444

Иван

преди 6 години

:) г-н Посланик Вие няма да учите народ , който е в основата на световната цивилизация как да живее и да гради собственото си бъдеще ! Може да се мислите за велики , но с това изявление само показвате ,че нямате и елементарно уважение към моята родина - България ! Когато България е била велика държава - Вас Ви не е имало на картата ! Вие не притежавате и капка от достойнството,честта и изключителните качества на всички днешни българи ! Бъдете сигурни ,че Българското възраждане предстои пак !!!

443

Елен Зеленков

преди 7 години

хахахаха.. ох, я кажи сега за кемтрейлс и за рептилити, и рабирасе как Русия ще ни спаси от всичко това.

442

Анонимен

преди 7 години

"US посланикът: Бъдещето ви е като мултирелигиозно общество!"Само домашното ми възпитание ме спира да изразя с простички думи какво мисля за този посланик (съгласно Виенската конвенция от 1815 г. той няма никакво право да се намесва във вътрешните работи на приемащата страна!) и за неговото правителство, страна, политиката им и така нататък!Но мисля, че ще се намери някой по-умен и по-интелигентен от него в посолството, който да му обясни моята позиция с точните изрази!

441

Анонимен

преди 7 години

То е ясно. Като чакаме други хора да ни налагат как да си бършем....носа.

440

Анонимен

преди 7 години

Бъдещето на света може да се "огледа" в Латинска Америка, където 3-и раси са се смесили.Според водещи антрополози следствие смесването между отделните раси се наблюдават генетични диспропорции като например мъжките новородени са с 25% по-малко от женските.Друго интересно следствие е деградация на интелекта.На вас кой ви каза, че Зика е следствие от охапване на тигров комар?!Във време на фалшиви новини не може да вярвате на друго освен проверенпто във вековете.

439

Анонимен

преди 7 години

Бъдешето на Америка са афроамериканците и латиносите.

438

Анонимен

преди 7 години

Оше преди освободителната за нас Руско-Турска война 1878 г големите сили са поставили условие на Русия на Балканите да няма голяма славянска държава.Благодарение на и-диота Горбачов Югославия се разпадна.За България участта е друга-превръщането и в мултиетническа държава като гаранция, че тук няма да има руско влияние.Американците са прагматични и знаят, че нормалният българин е русофил.Решението на проблема е лесно:няма българин, няма проблем.

437

Анонимен

преди 7 години

Разделят и владеят, ние знаем от историята че България нищо добро не е видяла от арогантния и подъл богат запад, кой подържаше в продължение на 500 год. Ориенталците на Балканите, кой подписа Берлинския договор ???

436

мулти култи

преди 7 години

Подкрепям американския посланик. Казал е страхотни неща. Той е интелигентен и начетен. Прилича на Цицерон. Мъдър държавник.

435

като две капки боза

преди 7 години

Съвпадение?Тоя ус посланник ги ми дава наклон на..... Като ердоганя.Синхрон има някакъв.Или ми се струва?

434

Той

преди 7 години

489 Няма къде да избягаш далеч защото Столипиново , Фикултето и Суходол и Татарлито са до теб и от теб зависи там да влезе Цивилизацията .

433

Анонимен

преди 7 години

Интегрирай ги и ги цивилизовай колкото си щеш . Но по далеч ....КАПИШ

432

Той

преди 7 години

487 Съществуването на гетото зависи единствено и само от нас . Имаме си 350 000 роми / аз не обичам тази дума но другата е забранена / и какво ще ги оградиме със стени ли като в някои фантастични филми и евтини екшъни. Това не е решение . Решението е да се премахне това гето и да се интегрират сиреч да се цивилизоват . Друг път няма защото другият път е този на Хитлер и сапуните. Знаем как свърши той.

431

Анонимен

преди 7 години

Господин "той" . Ясно че не разбирате какво ги говоря . Тогава ще ви го кажа директно та белким ме разберете - ГЛУПАВ СТЕ .Този посланика на сащ няма да отиде да живее в гетото сред мултирелигиозно общество .Той ще живее само сред християни във богат квартал и децата му ще учат сред бели и богати . Той иска вие да приемете терора и да живеете сред мултирелигиозно общество и вие да поемете риска за живота на близките си . Давайте, готов сте

430

Той

преди 7 години

485 Ти още малко и ще изгониш евреина от храма . И какво ще остане в храма тогава

429

Той

преди 7 години

482 Изтребват се по същият начин по който сме се изтребвали и ние християните не само преди столетия а само преди две десетилетия когато се клаха православци и католици в Югославия . За ИРА няма да споменавам

428

Анонимен

преди 7 години

Ходете и им кажете да не се изтребват . Чакайте , най добре кажете на американците да ги приютят за да живеят мултирелигиозно както нас съветват .Те ти пикат на главата и те лъжат , а ти си глупакът който се лови на въдицата господин "той"

427

Анонимен

преди 7 години

Ами мислете защо се изтребват по между си тези мюсюлмани .И ако обичате не ни казвайте че трябва да се хора към подобни индивиди . Те се изтребват и заради племена - сунити срещу суити ....тези същества са такива заради тъпия им мохамед господин наивник . И вие искате да ги приютите ...докато решат вас да гръмнат ...ч

426

Той

преди 7 години

480 Те се изтребват предимно помежду си . Всеки ден има атентати в Багдад . Жертвите от атентати сред мюсюлманите са в много пъти повече в сравнение с жертвите сред християните а това че има някой друг луд който е пропуснат от службите винаги ще има поне докато не премине тази вълна. Разбира се трябва да се противопоставя с всички налични средства на екстремизма , но това не значи да изоставим достиженията на Европа , които я отличават от по-голямата част на останалия свят

425

Анонимен

преди 7 години

Виде ли че си сбъркан . Та аз съм тук и виждам какво донесе прословутото християнско гостоприемство . Знаеш ли какво донесе -смърт за милите добри души , те помагат, а онези си мислят как да ги изтребят наивни ми човече . Явно трябва да минеш през това ,за да го разбереш и изсраснеш