Снимка: outnow.ch

В "Сексът и градът" Кари Брадшоу и приятелките ѝ дълго време се оплакваха колко е трудно да излизаш по срещи и да си намериш мъж след 30-те. Но всъщност тази възраст има и своите плюсове. Какво е да излизаш по срещи като пораснала жена, подгответе се да чуете пълната истина:

1. Чувате постоянно: "Защо още си необвързана?"

Хората край вас го правят не с лошо чувство и все пак това е адски дразнещо. Това, че те са срещнали своята половинка на 20 , не означава, че с всички е така. Научете се да реагирате на подобни въпроси с усмивка, не им се сърдете.

2. Свикнали сте да не делите

Вече сте в четвъртата декада от живота си и е нормално да имате изградени навици и някаква териториалност дори. Може да ви е доста трудно да делите леглото и банята си с някой друг.

3. Сексът е доста по-добър, отколкото в 20-те

Вече познавате себе си доста добре, знаете и какво искате и как да го постигнете.

4. Багажът става по-голям

С напредването на възрастта си избирате и по-опитни партньори, които са преживели това-онова. Няма ги вече онези безгрижни хлапета, а имате работа с мъже, които ще са обременени от предишните си връзки, че дори бракове Инвестирайте време и търпение, само ако видите, че човекът наистина си струва.

5. Свалките вече не стават по баровете

След 30 вече сте наясно, че един флирт в бара вероятно е доведе до еднократен секс и нищо повече. Затова, ако търсите по-сериозен ангажимент, се оглеждайте на други места.

Вижте още в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase