65

АТАКИСТ

преди 7 години

81 Живял съм 15 години сред потурчени българи. знам им манталитета и как мислят. Няма по-лицемерно племе на тази земя от тази сгган! Няма! Обичат България- казват всички от тях, но тайно се надяват един ден тук да стане отново турско. За такъв *** става въпрос!

64

Анонимен

преди 7 години

А Коритаров открито и активно работи за пропагандата на Ердоган в България и всичко е обвито в едни мазни приказки за права ,сънародници и дрън дрън глупости..те се определят като турци ние упорито ги наричаме българи..какво е това -нов възродителен процес,незачитане тяхното самоопределяне..обичали България ..да защото я считат за тяхна за турска ,част от турция а не като българска държава..целта е в близко бъдеще да се присъедени към Турция и да стане България райската градина на империята..

63

Анонимен

преди 7 години

Поредното доказателство че Доган е велик!

62

ПРЕДЛОЖЕНИЕТО

преди 7 години

Е ПРЕКРАСНО!НЕКА ПРИЗНАЯТ ЗА ТУРСКИ ГРАЖДАНИ ВСИЧКИ ЖЕЛАЕЩИ!НИЕ ПЪК ЩЕ ПРЕМАХНЕМ ДВОЙНОТО ГРАЖДАНСТВО!ИЛИ ВЪВ ТУРЦИЯ ИЛИ ВЪВ БЪЛГАРИЯ!ВСЕКИ ДА НАПРАВИ СВОЯ ИЗБОР!

61

АНТИФЕС

преди 7 години

Къде са ДАНС,къде е Въшно Министерство,къде е НсЛс?Къде е скапаната но държава,пак ли ще се гъзим на фесовете?ДОКОГА?

60

Анонимен

преди 7 години

Най съжалявам че не се явиха в диалог очи в очи през годините най-големите мозъци сред агентите ни Агент Сава и агент Димитър...Щеше да стане мазало ако тръгнеха да си разкриват картите от тяхното агентурно минало.

59

ЧАКАМЕ

преди 7 години

ОТГОВОРА НА БЪЛГАРСКОТО ПРАВИТЕЛСТВО!КАКВО ПРАВЯТ ДИПЛОМАТИТЕ? СПЯТ ЛИ?тОВА Е НАМЕСА НА ЧУЖДА ДЪРЖАВА ВЪВ ПАРЛАМЕНТАРНИТЕ ИЗБОРИ!АКО НИЕ БЯХМЕ НАПРАВИЛИ ТАКИВА ИЗКАЗВАНИЯ ВЕДНАГА ЩЕШЕ ДА БЪДЕ ПРЕВИКАН БЪЛГАРСКИЯТ ПОСЛАНИК.

58

Анонимен

преди 7 години

Абе нещо Турция не ни е...ва за слива. В Германия пратиха министри а тук нареждат сякаш сме вилает

57

Анонимен

преди 7 години

младите нека се чекнат по чалготеките и утре няма да се сърдят ако някой *** ги командва в собствената й държава

56

Петьо-Еврей

преди 7 години

Президентско управление може да извади българия от ямата иначе нама вариант

55

Анонимен

преди 7 години

Считам, че това е директна намеса от турското правителство във вътрешните работи на друга държава, на която българските официални власти трябва да отговорят. На лица, които не могат да говорят и не могат да пишат на български език не трябва да им бъде давано право да гласуват.

54

Велко

преди 7 години

На всички е ясно че Местан е маша на Ердоган! Фактите говорят, турската държава пропагандира ДОСТ! Дпс не е турска партия - София - Слави Бинев, В.Търново - Генерал Симеонов, Хасково Йордан Цонев, Сливен Янко Янков, Пазарджик и БЛГ - Пеевски, Перник и Пловдив - Петя Раева, Враца - Петър Чобанов,Видин - Станислав Анастасов, Бургас- Камен Костадинов, Монтана- Димитър...некой си. В много нещо можем да ги обвиним ДПС но не и че са турска или етническа партия!

53

агент-провокатор

преди 7 години

Приятелите на Боко - Меркел и Ердоган се скараха за една агитация !

52

Анонимен

преди 7 години

Къде е външно министерството. Докога ще се правят на умрели лисици? ?Това е намеса във вътрешните работи на държавата! Къде са ДАНС?!Не виждат ли какво става в Македония?

51

Анонимен

преди 7 години

Ne e vinoven koi yade banicata,a koito ya dava!!

50

Анонимен

преди 7 години

Преди няколко години ненавиждах Доган и беше за мен най-омразния политик. Обаче тоя уррод Местан ми разби детските мечти в това отношение.

49

Анонимен

преди 7 години

Радко, един голям мозък като агент Сава, никога не може да падне толкова ниско че да служи на Ердоган фанатика!

48

анонимен

преди 7 години

за това този парламент ще бъде със кратък живот,докато гласуваме за президенска република.

47

зоб и зрелища

преди 7 години

До FAKE newsцелият свят е към една централа, обаче агитките все пак трябва да вярват в нещо особено по избори

46

агент-провокатор

преди 7 години

Един е Ердоган,и Борисов е неговия пророк !