202

Bad Company

преди 7 години

Този народ /ако може да бъде наречен така/ наистина е уникален. Едни и същи:1. Му избиха интелигенцията като кучета2. Държаха го в държава-концлагер3. докараха му три фалита национални4. Ограбиха го с фалита на банките5. държаха го на тъмно и студено и му изнесоха житото6. Което имаше скътано извън банките му го обраха с пирамидите7. докараха го до заплата 5$ през 19978. изгониха му децата по чужбините9. Сложиха му КОЙ за началник10. И още и още....и...има хора да гласуват за БСП??

201

дедо Ванго

преди 7 години

Костов си отидеЦаря си отидеи сега Бойко ке си иде

200

шопето

преди 7 години

Глеам Паци нещу са пиняви, ама ши падни смех, коги Бойката почне да плямпа ка иье паднал стратегическо. Тогиз Паци ши са пукрии лапето.

199

Анонимен

преди 7 години

До АнонименБСП ПРИ КТБА ГЕРП при НДСВ или вече е там, у коша за ***.

198

ognyanz

преди 7 години

Времето на тиквите изтича

197

Анонимен

преди 7 години

До Киро кофражистаКТБ я фалира мандрила Орешарски и приятеля му ПеевскиЛи5чи си че си имитатор на кофражист и манталитет на каруцар. КТБ я фалира Бойче и направи всичко възможно да не бъдат събрани и върнати кредитите раздадени от нея бе бунак.

196

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 236Посочете поне една причина Орешарски да фалира КТБ !.........1. Орешарски го сложи КОЙ а КОЙ и Василев бяха "дупе и ***". Е , после се скараха за лапаницата........"Посочете една среща на Орешарски с Цв.Василев, в някои гараж в Банкя !......."1. За Орешарски не знам ама парламентьора им Кадиев два пъти се среща с Василев във Виена/ призна си го и в телевизията, има го документирано/........".някой каза за 240 000 000 лв към.."1. КОЙ каза??? КОЙ е този някой?

195

ognyanz

преди 7 години

Кой наля милиарди държавни пари в КТБ? Правителството на Бойко (сега маскиран като Киро Кофраджиста). С управление от кофраджисти и далавераджии всяка банка може да бъде докарана до фалит.

194

Милко

преди 7 години

Бог да пази България, ако партиите от статуквото отново дойдат на власт!!!

193

Анонимен

преди 7 години

232 Абсолютно е прав. И се чудя защо Гл. прокурор не разследва Цветан Василев, Пеевски и ББ за организирана престъпна група за източването на КТБ. Всички знаят как ББ се разпореждаше на всички държавни предприятия и учреждения да държат парите си в КТБ. Прибраха си ги няколко хора и след това отново ББ с голяма охота от нашите пари възстанови част от тях. Защо Прокуратурата я е страх, дали и тя не е зависима!!!

192

Анонимен

преди 7 години

Посочете поне една причина Орешарски да фалира КТБ ! Посочете една среща на Орешарски с Цв.Василев, в някои гараж в Банкя ! Защо двете години на Борисов Втори всички документи бяха засекретени , някой каза за 240 000 000 лв към собственика на ГЕРБ !

191

Милко

преди 7 години

Вижте резултата от одита на КТБ.ГРОБ взеха 4 милиарда заем, а народа ще го плата.От тези 4 милиарда, върнаха пари на техните хора, които биха загубили при фалит на КТБ.Одиторите и синдиците успяха да върнат толкова малко пари от КТБ, че направо е срамно да се споменава.Равносметка...Ограбени хиляди българи от политици и техни структури. Връчен чек на вас и вашите деца от 4 милиарда лева, които трябва да изплащате днес и дълго в бъдеще.

190

Анонимен

преди 7 години

Боойко вложи държавните пари в КТБи след товва я фалира.Разделиха си парите, но той е боленИска да управлява като маффиот до смъртта си да е дон Бойконикато в Кръстника 3

189

S

преди 7 години

Теруристите и убийците вън от Холивуд! На тяхно място ще дойдат други, може би не толкова много на брой, но пък с повече възможности. Просто замяна.

188

Анонимен

преди 7 години

Докога ще живеем като мишки в мутренска държава, управлявана от нагли и неграмотни престъпници? Не е ли време да ги изметем със сопите? Защото иначе явно няма отърване от тях!Децата ни избягаха отвратени!

187

Bad Company

преди 7 години

КОЙ???? Галъп Интернешанъл на "голфърите-милионери Кънчо и Андрейчо? Ко??? Неееееее!

186

Милко

преди 7 години

Всички политици са виновни за фалита на КТБ, защото всички заедно я източиха.Помните ли, че Марин Райков дойде след ГРОБ и прехвърли голяма част от държавните пари в други банки? По време на ГРОБ парите на държавните компании бяха в КТБ.Политиците са навързани като свински черва и само гледат откраднат нещо. Защо само на политиците бяха върнати в пълен размер, депозитите им в КТБ?Обикновените хора изгоряха.

185

Анонимен

преди 7 години

До СТРАНДЖАТА Аааааа ревете гробари ,Русия отново ви го стовари

184

душевно болен

преди 7 години

Нищо ново под слънцето. Посредствени актьори , с променен грим , други маски и с други дрехи излизат на политическата сцена да играят отново една до болка позната ни политическа пиеса. Играна, преигравана и гледана , та чак втръснала вече. Сюжетът, ролите, действието на пиесата е без промяна, ето защо и поуката от нея е до болка познат на зрителя.

183

до № 218 анонимен

преди 7 години

Абе *** на всички от по-старото поколение родителите са работили по татово време, но нямам познат на който родителите от работа да са си купили 6 апартамента така ,че вземи се скрий някъде и не пиши смешки кой колко е работил.