26

Анонимен

преди 7 години

Кали наистина може да пее . Но чалгата си е гнусна деградираща музика която убива мозъка на младите хора . Музика на *** ,безмозъчни хора ,диви балканци,ниадерталци. От такива надалече.

25

До: 23

преди 7 години

Ами Пешо с Трабанта дали има за какво да си говори с нея? Тъпо е да се избиват комплекси баш на тая тема. Трябва да се събират хора от еднаква черга. Иначе единият винаги ще се чувства зле.

24

Добре де

преди 7 години

Ама какво я подхванахте сега? Тя не се е оплакала от начина си на живот, просто казва нещо вярно - голяма част от другарките, които се снимат по любеници тук и там всъщност имат не по-малко проблеми (финансови, емоционални и т.н.) от всички нас. Ние обаче нямаме необходимост да демонстрираме лукс на лизинг, а те имат. И това е заразен проблем, който обхваща и техните последователи. Пълно е с млади хора, които искат и се опитват да си наложат някакъв стандарт на живот, който не е за тях.

23

Анонимен

преди 7 години

"Провокативно" трябва да бъде премахнато от ефира защото е пълна лудост, дори по-лошо влияние на психиката от поп-дивост.

22

Рашо

преди 7 години

Е не и се сърдете де. Има два начина да привлечеш внимание, единия е да си направиш селфи гола - работи за кратко при някои чалгаджийки с малко визия. Другия е да се снимаш разсополена- работи при други за които не е препоръчително да си правят голи селфита.

21

Анонимен

преди 7 години

ОФ писна ви от хора с пари да ми обясняват, как те не са всичко. Завиждала на тези с същия хляб. *** не може да се влюби в Пешо с трабанта и заедно да пърпорят ами в Краос .

20

пффф

преди 7 години

Кофти човек е тая...дразни.

19

Някой там...

преди 7 години

А ние дето не сме "звезди" и работим за единия ток и парно и хляб и почивка виждаме от дъжд на вятър. А???? Какво да кажем??? А???

18

Анонимен

преди 7 години

KOLKO MAJE E SMENILA ZA PARI ZNAINI NEZNAINI ZASHTO SE YNIJAVA TAKA

17

Анонимен

преди 7 години

А как ли живеят хората с минимална работна заплата, деца и т.н. да не се убеждавате, че брои стотинките. Официални, неофициални доходи, богати мъже наоколо.....начин на живот и аз искам да съм с маркови дрехи, обувки и т.н. но се разпростирам до където мога.

16

probi

преди 7 години

Да е живо и здраво, момичето, но стига вече: мине не мие, Кали казала това, Кали казала онова, че животъ й, с всичките му перипетии, мъже, деца, какво, къде, защо, как...лъсна отдавна, " като на длан ".Това, което казва, отдавна се знае, никой не се интересува кой къде ходи, каква марка бельо носи, къде вечеря ит.н. Хората се вълнуват от далеч по-значими неща, от които зависи животът, бъдещето им, да имигрират ли или не...

15

Сандо

преди 7 години

за 1ви път да видя чалгарка да се бонтува срещу клишетата които налага чалгата

14

Анонимен

преди 7 години

На тая кой и е виновен, че се е родила грозна и чичките с парите не я броят за жива, че да ни занимава по телевизията с братвежите си.

13

Анонимен

преди 7 години

Наглост, циничност чаргарска . Теглила кредити, за да ходи по скъпи ресторанти и скъпи дестинациизащото така трябвало да изгради образ . А, има хора които събират пари за болни деца ...

12

Пунчо

преди 7 години

Много е труден животът! Тази година с какъв джип да се обзаведе и дали да почива един месец на сейшелите? Тежък избор

11

Анонимен

преди 7 години

Фалирала е но тегли нови заеми и затъва още повече.

10

Анонимен

преди 7 години

Кали,ха сега си представи за несгодите на една лекарка, учителка или възпитателка!И тогава се оплаквай...

9

Анонимен

преди 7 години

Ще повьрна от това словестно разстройство. Кой дава пари да слуша, гледа тези " звезди".

8

lara

преди 7 години

bogatashi ,debeli,razpluti ,ne gi podbirat-ako ima pari da pripari....

7

Анонимен

преди 7 години

до 3 Добро утро! Тя че е ромка няма лошо, но да се прави на умна вече е прекалено. И да казва че чалгата е изкуство..нямам думи.