12

преди 7 години

Телефонните измамници и измамниците от БСП имат един и същ електорат. Първите го лъжат да хвърли пари от балкона под предлог, че помага на полицията, комунистите го лъжат да хвърли гласа си в урните под предлог че спасяват България.

11

Анонимен

преди 7 години

Говорим за организираната престъпна група за ограбване на българите Герб ли?

10

изнервен

преди 7 години

Ех какви тарикати са тези от Галъп. БСП води с 2%, ама от твърдо решилите да гласуват, а не от анкетираните. То винаги зомбираният червен електорат е твърдо решен, независимо какво предлага партията и кой е кандидатът. Другата тенекийка е обяснението, че ГЕРБ има неизползван потенциал (демек още доста проценти). И накрая за капак, за да не им се смеят ОТНОВО като сбъркат, са написали, че възможната грешка е 3% (т.е. май ГЕРБ водят). Ех, Галъп, галъп, какъв сте ми ален галошш.

9

БСП са гад.ини

преди 7 години

До Смех. Разликата е огромна. И тя е, че когато ГЕРБ са на власт страната се превръща в строителна площадка, икономическите показатели дръпват нагоре, доверието към България в Европа и света се възвръща. При БСП е точно обратното - доказано от историята.

8

смЕх

преди 7 години

Някой ще ми посочи ли каква точно е разликата между крадливия червен комунистически елит и гербавите *** може би в това ,че гербавите даже задминаха учителите си. Проблема е ,че и да има нещо читаво то потъва в помията която ни управлява вече 27 години и не се вижда изход.

7

Анонимен

преди 7 години

На 26 март: Изнена-а-а-да-а-а-а-а-а-а-а!

6

Анонимен

преди 7 години

Голямо лъжене му удариха кънчовците от българския имитатор на Галъп! То бяха анкети, участия във всички възможни медии. И всичко това плащат със собствени пари! Е няма край за червената олигархия.

5

Анонимен

преди 7 години

Ще гласувам за БСП, ако обещаят да не крадат толкова много, колкото крадяха при другите им управления.

4

Анонимен

преди 7 години

"Електоратът на БСП е по-стегнат да се яви на избори,...........защото редовно си маже коленете с ибупрофен,диклак...и т.н.

3

Хахаха

преди 7 години

Седем коментара тези от 1 до 7 са писани от еди и същи човек. Ама така е в редиците на ГЕРБ, Количеството засметка на качеството.И пълната липса на умствен багаж в тиквените кратуни!

2

Циник

преди 7 години

БеСеПе ...ако пак дойде на власт....пускайте кепенците на територията...чантата ...парите...иза хляб - към чужбината!Или останете...и бачкайте - да тлъстеят червените кърлежи...и да плащате сметките за ток, и социала на ромите!

1

sistem error БСП

преди 7 години

За да гласуваш за лъжците, крадците и безродниците от БСП трябва или да си като тях или да си с ментални проблеми.