13

До кокона

преди 7 години

Всеки иска това, което няма. Много често да си сам е по-добре отколкото с мъж, който не знае какво иска, сърди се непрекъснато и все не е доволен от нещо. Може да ти почерни живота.

12

Извънземен

преди 7 години

До КоконаДавай душко да те вземам. И аз съм малко под 40, на 38 съм. Давай да те вземам докато още можем да си направим деца. Хубаво си се отказала, ама да не си метър и петдесет и 120 килограма, че и аз ще се откажа от тебе

11

Кокона

преди 7 години

Аз се отказах от търсенето на мъж. Те повечето не стават за нищо. Само кофти, че най-хубавите години от живота минават в самота, но...Малко под 40-те съм

10

Бай Манол

преди 7 години

Девойките на възраст между 30 и 40 години да не се притесняват от тази статия. Голямо тегло съм теглил с жени на тази възраст. Те са като моторни резачки, една дори ме осакати. Изкълчи го. Изправянето беше бавно и трудно, но се получи. Ако ви държи можете да рискувате и ще разберете на какъв хал съм бил.

9

Анонимен

преди 7 години

Аз съм богат, много атлетичен , перфектно изглеждащ, имам вила и яхта в Монако, заводи , банка, и около 1 милиард лични пари. Нищо не търся, нищо не предлагам. Само се хваля.

8

Материално осигурен

преди 7 години

Търся до 30 годишна с перфектна фигура.............за "кекс" и още нещо

7

ХО-ХО

преди 7 години

За "Срещите след 30" питайте Мришо.Той бръмчи на "некролози"........

6

Гюнтер

преди 7 години

Жените са, като маймунките... Не пускат клона, докато не се хванат за друг...Пичове винаги имайте и вариант "В"

5

Анонимен

преди 7 години

Свестен партньор можете да срещнете в библиотеката, ако не сте от Долно Нагорнище.

4

Така е по света

преди 7 години

У нас има калабалък на необвързани под 40 г.Каквото и да говорим,животът е несигурен - шансове за работа има предимно в големите градове,но дори и там повечето заплати не стигат за издръжка дори на един човек, как да си позволиш и деца?Да не говорим пък за това, че много от хората под 40 г. са пришълци в големия град и плащат наем.В наше време, поне у нас, хората се женят едва когато преценят, че ще могат да издържат поне едно дете. Само от любов или заради редовния секс днес малцина се женят.

3

Специалист

преди 7 години

Една жена до 25 няма ли сериозна връзка след това става изклучително трудно.

2

Анонимен

преди 7 години

Специално след 30-те и докъм 35 се търси по - млад партньор, независимо дали си мъж или жена.

1

Анонимен

преди 7 години

Dnes.bg, пише се Увъртания...