145

Анонимен

преди 7 години

НАЛИ МЕСТАН ДО СКОРО СЕ ГУШКАШЕ В САРАИТЕ?Да не се допусте ДОСТ в Парламента. Затова трябва всички да излядат и да гласуват, без значение за кого, само не за ДОСТ. Така прагът от 4% ще се качи.Вярно е, че ДОСТ ще подкрепи ГЕРБ (заедно с Марешки) и затова от ГЕРБ се смълчават, но гласувайте масово, дори и с празното квадратче.

144

cCc

преди 7 години

Ние сме подкрепяли досега ДПС, но след изгонването на г-н Местан от Движението останахме шокирани и разочаровани.ДПС има две лица. Едното е лицето на хората, които са вярвали в идеалите. Другото е уродливото лице на Сараите, които използват Нашия глас, за да обслужват интересите на олигархията и мафията.

143

Isi

преди 7 години

Bravo! Turskiat ministar e istinski bulgarin!

142

минаващ

преди 7 години

Нищо ново под слънцето.....старата песен на нов глас.

141

Недоразбрал?

преди 7 години

Не мога да разбера нещо- как така хора с български документи(лична карта или паспорт) се наричат турци? Питайте колкото искате мюсюлмани в България, и съм сигурен ,че поне 90% ще кажат- аз съм турчин. Как така??? Нали си с български документ за самоличност? Май религия и националност много се бъркат.Защото аз например мога да се мисля за монголец или мексиканец, но... Имам български паспорт-значи съм българин.

140

bg turcin

преди 7 години

Naste izselnitsi da si gledat aziyatskata kocina tam,ne sme izskali akil za kogo da glasuvame v bilgaria.A na tozi ibrikcia nikoy ne mu e iskal menieto.

139

Анонимен

преди 7 години

" Ние, гражданите на Република Турция, трябва да осигурим излизането на коалицията ДОСТ на предни позиции в изборите в името на по-доброто бъдеще на сънародниците в България",Що за нагла провокация. *** Герджиков няма ли да отговори. А визи няма ли да им кажете на "сънародниците" господа политици иэ народни представители. А няма ли да им отнемете българското гражданство заради подкрепа на проислямистки и етнически партии. А ще забраните ли ислямистката партия ДОСТ

138

1

преди 7 години

Извинявайте но така държава като Турция няма в момента толкоз е изстанала и техните политици ще ги докарат до края и ще превърнат Турция в една грозна държава в който никой не иска да ходи и мрази!!!Държава която не може да опази един посланик хора които разчитат на това че са окло 80 милиона от който 20 милиона Кюрди!!!!Жалко за тях хубаво бъдеще не виждам !!!!

137

Анонимен

преди 7 години

Трябва да се забранят ДОСТ и ДПС като при противоконституционни организации които целят дестабилизация на България и са на етническа и верска основа. Защо ги търпим още.

136

Анонимен

преди 7 години

ДОСТ набира сили и ще става все по-силна!!!

135

Анонимен

преди 7 години

До ТиневНе бъркай хората със сбъркани гени с нормалните. Запитай се какво правят дефектните в управлението и кой (или срещу какви пари) ги бута напред да се изхождат по разни въпроси.

134

Тинев

преди 7 години

" Големия борец за демокрация, великия СДС-ар " Евгени Михайлов изведнъж обърна внимание на чистотата на за*ника си. Това ли е облика на българина: Върти за*ник натам откъдето ще облажи!Да вЪ *** в демократите ............

133

Категоричен

преди 7 години

До автоголЗащото не си довършихме работата!

132

Анонимен

преди 7 години

И тъкмо сме на темата да обсъдим гаврата на един набеден даскал по история със светинята на българите Дякон Левски .С историята на нашата изстрадала Родина .Ухилен ,нагъл безродник .Така ли ще се размине на един нагъл ,ухилен син *** . Да го поканим в родния град на Апостола да каже на какво учи нашите деца . Да го заведем в първото училище на с Войнягово ,където той една година е учил децата на четмо и писмо . Да го научим на история и да му платим каквото заслужава .

131

Гюнтер

преди 7 години

След изборите ЩЕ се раздава боб и леща в по-правилните населени места. Слави Бинев и Евгений Михайлов ще раздават автографи и книгите "моята борба" и "Екскурзовод и 8те туристи из Европа" :)

130

Анонимен

преди 7 години

тъкмо навреме го направи това искане към изселниците този комшия. Да се осъзнаем какво ни сториха с погрешната политика предните управници . Да си направим добре сметката кого сега да изберем ,да ни забива надолу с главите или да вървим напред .

129

Анонимен

преди 7 години

Ами в деня на изборите не се скатавайте , а гласувайте.Колкото повече българи са пред урните, толкова по-малък ще е процентът за ДОСТ.Просто и ясно като математика от трети клас.

128

Анонимен

преди 7 години

Ами ние тогава подкрепяме ПКК и призоваваме масово да се гласува за производните и партии...ЩЕ ПРОВЕРЯВАМЕ !

127

Анонимен

преди 7 години

ще удължим за нашите сънародници-изселници от България и балканските държави престоя в страната на пет години,.............направо си ги приберете за винаги !

126

Събуди се

преди 7 години

Къде е българската НОТА за ТурцияБойко Бойкооо регистрира партия ДОСТ,а сега станахме дюшмани.НЯМА ДА ГЛАСУВАМ ЗА ГЕРБ.Само БСП-Искам промяна,а не закована България