да добавя. Китай много отесня за китайците и на къде могат да се разширят? Ами към Русия , няма къде другаде.За сега си траят , но тихомълком гледат към Русия.И тръгнат ли с тоягите ,никакъв атом няма да ги спре.

109

Анонимен

преди 7 години

Русия иска да ни набута в ***.

108

Анонимен

преди 7 години

До *** до 174кат си избрал германия, кво се месиш тука, стой си там при фесовете..

107

Циник до 174

преди 7 години

Аз избрах Германия...а ти айде - дай пример...хващай лопатата и на Байкалоамурската магистрала! Спешно търсят такива като теб - за текущи ремонти! Зимай три пъти по-голямата заплата...докато не те оглозгат някъде вълците!Аман от промити русофилски безмозъци!:-)

106

Русия

преди 7 години

Много приказки за нищо.

105

Анонимен

преди 7 години

Китай да напира. Те са предприемчиви, не са алкохолици, имат относителна почтеност, не са подли до безкрайност, не си пъхат гагата в чужди държави. Имат особености, но са за предпочитане пред руснаците и турците.

104

Анонимен

преди 7 години

"Русия иска да спечели сърцата на хората в балканските страни" Русия има симпатията на по-голямата част от населението в балканските страни. Обезверени и алчни селянчета не могат да проумеят, че освен за лапкане и за боцкане има и нещо много по-важно, точно такива стават русофоби, платени тролчета, герберасти, толе**сти. По същата логика да питам - що не ходите да работите в турция ? М-у другото заплатите и на трите места за квалифициран труд са в пъти по-големи.

103

айде пак излагации

преди 7 години

Малкия Иванчо ?? Хахаха Това може да го каже само един двойкаджия като него!Ей маймуниии!! Абе що не ходите в Африка при събратятата ами срамите Българския Род ?? Кога и Кой Велик Българин е *** *** на руснаците ??? Двойкаджии !!! Въпрос за 2,50 !! 1) Левски 2)Ботев 3) Другаря Тодор Живков. Внимавайте с отговора защото ще повтаряте пак годината!!

102

Циник до 167

преди 7 години

Прочети предният ми пост...А иначе - първото си убийство другаря Сталин прави на крехката възраст 18 години...убития е шведски инженер - специалист по нефтодобив!Руските болшевишки *** направиха от терора - форма на държавно управление!Така и до днес!

101

Циник до 166

преди 7 години

Ъхъ...и директно в руско-турско робство!Ама ние/ВИЕ сте свикнали! Нагайката да играе по празните ви кратуни - ще се почувствате уютно - като в носени чепици!

100

Малкият Иванчо:

преди 7 години

А, от евроатлантическо робство ще ни освободи пак ... Дядо Иван !

99

Циник

преди 7 години

Ако Мурксул...Туск...Брюксел не се бяха юрнали да събират мюсюлманска из*мет от всички световни помийни ями...и да я ХРАНЯТ С ДАНЪЦИТЕ НА СОБСТВЕНИТЕ СИ ГРАЖДАНИ..да пръскат милиарди по тези първобитници...а бяха отделили повече внимание на слабите страни членки на ЕС....ако бяха отделили повече грижи, и внимание на безработни, болни, и социално слаби - нямаше да се стигне до този откровен РЕГРЕС!!! Русия, и Турция - избор между Гулаг, и Джамия - за всичко са виновни НЕКАДЪРНИЦИТЕ В БРЮКСЕЛ, И БЕРЛИН