14

Анонимен

преди 7 години

Нищо нямаше!! Нямаше плочи, нямаше касетофони, радио, филм АВВА, по кината, Иръпшън на Нова година, нищо нямаше. Имаше Митоди, Иво Минджев и Иван Костов, които яростно се бореха с ДС. Клоунът Роско от тапети рисуваше плакати. И сега всички се радваме на щастлив осигурен живот.PS Забравих Е.Михайлов и Ал.Йо. Комунизмът отдавна почина, но тези герои продължават борбата.

13

Истината

преди 7 години

Записи съм слушал всякакви, както и съучениците ми, започвайки от Бийтълс през 60-те години на миналия век и групите след тях. Никой не е имал някакъв проблем заради тези записи.

12

Анонимен

преди 7 години

До до 6Той и Челентано ни пееше на Златния Орфей, ама го пускаха, защото беше комунист и в Италия комунистическата партия беше на власт. По времето на АББА и в Швеция управляваха социалисти, а пък и през 1982 АББА се разпаднаха, та са се чудели шведите къде да си изхвърлят ***. Тато ни замазваше очите по..."комунистическа линия".

11

Анонимен

преди 7 години

Стига глупости вече и ние живях ме тогава и знаем че това не е вярно аз от както започнах да се сещам от диско в началото на 80-те не е имало БГ диско в чии интерес промивате мозъкът на младите ние израснахме със западното диско отворете в YouTube дискотека 80 и там са нашите идоли сега с побелели вече коси за наше съжаление тези грандиозни концерти се правят в Русия при нас не може да се случи това а те и сега са велики както преди 30 години

10

до 6

преди 7 години

Стига си злобеел! През 1982 г, като минавах през Бургас си купих от магазин на Балкантон пълният албум на АББА и две плочи на Дийп пърпъл, както и на група Кис, която беше актуална тогава. Още ги пазя, издадени от фирма Полидор. Друго? А какво ще кажеш за зукозаписите на касети, където бяха разпространени навсякъде. Да си чул да арестуват някой за това?

9

Анонимен

преди 7 години

Явно "...Екатерина Бончева, която е член на Комисията по досиетата",освен ментални след "Килъри-екзита" започва да има и финансови проблеми! Кате,Кате! Страшно нещо е простотията!Навремето пишман-юрист Цецка е била шлосерка ,може да прави нещо и все някой плевенски тенекеджия ще я вземе-на стари години да изчуква и боядисва коли и да си вади хляба.Но при тебе явно ученето на психология те е ударило в главата и бъдещето ти при президент Тръмп ще е много проблематично!Виж научи някой занаят!

8

Един певец

преди 7 години

Емил Димитров си беше шпионин, вербуваха го когато беше "забравил" да се върне навреме от Франция. Топеше колегите и слухтеше. Шантажираха го и със сексуалната му ориентация.

7

Анонимен

преди 7 години

По радиото имаше музикално предаване Музикална стълбица, в което се представяха най-новите западни песни. И нкой не спря предаването, което дори и при демокрацията просъществува.

6

Анонимен

преди 7 години

Странно. Музика слушахме всякаква и никой не се оглеждаше дали ДС го следи. Май идат избори и трябва да се вадят пак вехтите скелети и плашила от гардероба.

5

Анонимен

преди 7 години

коментатори 1 и 2 , другарката нинова ли ви е залостила днес пред компютъра? номер 3 , и ни еслушахме дългосвирещите плоче - ама ги внасяха чуждите студенти, а в кореком помниш ли, как се хвърляха долари по земята,щом влезнеше милиционер?

4

Анонимен

преди 7 години

А колко американски и европейски филми се прожектираха по кината! И все стойностни, не като сегашните бози.

3

баю

преди 7 години

Аре стига измишльотини бе? По времето на ТАТО слушахме всякаква музика включително и западна. Балкантон издаваше дългосвирещи плочи със западна музика включително и Диип Пърпъл с тяхната песен странна жена включена в плоча казваща се естрадна палитра! Най спокойно си вкарвах тави така наричахме големите плочи с музика от сърбия където всяка година на границата с НИШ имаше събор. Много мразя да чета неистини. Ако се бях родил след 90-та година сигурно щях да повярвам на лъжите!

2

Анонимен

преди 7 години

На Тази *** Бончева няма ли да се намери некой да фрасне един успокоителен такова? То бива агенти и ДС, 30 години минаха, и все нещо се вади. Трябва да се закрие тази комисия задължително. Тя се ползва когато някой трябва да се злепостави. И колко пари изпапка тази комисия за толкова години? Какъв беше резултата? Неудобните нвкому се махат. Удибните се крият. Баси комисията!

1

Анонимен

преди 7 години

Глупости на търкалета. На Митоди само ДС му е в главата, а в за.дни.ка. петолъчки.