404

Анонимен

преди 7 години

Този посланник май не е сменен още . Аз нямам нищо против другите МИРНИ религии

403

Той

преди 7 години

Пак нищо не сте разбрали . България винаги е била многоетническа . Ние не сме остров в океана а се намираме на кръстопът между различни култури и това е най-голямата ни ценност .

402

Анонимен

преди 7 години

Навъртащите се около миризливия политицище бъдат неутрализирани.

401

Анонимен

преди 7 години

Go home stupid americanbefore getting burnt alive.

400

Той

преди 7 години

452 Кое ти е в повече бе Симов робската ти същност ли

399

Bigg Dick

преди 7 години

Уеуеее. Тоя направо си го казва - Пак ще ви потурчат. Трайте си и ни гък ни стон.

398

Иван Симов

преди 7 години

Нещо от мултикултурни, трансатлатнически, мултиетнически и тем подобни глупости взе да ми идва в повече! Та г-н рубин Не говорете като вие Никога не сте били роби, а сте Били робовладелци и сте ш..ни католици! Не знам защо бях нормален човек харесвах демокрацията *** нещо, започна да ми тежи на душата. Лошото е, че се превръщам във фанатичен Българофил с шовинистични мисли, което е несъвместимо с тия "ценности" Айде, Go Home!

397

Той

преди 7 години

449 Някой да е забранил християнството в Турция . Поне за сега де

396

Анонимен

преди 7 години

да я откарат долу в полето, долу полето, татарско село-------------------------------445 Кой отрича че сме живели в мултикултурно общество

395

Анонимен

преди 7 години

Този голям брат защо не отиде да прави мултирелигиозно обшество в Турция? Ердо ще го посрещне с прегръдки. Ама тук всичко може, нали? Малки сме, бедни сме и политиците ни са предатели.

394

MAKEDON

преди 7 години

Kako be...... i vie ste bile MULTIETNICKI ami dobro ..... nie mislevme deka samo nie sme E sega i kajvas ke zaigra meckata....

393

АМИ , ПРАВИЛНО ,БЕ..

преди 7 години

НИЕ И СЕГА СМЕ СИ ТАКИВА !НА ТОЯ БАЛКАНСКИ КРЪСТОПЪТ------САМО РУСКИТЕ ИБРИЦИ СЕ ИМАТ ЗА ЧИСТА РАСА, ЩОТО СА ПРАВЕНИ У РУСКИ БОТУШ ....... КАТО МАЧКИТЕ!

392

Анонимен

преди 7 години

Даваш ли даваш Балканджи Йово хубава Яна на турска вяра - Море войводо, глава си давам Яна не давам на турска вяра Ние сме си изстрадали тази вяра и религия и не приемаме някакъв клоун от фащ да ни казва какво трябва да ни е бъдещето .Надявам се още да са останали мъже като в стихотворението , които ще се опълчат да ислямизацията прикрита със звучни фрази като мултирелигиозност .Има ли истински мъже тук ?

391

БГ глупост

преди 7 години

Отдавна си живеем в такова общество, от стотици години.Нищо ново не е казал този.А вие стга сте ревали, марш в Русия бе.

390

Анонимен

преди 7 години

Идат избори , нека този път не изберем отново същите *** и продажници !

389

Да върви на майка си

преди 7 години

"Бъдещето ви е като мултирелигиозно общество!"Мда,вероятно точно това са казали и предците на тоя т***п***нар на индианците, когато са стъпили в Америка... и след това са ги изтрепали като пилци с пушки и картечници, докато първите са си острили стрелите...

388

Манафов

преди 7 години

Това лукаво еврейче оправи Украйна, а сега и нас. Май ще се наложи лична среща...

387

Анонимен

преди 7 години

Ха ха Тръмп ограничи миграцията в САЩ а на нас ни разправят да сме мулти културни:) Да ама не ! Като САЩ дадат пример като приемат 20 -30 000 афганистанци, пакистанци, арабели тогава да дават ум на другите

386

none

преди 7 години

Каза човека, който идва от държава в която избиват черните и се избиват по можду си за щяло и нещяло. Може би ние имаме повече какво да ги научим за толерантноста. Да върви по дяволите тоз ***!

385

Анонимен

преди 7 години

Пак почна да циври за мюсюлмани,бежанци и хомосексуалисти.Как го вижда тва бъдеще като планира да *** колкото може и да се скрие в Америка?