114

Анонимен

преди 7 години

разкарай се бе тиквак

113

Боко

преди 7 години

Боко, чакаме да кажеш приемаш ли облога на Елена Йончева? Всички други приказки за разбирателство са празни думи. Не може да лъжеш и клеветиш най-безобразно, и да се правиш на умряла лисица.

112

Анонимен

преди 7 години

г-н борисов ви каза добро утро ....да ама вече е следобед .... няма кой да ти вярва вече

111

Ориндж Каунти

преди 7 години

И от офшорките ли? Нема начин.Затова са имислени.

110

Анонимен

преди 7 години

никой няма да разговаря с теботиваш в опозицияникога повече ГЕРБ на власт

109

Господин ЛЪЖА

преди 7 години

"..и се зарече, че ако ГЕРБ отново управлява, ще се конфискува имущество с недоказан произход..."7 години е на власт. Няма нищо конфискувано. Защо? Кой му пречеше?????Пак е отворил торбата с лъжите, но този път само най-тъпите му вярват.

108

Анонимен

преди 7 години

"Лидерът на ГЕРБ иска да се състави стабилно правителство."Колкото и да "лидеросвате" банкянската тиква, той си остава ГЛАВАТАР на мутренската групировка "герб".

107

Загубата е близо

преди 7 години

Тиквун най-накрая разбра, че губи изборите с много (6-7%) и няма шансове да управлява дори, ако патериците му Марешки и РБ се справят добре.

106

Анонимен

преди 7 години

А как да повярваме , че касаят всеки българин . Мизерията напредва и ще става все по - голяма , т. е. дайте да дадем . Едно твърде закъсняло единство . Явно се готвят да ни вземат и това , което нямаме , както пише в Библията .

105

Гробокопач

преди 7 години

До СТРАНДЖАТАПреди да подхвъргаш прочетени и заучени фрази от едно място, обясни ми ти, как я разбираш разликата между политика и държавника? С твои думи. Не с прочетеното от един човек, който не стана нито политик, нито държавник;)))

104

Анонимен

преди 7 години

"Лидерът на ГЕРБ иска да (се) състави стабилно правителство" ....?!затова всички трябва да го слушкат , защото иначе няма да има държава без асвалт паша

103

морски

преди 7 години

Щял да конфискува имущество с недоказан произход ??....................................................................................Абе тАпир, на морето се изпраха милиони успешно, и кво ще вземеш от ЧЕСТНИЯ чорбаджия ?!

102

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен - "нали щепе д управляваш сам без коалиция за да носиш отговорност. какво стана та пак си смени мнението?"всички знаят, само ти изглежда не знаеш, че в новия парламент никой от играчите няма да има абсолютно мнозинство.

101

Къде е оградата

преди 7 години

"На мен не ми е смешно, защото, когато мечката играе в двора на комшията, обикновено идва и в твоя двор. А на мен България ми е мила и не искам да станем беззащитни.Ние и досега си бяхме безащитни!Никаква охрана на границата!Мигрантите си преминават през България като по магистрала.Ако трябва да благодарим на някой за малкият брой мигранти това е Ердоган а не на Герб! Как ще повярваме на Борисов че само той може да опази границите.ЕЕЕ и на народа му е мила България!

100

aaaa

преди 7 години

Абе със или без смекчаване на тона йончева ще те съди. Не може току така да приказваш. Съда ще каже кой крив, кой прав. На мен лично нещо ми подсказва че борисов за пореден път се изложи. Ще видим.

99

Анонимен

преди 7 години

нали щепе д управляваш сам без коалиция за да носиш отговорност.какво стана та пак си смени мнението? ти заради междуродното полойение щеше да се возиш в бронирана нива. да не забравиш това си свое обещание. явно иначе жадния за власт бойко се е изплаши че изпада и вече е готов той да целува ръка на който се наложи.

98

Анонимен

преди 7 години

"...и се зарече, че ако ГЕРБ отново управлява, ще се конфискува имущество с недоказан произход ..."---Абе, Боце, мо'е ли да си такава тиква, та да ги приказваш тия ПРЕДИ изборите?Ами, нали тогава "твърдият" ти електорат ще се отдръпне от теб и ще ти останат само платените ***?

97

БОРИСОВ

преди 7 години

"Никога за България не е било по-важно народът и политиците да бъдат по-единни" КОЙ ГО КАЗВА?ТОЗИ който заедно със Плевнелиев разедени нацията!Този който се съгласи послушно за нови бежански центрове!Този който смени Бокова , хвърли мръсотия срещу Йончева, да не говорим за изказванията на неговите министърки които бяха като след яка запивка във долнопробни кръчми!Някой явно трябва да внимава!

96

много ясно

преди 7 години

До СТРАНДЖАТАНе съм посочил имена... - кой е ДЪРЖАВНИКАСтава дума за бай Тошо,но копието му е много лошо.

95

Наблюдател

преди 7 години

Докато двама се карат, трети печели, т.е. ДОСТ и ДПС.... Докато Корнелчето се чуди по какъв начин да си излеее комплексите и как повече да съска, смятайки, че настройва хората против ГЕРБ, турските партии си вършат обичайните търговски сделки с хората и ние очакваме нещо ново, нещо, което касае нацията, нас българите.... Осъзнайте се, всички трябва да гласуваме, защото онези, под строй отново ще ни изненадат. Какво сте се вторачили всички във ГЕРБ, в Бойко Борисов? Нима сте слепи и глухи!?