242

Анонимен

преди 7 години

В момента Бойко мачка *** по БТВ :)

241

Анонимен

преди 7 години

БСП върне ли се на власт, след тях пак ще ядете големия, ако не бяха БСП сега можеше и да не сме най бедните в ЕС, и държавата ни да е по-нормална.

240

Анонимен

преди 7 години

ГЕРБ се провалиха в съдебната реформа, административната реформа здравеопазването и образованието, най-важните неща. Евала че доста нещо се построи, дано да е качествено, защото това е имиджа им.

239

свободен избирател

преди 7 години

Даа очаква се и в следващия парламент да е голям турлюгювеч -много партии.А това означава че независимо коя партия ще победи сама няма да може да управлява.А това пък означава че ще има свадба...и "младите" ще трябва да се цункат а някои да викат ГОРЧИВО ! Да де но като се знае манталитета на нашите партии може и да има бърз развод след това след това пак и така предстои да видим купувайте пуканки но без кола.

238

Анонимен

преди 7 години

Пълен напред - по-скоро е празен застой .

237

Анонимен

преди 7 години

До Bad CompanyДА,ДА

236

Веселин

преди 7 години

Аз другари не искам на хартия,искам всичките така другарски да бъдат така добри и да се самоубият и повече да не ни тровят живота.СТИГА С ТЕЗИ ДРУГАРИ

235

кое е лошото у нас

преди 7 години

В политиката у нас отиват хора,явно мислещи само какво могат да плячкосат като дойдат на власт,а иначе обещания празни дал Господ.27 години само кражби и тук там нещо свършено недосвършено.Срамно е,че сме най бедната и корумпирана страна в ЕС.

234

ленин

преди 7 години

Зве-здички!!! Още по- правилно! Това поне не ни прави *-те 11 ни!

233

Минимална заплата

преди 7 години

5+1 беше добра печалба от Тото 2 навремето. Не заблуждавайте! :-)

232

Bad Company

преди 7 години

До БаладжиятаОт мен ако зависеше щях да сложа Ренета Инджова за премиер и гл. прокурор едновременно.

231

WC

преди 7 години

SVALIAM SHAPKA NA TEZI DETO ZAMERIHA BAREKOV NA EDNA SBIRKA SAS ***>>>NEKA SE ORGANIZIRAME I POKANIM EDNA ROTA TAKIVA DA POSRESHTNAT NOVIA PARLAMENT NA BG

230

Баладжията

преди 7 години

Научете се да разчитате на себе си. Чудната утопия на име комунизъм отмина, а и с нея бляновете на по-мързеливата част от обществото. Сега всеки е отговорен на първо място пред себе си за собствения си успех. Възможностите са повече, но искат воля... а май ви липсва?На една провалена млада-столетница, от социални-оригарси и честни-популисти никой нормален не би вярвал. Не защитавам друга партия с това си твърдение, просто казвам нещо, което ще ви избоде очите И ПАК вдигате червени знамена

229

Bad Company

преди 7 години

До Новите лъжи на БСПСтига бе!! Имат и нови лица! Ей на др. Кирчо Добрев. Младо момче, неопетнено! Е, ся.......за едни 800 000 долара в куфарче няма да го правим на въпрос. Минал е човека на Кулата да си купи два пакета "Боро". И да не си мислите, че са пари за контрабанда на цигари, ей!! Няма такава работа! Даже и сина на Милошевич го потвърди!!:))

228

Баладжията

преди 7 години

До преди няколко години виждах по нещичко положително във всяка българска партия. В последните 9 месеца се ИЗПОНАСРАХА от популизъм! Толкова банални, невъзможни и жалки обещания правят ВСИЧКИТЕ, че направо им се чудя! Въобще е излишно да обяснявам, всичките паднаха страшно ниско за отрицателно време. Патриоти против двоен стандарт, който неусетно искат да засилват, гербери с популистки референдуми, БСПари с празни обещания, "сините" не ги броя за сериозни въобще. Пародия на бивша "сила".

227

Анонимен

преди 7 години

БСП(БКП) не е българска партия -там се събира най - тъпата и предателска 4аст от българското общество .Най-лошото е 4е не осъзнават колко са вредни.

226

? Най-малкото зло

преди 7 години

До: Провалилата се БСПКай сега за успялата, ощастливила ни демокрация, как си е заслужавало да скачаш по площадите заедно с Костов, Надето, Софиянски и сие, как въодушевено си гласувал за Бащицата и неговите производни от ГРОП на всички избори през последните години...и т.н. и т.н...

225

Анонимен

преди 7 години

До Червените милионериИскаш ли една "гатанка" :"Български министър купил си къща в Лозана /Швейцария/ за 1 500 000 франка само 3 месеца след назначаването му??? Що е то?

224

Анонимен

преди 7 години

Бойко ще развърже кесията с тлъста субсидия за ГЕРБ , стягайте са ГЕРБЕРСКИ *** за жълтите павета. Ще спечелите парички за Гърция и Банско .

223

Анонимен

преди 7 години

толкова червена злъч и злоба не съм забелязвал досега. явно бойко яко е настъпак червените мушмуроци. заслужава похвала хахаха