19

Мариела Мазова

преди 7 години

До 20 - без никакво желание, ама никакво да защитавам Павлов, защото знам кой е колко може/не може, когато става дума за страхливо дете нещата са по съвсем различен начин. Имам си ги в къщи, патила съм. Ако накараш страхливото дете, било на 14 години, да си отвори устата, да го набодеш в устата с голямата игла и след това спокойно да си режеш - тогава всичко ще е наред. Ама не става, при децата просто не става.

18

Кирилица

преди 7 години

Правописа. Пише се Оспорвам, драги журналисти!

17

до 11

преди 7 години

Защо е било нужно тази операция да сеправи с пълна упойка? Преди месец ми правиха същата, с местна. Продължи около 20 минути.--------------------И аз това искам да попитам! Не е нужно да си завършил медицина, за да ти дойде в ума този въпрос! И как майката на детето (моите съболезнования!) не се е сетила да попита :Чакайте, докторе, защо пълна анестезия, вие локална киста на челюст ли ще оперирате или ще му оперирате черепа ?!! И не, не се е водил от съображението да си осигури спокойствие, а ДА ВЗЕМЕ ТАКСАТА ЗА ПЪЛНА АНЕСТЕЗИЯ. Алчността убива!

16

ieti

преди 7 години

ДОСЕГА БЕШЕ ДЕПУТАТ,ПАК ТОВА Е ПОЛИТИЧЕСКО,СЕГА Е КАНДИДАТ ДЕПУТАТ ПАК Е ПОЛИТИЧЕСКО,ВСЕ ПРИЧИНИ ЗА ОПРАВДАНИЯ И КРИЕНЕ.

15

академик

преди 7 години

Държавен вестник, бр. 4/14.01.1997, министерство на здравеопазването ...........300490 - Дантролен сухи ампули

14

академик

преди 7 години

Анонимен с Дантролена - ако не си самия Павлов, значи се негов ***. Жалък си, както е жалък работодателя ти!* dantrolene sodium е регистриран в България (bda.bg) с търговското име Dantrium (на Procter & Gambler Pharm)

13

гошо

преди 7 години

Значи аз подписвам, а той не си направил труда да изиска всички тестове, антидоти и каквото още е необходимо? И това според някои е нормално? Ако беше така, защо зарязва успешната си клиника и се крие в парламента? За да се оправдава с политическа репресия? Хитрец и страхливец е този човек, досущ партийните си другарчета! А всеки,който го защитава, му пожелавам да му се случи същото!

12

до 10

преди 7 години

Моли се на Бог да те опази от алчните ръчички на такива "невинни" доктори. Ако изобщо имаш дете, поне нямаше да се обаждаш от галерията. Медицината в нормалните държави е стигнала до ниво присаждане на глава, а тук един алчен разбо.й.ни.к със самочувствие и без подготовка решил да се пробва над едно дете. А защо се крие цели 9 месеца, кажи адвокате?

11

Анонимен

преди 7 години

Защо е било нужно тази операция да сеправи с пълна упойка? Преди месец ми правиха същата, с местна. Продължи около 20 минути. Все едно за вадене на зъб да ти сложат пълна упойка. Явно лекарят си е гледал спокойствието, а не здравето на пациента.

10

Анонимен

преди 7 години

Като чета коментарите, имам чувството че тука хората са абсолютни лаици по отношение на медицината и я възприемат като някаква абсолютна стойност в която няма невъзможни неща и последици. Винаги има рискове при всяка една операция. Ами защо подписваме ли, ами защото лекарите не са всьо и вся. Това е човешки организъм, винаги може да има индивидуални изненади. Науката е за това да се правят обобщения, изводи и анализи, но винаги има изненади.

9

Срам и позор

преди 7 години

Ти да видиш, след като овладял до съвършенство зъболечението,,рекъл да се пробва в политиката. В ръцете му е починало здраво и право дете, а човечето си трае. Версията за "рядката болест" е пълна измислица, заблуда на невежите хора. Ни вест, ни кост, а партийните му авери го прикриват, с цел да се забатачи случаят. Само им вижте морала и пак гласувайте за поредния доктор Менгеле!!!

8

АКАДЕМИК

преди 7 години

да довърша - който търси христоматиен пример за срастване на политическа власт и бизнес, може да го види при Павлови. Те са налазили всички домове за деца с увреждния, като достъп до тях им осигуряват кметовете. Извозват ги и ги "лекуват" също без изследвания под упойка. Клиниките му са обзаведини с пари от европроект "енергийна ефективност" - 750 000 лв, 95000 от бг бюджета, безвъзмедни. Енергийно ефективна зъб машинка - ти да видиш!

7

до 5

преди 7 години

"Ние не успорваме диагнозата, а дали те професионално... "------------------------------------Ето тази очевАдна граматическа грешка в текста *Успорва No3!! :) Не забеляза ли?! Пише се Оспорвам, но явно някой трябва да се връща в 1ви клас

6

нема такава държава

преди 7 години

Егати дебелокожието и алчноста !!!Признай си бе ,кажи сгреших, плати компенсации -алчник !от три кладенци вода носи само и само да не плати някой лев .

5

анонимен - до № 3

преди 7 години

Кое оспорвате 3??????????

4

академик

преди 7 години

Моите съболезнования на почернените родители. Дори не мога да си представя такава болка.За Павлов - това е случаен човек в българската стоматология. Той и жена му не преминаха всички стъпала на професионалното израстване и квалификиция, а скочиха на върха, оставяйки впечатление, че нито преди тях, нито след тях ще има стоматология. Обсебиха всички възможни реклами, пиари, обществени медии вкл и за голяма жалост вестника на зъболекарите, който започва и завършва с Павлови.

3

Кирилица

преди 7 години

ОСПОРВАМ!!!

2

АНОНИМЕН

преди 7 години

Всички медици / и лекари и стоматолози/ са БЕЗУМНО АЛЧНИ И НАХАЛНИ!В БГ ОКОЛО 90 % ОТ СТОМАТОЛОЗИТЕ са пълни н екадърници !Плащаме за уж някакво лечение МНОГО ПАРИ , за качествени пломби - много пари и накрая няма ЗЪБ, БЕЗРЕЗУЛТАТНО ЛЕЧЕНИЕ, УСЛОЖНЕНИЯ , ДОРИ И ПАЦИЕНТЪТ Е ПОЧИНА- / СЛУЧАЯТ С ДЕТЕТО / , ТОВА Е ПЪЛНО БЕЗУМИЕ - ТЕ СА ПРЕСТЪПНИЦИ БЕЗ ПРИСЪДИ!!!!!!!!!ТОВА Е БЪЛГАР ИЯ!

1

Анонимен

преди 7 години

Нагли са с това информационно съгласие, сякаш ако не го подпишеш някой ще ти обърне внимание. Подписваш листове на поразия за да могат утре те да си вържат гащите. Ако пациента е толкова наясно с нещата той няма да ходи при тях, а ще се оправя сам. Родителите да го съдят до дупка и ако трябва да излязат извън България.