14

Анонимен

преди 7 години

Герб е най лошото случило се нещо в България,след турците и комунизма,няма такава балъшка държава,квартал на един мегаполис,примерно !!!!Скоро гледах едно предаване за България,че може да стане Швейцария на балканите,само че "братята" от европата и америката не са съгласни с тази идея,какво нямаме???? Топ локация,топ климат..море,планина,ИСТОРИЯ...пълни мишки сме,че от хилядолетия се съобразяваме с някой...нямаме автономия,примерно като гърците,правят си пас на всичко и на всеки,и си праят на всички,не допускат някой да им се прай...мъжкари,не като наште,америка ли..европа ли...русия ли...ту

13

Niki

преди 7 години

Махнете го този *** от монитора ми.......Колко години го гледаме и слушаме този неграмотен ***?

12

Мирослав

преди 7 години

Не мога да разбера как не ги е срам тези хора да се полазват? Малко ли ни крадоха 28г? То не бяха социалисти, комунисти, демократи... разлика не съм видял! При всички се краде, а ако се строи нещо, например при Боко, се прави некачествено и само се въртят едни милиони!!! Искам да гласувам, но не знам вече за кой... Всички са едни и същи, пият си ракията заедно и делят баницата, а за нас само празната тава от баницата....

11

анонимен

преди 7 години

стабилно правителство,САМО ЧЕ БЕЗ ЛИЦЕТО БОЙКО МЕТОДИЕВ БОРИСОВ,КОЙТО на 2 два пъти избяга и подава оставки и доказа че освен СЕЛСКИ И МАХЛЕНСКИ ПРИКАЗКИ,за друго не става.

10

Анонимен

преди 7 години

ИЗБОРИ 2009 - ГЕРБ 119 депутати, 2013 - 952014 - 84 2017 - 50

9

Васил

преди 7 години

АМИ ДА ДАДЕ ПРИМЕР И СЕ ИЗВИНИ ПОНЕ НА ЕЛЕНА ЙОНЧЕВА!

8

Анонимен

преди 7 години

Тонът май той го налага. Като си спомням, с каква злоба и омраза плюеше по Елена Йончева / не съм привърженик на БСП , но едва ли някой е направил толкова, колкото тя като журналист/ без да е убеден в това което говори е признак на слабост. А сега е впрегнал най-големите ***, гравитиращи около него, за да получат кокал, да излизат с какви ли не коментари против Йончева./дори и Бареков/. така , че по - умните /ако има такива/ около ББ да го спрят малко. Всяка негова реч е пълна с глупости.

7

Анонимен

преди 7 години

Стига глупости ве,герб отново на власт,не ми се вярва !!!!

6

Анонимен

преди 7 години

Поздрав за борисоф с песента..милионерче...

5

Solidarnost

преди 7 години

Parvo belgiiski i luxemburgski zaplati za bulgarite...nali sme edno europeisko semeistvo, djanim?! Hem sme i christiani, s edna religia?!Stom slujebniat bg premier moje da slaga bulgarski komissar na eu christianskia ep, znachi toi moje na napravi i belgiiski, luksemburgski zaplati na christianite bulgari...Posle europeisko edinstvo, posle bulgarsko majoritarno glasuvane...ili sme bulgarska isliamska darjava?!

4

Хитър Петър

преди 7 години

Абе махнете го този селянин бе, той ви обижда всичките обикновени работници. IT специалистите ги праща да пасат овце, овчарите ги праща на сметището. Пенсионирайте най-после тази пожаро-охранителна мутра, забогатяла от нищо. Как от пожарникар и бодигард се става такъв крупен милиардер и премиер? Той е натрупал пачките на гърба на всички. Лошото е, че не само той краде, а дава и на своите приближени и министри и те да крадат.

3

Анонимен

преди 7 години

Единство с бандитите от ГЕРБ?????

2

Анонимен

преди 7 години

Какъв патриот, какво чудо и той се замислил за България. Паталогичен лъжец.

1

Анонимен

преди 7 години

Айдеееее, "единство"????? С ***????? По добре смърт!