35

Анонимен

преди 7 години

Оставете Турция бе тя не е влиятелна, турция е бедна и слаба държава, а българия е най голямата държава - голям народ разполагаща с силна икономика и много мощна армия способна да победи армията на САЩ, Русия и Китай !

34

Анонимен

преди 7 години

Крайно време е.Трябва и да ги депортират.

33

месара

преди 7 години

добре дошли , а ? не излезнаха сметките на другарката меркел , стола и се клати и почна да пее друга песен .

32

Анонимен

преди 7 години

По времето на Фюрера такива проблеми и истъпления нямаше!

31

Наблюдател

преди 7 години

И за кьоравия е ясно че безобразията на Ердоган се дължат най-вече на безхарактерното до пълно оглупяване поведение на върхушката в Германия! Същата с постоянните полунамеци постига точно обратен яфект!

30

ами ето

преди 7 години

европа на различни скорости на практика... пълно порно! Трябва да се излезе с обща европейска позиция незабавно - Г-Н Ердоган, приберете си ... римляните , иначе - санкции като на пУтин, връщаме ви Турците и така... Ще подвие анадолския пес опашка веднага!

29

г-жо меркел

преди 7 години

а да ви видим сега? на България и Гърция да лаеш е лесно, да ви видим сега срещу турция!

28

Категоричен

преди 7 години

Късно е, къснооооо!Колко години вече станаха, откак германците допуснаха турско семе да се излива във " die Damen " / госпожите/ им. Колко време ги търпят да бият чутури в бетона и да вирят гъ*ове към небето. Сега приеха още хиляди ***-мюсюлмани!Късно е , късно!

27

Ivan

преди 7 години

Ще се усетат немците че ги превземат отвътре, но ще е късно- няколко милиона турци, и сега няколко милиона арабели. Турция от хубава и светска страна с този у.род начело се връща във феодалима. Плюс радикалния ислямизъм, ако не го гръмнат/отровят скоро ще стане лошо за цяла Европа.

26

Аниним

преди 7 години

До Анонимен 4Ти като толкова много мразиш турците защо си им посетил държавата,че си стигнал чак до анадола.Явно си харесал шкембе чорбата и дюнера.А лятото по техните курорти достатъчно много народ от БГ.Какво е това лицемерие.

25

Анонимен

преди 7 години

До 27 вярно вие сте меки а жените леки ....

24

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 20Да жалко че не довърши работата си

23

Оруел

преди 7 години

Възродителния процес, даже закъсня и не беше напълно успешен, трябваше да е както налагането на сърбизма в Македония, виждате какъв е резултата там! Но Българите сме просто добри и толерантни хора.

22

Георги

преди 7 години

До 23,По точно - само френската алчност.Сталин подкрепи Хитлер политически. Чрез марионетка та си Ернст Телман. Когато фалиралата партия не можа да спечели мнозинство комунистите вместо да подкрепят социал-демократите подкрепят крайнодесните?!?Нацистката партия беше финансирана от... американското еврейство. Справка - У.Чърчил, Мемоари за ВСВ, том 1.

21

Анонимен

преди 7 години

Вариантите са 2-или Европа се обединява и изгражда качествени съоръжения по външните си граници,или либерално оставя побеснелия кандидат-султан да пусне ***,които използва за да заплашва и изнудва...Ако се случи вариант 2,то смятайте,че България е сторена курбан и Ердоган ще започне да сбъдва налудничавата си мечта за нова империя на злото.На западът няма да му мигне окото да ни пожертва,вече го е правил....Не се ли изолират фанатиците и няма ли единство в Европа,ние ще сме прецаканите!

20

пак до 20

преди 7 години

Ако Европа беше единна и справедлива след първата световна война нямаше дасе стигне до несправедливи и унизителни договори и до неизбежната реакция , която доведе то втората световна война

19

до 20

преди 7 години

До АнонименЧети преди да пишеш! Хитлер дойде на власт заради френската и английска алчност и наглост , които унизиха и ощетиха несправедливо Германия с Версайския договор след ПСВ ,както и България с Ньой .И на двете страни бяха отнети територии населени с германци /респ.българи/ и наложени непосилни контрибуции. В Германия-Елзас , в Б-я западните покрайнини. Освен това Сталин финансира изборната победана Хитлерпонеже са 2 братски партии.

18

Българина

преди 7 години

А тук кога ще забраним митингите на дост и дпс!?! А кога ще ги забраним и изгоним председателите

17

Циник

преди 7 години

А вие КАК ВИ СТЕ? :-)

16

Анонимен

преди 7 години

До 18Последния път когато европа беше единна се роди Хит.лер.