135

упс...

преди 7 години

Баба Меркел е в шок!Но, "Каквото повикало, такова се обадило"Малко ли "помия" се изля в германските медии срещу Путин, в това число и сравнения с фашизъм.Тъй,че с техните (немски) камъни, по техните глави!

134

do 154

преди 7 години

gre6i6 Balgariq ne e sazdadena prez 681 neee.sazdadena e prez 1908 godina ,dotogava sa bili prosto pleme koeto naselqva predelite na nqkolko imperii

133

Анонимен

преди 7 години

ТОЗИ ЩЕ РАЗКАТАЕ ГЕРМАНИЯ

132

Анонимен

преди 7 години

До 148 Тия *** ги приказвай на наивниците и бабите на село.Прираста на турците е процентно колкото на турците в България.Кюрдите се размножават като зайци,кюрди има и западна Турция в голямите градове .Иде Велик Кюрдистан.

131

дедо Ташунко

преди 7 години

Тази креатира изтрещя напълно! Във всеки случай разговарях с няколко турци от махалата ми в Мюнхен и те му се възхищават. Гордеят се с него и възприемат с безрезервно покорство всичките му ходове. Обикновените турци ги води силно стадно чувство и раболепие пред султана.

130

ABDAL KADIR DOMUZKI

преди 7 години

VUN OT NATO.TIA NYAMAT NIKAKVO PRAVO DA BUDAT V NATO.IZGONYAT LI GI OT NATO EVROPA SHTE SE STABILIZIRA.TOGAVA SHTE IMA GOLYAM OTPOR.TIA OSRAHA EVROPA,VREME E DA BUDAT IZRITANI OT NATO.

129

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен

128

Анонимен

преди 7 години

Той като мачка митинги ипротести срещу себе си ... добра практика.Другите като го провят, значи са буквално Хитлер.Този Ердоган, честно не мога а разбера сериозен ли е като говори или сам не се усеща?!

127

Анонимен

преди 7 години

Тоя нито е държавник,Нито казва истини ?Държавник дето се кара със всички е просто ***. За коя истина говорим...Че Германия е приютила над 5 милиона кравара от Анадола и сега вече говорят за права???? Мустака да пусне тогава Кюрдите в Истанбул да говорят? АЙДЕ ПУСНИ КЮРДИТЕ ? Лицемер

126

Анонимен

преди 7 години

До червеното грозно знаме Маймуняк ние сме създали държавността?!?681 година в Турция е имало само анадолски *** и пясък?!? : ) Не че сега има друго...

125

Анонимен

преди 7 години

Тоя се е самозабравил. В Турция да си прави каквото иска, но откъде накъде другите държави ще им слушат техните бръщолевения.

124

Анонимен

преди 7 години

Крадецът вика "Дръжте крадеца"!

123

Анонимен

преди 7 години

Това чудо с друга вяра не трябва да се допуска изобщо сред бялото християнско население .Ти го пуснеш да работи и гледаш да си човек, то ти се качи на масата и ти размахва пръст . Наглооооост мюсюлманска долна ...и тук искат да направят *** със забрадки и шериат като в техния адски свят . Ами не са познали- умния бял европеец винаги печели на края просто защото е по умен

122

Доньо

преди 7 години

Класацията е следната-нагъл и безочлив, по-нагъл и по-безочлив, още по -нагъл и оше оп -безочлив, комунист, мюсюлманин!

121

Анонимен

преди 7 години

От кога диктаторите се заяждат с нацистите?

120

До 173

преди 7 години

Тези 1200000 са без кюрдите. Техният прираст последната година-две е отрицателен, като се има в предвид, че смъртността им напоследък надвишава смъртността на прасетата в средностатистическа свинекланница или българска болница. Кюрдистан отдавна е само хубав сън и залъгалка на която се хващат балъци.

119

Циник до лешояда

преди 7 години

Ман*гафар си остава ман*гафар!Не Кемал Ататюрк...и Настрадин ходжа да дойде - нямате оправяне! Заптиета - вари ги, печи ги - толкоз им/ти е акъла!Хич работа! Дели ач кюпеци! :-)

118

Анонимен

преди 7 години

Sahin проскубан! Кюрдите ще ви видят сметката. Затова ли бягате на север?

117

До гаргата

преди 7 години

Чиба ,бе амуджа....Явно снощи не си се доредил до торбичка от ДОСТ,и от мъка цяла нощ не си спал.

116

Анонимен

преди 7 години

Отмяна на двойното гражданство, както в България, така и в целия ЕС! Така амуджите няма да имат причина да агитират в Съюза.