158

Анонимен

преди 7 години

изкупуват я и арабите и турците от липсата на отговорни политици

157

Анонимен

преди 7 години

еврокочината ще бъде залята от исляма;спасението ще бъдат руските танкове в берлин и брюксел .само че след това няма да има еврокочина

156

булгаристанец

преди 7 години

в западна европа май още не са разбрали,че докато в брюксел изправят краставиците,целият мюсулмански свят е тръгнал към европа.,и че няма по важно нещо от укрепването на източната граница на европа.,а дали християнска европа няма пак да ни жертва.

155

Един от Северозапада

преди 7 години

Истината е друга. Русия винаги е била поставяна в положение на догонваща страна.Развили са добивната промишленост, цялата Менделеева таблица я имат под земята, развили са хамалските производства,за които не се изисква много интелект, и са много развити във военната и космическата област, атомната енергетика. Толкоз. В СИВ друго не им трябваше, и живееха в блатото на застоя.Днес е друго.Съвземат се леко-полеко. За което можем само да им завиждаме. Ние изпростяваме и изчезваме като народ.

154

Един от Северозапада

преди 7 години

До Shopp205 Благодаря ти, че ми отвори очите, а аз мислех, че 1941-ва година Германия напада СССР, изненадващо, сварва ги неподготвени, със старо оръжие, армия, почти ликвидирана от към кадърен команден състав, след чистките на Сталин 1938-*** година, и за това стигана 30-тина км от Москва.В първите часо ве на войната Сталин въобще е отказал да повярва, че е нападнат...Благода ря ти, ти ми отвори очите, че СССР е нападнал Германия. Или си чел "Ледоразбивача"?

153

емиграция

преди 7 години

М. Андреев.......нещо не си запознат със законите на Великобритания. Или лъжеш за своите ,,успехи".......

152

Анонимен

преди 7 години

Запада не взе тянха страна през втората световна. Хитлер завладя запада преди да нападне Русия. Запад взе германска страна по простата причина, че се казваше Германия по това време ;) Много странни исторически изказвания взеха да се въдят напоследък. На практика СССР освободи света от хилтер, нацизма и национал - социализма. И от Германия, като цяло. Едни разбирачи, едни лауреати... Вземете се ориентирайте малко в историята преди да говорите глупости. Като макетата почнахте.

151

Анонимен

преди 7 години

Щом казваш, славяни няма. Аз обаче, като славянин, разбирам като ми говорят руснаци, сърби, черногорци, словаци, украинци и беларуси. Поляците са ми по - трудни. Ако няма такава етническа група славяни, защо съществува езиковата група на славянските езици? Много са ми смешни маняците, дето се влияят от украинската пропаганда чак в България. Не че казвам, че нямат собствено мнение и не могат да мислят сами, ама май си е точно така.

150

гражданин

преди 7 години

Руснаците са една разпасана пияна шайка които не могат да допринесат с нищо за благоденствието на своя народ. Могат само да носят разрушения и нещастие на другите народи.За тяхно щастие и наш ужас запада взе тяхната страна през ВСВ.Да се надяваме че този път ще са по-наясно с проблема и няма да стане така.А ние не можем и да не сме сами. Въпрос на далновидна политика.Пилота е малко слаб характер, но да се надяваме да прояви мъжество в решителния момент.

149

Викинга

преди 7 години

Като чета коментариите винаги се сещам за Алеко Константинов,велик писател е бил,да види Бай *** и да прозре вечноста му ! Нищо не остана от България,но Бай *** си е там и там ще е завинаги с цялата си простотия и колоритност !!!(((

148

М. Андреев

преди 7 години

Интересно ми е как Бълтария да вярва в ЕС, при условие че аз съм учен, който има награди от водещи институти в Германия, но това не значи нищо. Кандидатствам по научни проекти с англичанин от покистански произход и французин с алжирски родители и се оказва, че аз съм ПО-МАЛКО европеец от тях двамата. На мен ми плащат 4 пъти по-малко зо същият труд, защото съм с български паспорт, а те имат приоритет, въпреки че генетично дори не са европейци. Е, как да вярваме в ЕС? А аз все пак съм успял...

147

popa ot razgrad

преди 7 години

Могерини срещу Путин...мечка срещу мишка...

146

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 187 - на ердо тва ще е последната авантюра, а *** нема работа на балканите и евентуална намеса ще му е последна!

145

Питам

преди 7 години

България е била500г. под турско владичество и само45 г. под руско владичество. На кого сме по скъпи?

144

Анонимен

преди 7 години

До 189 Helas Британците ще ви помогнат,колкото през 1921 при Малоазийската ви авантюра и при нахлуването на Турция в Кипър/британците нали имат база там/ .Впрочем жал ми става ,какво ще ви се случи след нахлуването на Турция в Северна Гърция и по островите ,Запада ще наблюдава отсрани,предполагам знаеш кой ще спаси Гърция.

143

Анонимен

преди 7 години

До 190 Ехее,ние сме били сила голема щом Русия сме я победили,само не забравяй ,че главните войски в Добруджа са румънските,а и на наша страна е имало 2/две/турски дивизии,както и австриски части .

142

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 183Май историята не ти е силната страна. През първата световна война разбиваме руснаците в Добруджа.

141

HELLAS ARMED FORCES

преди 7 години

EВРОПАИОС САУЗ ИМА НАЙ-ГОЛЯМО И МОЩНО ВЛИЯНИЕ НА ГРЪЦКИЯ ПОЛУОСТРОВ (ВАЛКАНСКИ)..А ГЪРЦИЯ ИМА НАЙ-СИЛНОТО И РЕШАВАЩО ПОЛОЖЕНИЕ НА НАШИЯ ХЕРСОНЕСОС.СЛОВЕНИЯ И КРОАТИА СА ГЕРМАНСКИ ПРОТЕКТОРАТИ..РОМАНИА Е ФРЕНСКА..ЕЛЛАДА ИМА БРИТАНСКА ВОЕЕНА ПОМОЩ И ОТ КАДЕТО ПОЖЕЛАЕМ, ОТ ТАМ ВИНАГИ ЩЕ НИ СЕ ПОМОГНЕ.А БИЛГЕРИА = НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВА ЗА ВАС.

140

Анонимен

преди 7 години

Ха ,ха,ха Това е чиста дезинформация ,Русия има силно влияние и авторитет единствено в Сърбия/и то заради Косово/Турция има силно влияние донякъде в Босна и България.Китай с влияние на Балканите!?Тотална глупост.Статията не пише нищо за силното влияние на САЩ в Албания и Косово и сред албанците в Македония,албанците са резервирани към турците.ЕС е с най-голямо влияние ,4държави са членки/България,Румъния,Хърватска,Гърция/ и в Черна Гора валутата е евро.

139

Анонимен

преди 7 години

Молете се Ердо да не напредне кьм Кьрджали има викате Путин мый любим тебя и Русия тоже хахаха