92

Анонимен

преди 7 години

Електоратът на БСП/БКП се брои на пролет. В намаляваща прогресия.

91

Анонимен

преди 7 години

Погледнете кандидатите за народни представители на БСП - новите лица са скелети извадени от гардероба, синове и внуци на сатрапи - младата част. Толкова ли нашите пенсионери не можаха да разберат, че откраднатите си пенсии трябва да търсят не пред президентството, а да си ги искат от "Позитано" 20 и толкова ли са глупави, че да гласуват за измислици, като тази, че социалистите ще наредят на банките да отпускат безлихвени заеми и още куп напарфюмирани лъжи.

90

Анонимен

преди 7 години

След 1989г властта в БГ бе окупирана чрез противоконституционно Велико народно събрание от международно партийно организирана групировка престъпници и терористи!България е пред поредната национална катастрофа!Изходът е един-избори до дупка,евроатлантиците-в Евроатландия,капиталистите-вън от България,всички партии- извън закона,България-вън от ЕС и НАТО, всички власти в България-в ръцете на международно уважавани доказали се и посочени от БЪЛГАРСКИЯ НАРОД ЛИДЕРИ в съответните области!

89

Хм

преди 7 години

А,ще има още едни избори през годината!Патриотите и Аптекарят такива неща ще поискат от Бочко,че бързо ще хвърли кърпата!БСП-то още не е направило и 20% от нужното,за да стане приемлива партия,така че велика победа за нея няма да има.Няма да има и минимална.На тоя етап е важно да бъдат спрени "евро-атлантическите" ердоганисти на Местан,пък за другото ще видим!

88

Мнение

преди 7 години

Смятат че доста хора са отвратени от Нинова. А и доста са наплашени що за поразии ще натвори. Тя може да активира само твърдото ядро на бспе. Както Цецка получи само най-верните гласове от ядрото на герб. По същите причини нинова не може да излъже хора извън най-твърдите бспари, за които линията на партията е винаги права. Ядрото на бспе е 15% на предишните избори, а сега по естествени причини под 12%. отвратените от герб ще отидат или за Воля, Да България, Нова Република. Това са тези 2,5 мил.

87

1

преди 7 години

Поредната платена реклама. Чакаме Доган. След това Местан.След това да се готви Сидеров. Аз не мога да си представя как здраво мислещ човек може да гласува за лява партия.

86

ognyanz

преди 7 години

До "Провалилият се социа" - поредно тролско copy/pasteПредишни copy/paste на същото:08 януари 2017 г.24 януари 2017 г.06 февруари 20171 март 2017

85

Анонимен

преди 7 години

До Анонимена другия електорат ояден и с простотия надарен

84

ognyanz

преди 7 години

До "НИНОВА И РАДЕВ" - Забравил си да изключиш Caps Lock на калавиатурата си. Сигурно защото много си се развеселил.

83

Анонимен

преди 7 години

Електоратът на БСП - глупав и озлобен

82

НИНОВА И РАДЕВ:

преди 7 години

ХА,ХА,ХААААААААА.......ПАК ИЗЛЪГАХА ЧЕРВЕНИЯ ЕЛЕКТОРАТ!!!РАДЕВ В БРЮКСЕЛ-----НЕ КАЗА И ДУМА ЗА СВАЛЯНЕТО НА ЕВБАРГОТО НА РУСИЯ!!МЪЛЧЕШЕ СИ ---КАТО МУХА В ГЪРНЕ!!!!!ЗАЩО ТАКА ,БЕ РАДЕВ ?????.....ЗАЩО ЯКО ЛЪЖЕШ , БРАТУШКИТЕ ,ПУТИН И...... ЧЕРВЕНИТЕ БАБИЧКИ У НАС..ХА,ХА,ХАААААААААААААА..... ??!!!!

81

Българин

преди 7 години

Има само един начин да бъде решен проблема с гласуването , изборния туризъм и вмешателството на други държави като Турция във вътрешните дела на България. Незабавно да се отнеме правото за гласуване на всички лица с двойно гражданство. Само и единствено българи трябва да имат правото да гласуват

80

Баба Курнела

преди 7 години

Е най-после някой дами каже че съм стегната.

79

Анонимен

преди 7 години

ОСОБЕННО КАТО ЧУЯТ ЧЕРВЕНИТЕ МИЛИОНЕРИ ЧЕ МОЖЕ ДА СЕ ВЪРНАТ ОТНОВО НА ВЛАСТ И УШИТЕ ИМ СЕ ПРЕВРЪЩАТ В ПЕЛЕНГАТОРИ И УСТИТЕ ИМ ЩЕ СЕ РАЗКЪСАТ ОТ ЗИЙВАНЕ ......ВЛАСТТА И МИЛИОНИТЕ СА ТЯХНИЯТ ПРИОРИТЕТ В ЖИВОТА ИМ. ЗАТОВА СА СТЕГНАТИ И СА МНОГО МОБИЛИЗИРАНИ. ТЕ ЗНАЯТ КАК СЕ КРАДЕ И ГО ПРАВЯТ ,ДОРИ ГЕРБ И ДПС СЕ НАУЧИХА ОТ ТЯХ И СА ИМ НАЙ-ГОЛЕМИТЕ КОНКУРЕНТИ ТОЧНО В ОГРАБВАНЕТО НА БЪЛГАРИЯ!ЗАТОВА ХОРА СЛОЖЕТЕ ИМ КРЪСТА НА КРАДЦИТЕ ОТ БСП ,ДПС И ГЕРБ !

78

Така е

преди 7 години

До ИСТИНАТА 84 Много си зле приятел, ако мислиш че злобата и лъжите на Нинова са онтелект.

77

Анонимен

преди 7 години

ПАРИТЕ ГИ ХВЪРЛЯТ ТЕЗИ ОТ ГЕРБ, САМО ТЕ СА ХЕМ БОГАТИ, ХЕМ ГЛУПАВИ.

76

До 93 ???

преди 7 години

Ти какво помниш и знаеш за годините след 89та?И кои бяха виновните още в самата 89та?

75

Балконинг

преди 7 години

Електората на БСП масово хвърля пари брез балкона на ало- измамници, после искат увеличение на пенсиите...

74

Joko

преди 7 години

До 94, св.св.Маркс и ЕнгелсПоздравления за коментара !!! Смях се от сърце ! @ ! @

73

св.св.Маркс и Енгелс

преди 7 години

Електоратът на БСП-сегнат,мобилизиран....и миришещ на чамови дъски...