Снимка: bgonair.bg

Певицата Кали е гост на "Провокативно" по Bulgaria ON AIR. Тя сподели какво я е подтикнало да публикува своя снимка – разплакана и без грим, с думите, че не се опитва да се крие зад тонове грим, за да заблуди "колко е красива".

"Помислих си, че ние доста често изпадаме в ситуации, в които сме разплакани, без грим. Трудно ни е да си платим кредитите, защото да изглеждаш скъпо и да можеш да направиш добра продукция – в края на краищата се занимаваме с изкуство – чалга, но е изкуство, което струва много пари. Не се замислят за нас. Дали в дадени моменти същите тези хора не са в пъти по-щастливи от нас, имайки до себе си любов, подкрепа, топла ръка, на която да се облегнат, и макар и един къшей хляб да го изядеш с подходящия за теб човек", сподели Кали.

"Точно затова направих този статус в момент, в който аз самата не съм се чувствала добре по една или по друга причина. И ми се искаше хората не да ме съжаляват, а тези, които нямат, да се почувстват силни. Да си кажат: "Е, всъщност ние можем да сме много по-добре от тея лъскавите. Защото ходенето на екзотични дестинации, храненето в скъпи ресторани, ползването на по-скъпи аксесоари са някакъв бекграунд, който изгражда образа на хората като нас, на които трябва уж "простолюдието", което съвсем не бих нарекла така в действителност, трябва да ни се възхищава и подражава. Не! Затова направих това нещо", допълни певицата.
 
Цялото интервю с Кали гледайте в "Провокативно" в днес от 10:30 по Bulgaria ON AIR

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase