131

Психиатър

преди 7 години

Това е КЛЕПТОМАНИЯ. Тази "болест" ходи и по бедните и по богатите хора, никой не е защитен от клептомания. Познавам няколко клептомани с добро финансово положение, просто ги човърка отвътре да си откраднат нещо, ако ще и една паста за зъби.

130

Анонимен

преди 7 години

Достатъчно се писа по темата, за да стане ясно на всеки:Ръководителят на централно-европейския офис на Американския еврейски комитет (АЕК) Елена Поптодорова е ТРЯБВАЛО да подаде оставка, за да НАЗНАЧАТ на нейно място "полякинята" Агнешка (главичка) Маркевич.

129

Анонимен

преди 7 години

Сама вече не се понася като дипломат или каквато е там

128

Анонимен

преди 7 години

Няма дете на живковизма и комунизма незасегнато от тази болест и поквара-кражбата. Да не говорим за лъжите и убийствата, че работата става мътна и кървава.

127

Анонимен

преди 7 години

До 131 папата Не вярваш да е приела юдайзма?Значи вярваш,че еврейте ще сложат начело на еврейска организация християнин или не еврейн?Аз на това не вярвам!

126

Анонимен

преди 7 години

Като я гледам явно е имала ктещяща нужда от това което си е взела.

125

жеко

преди 7 години

всичките ни политици са сложени и спонсорирани да са във власта само чрез някакви сериозни компромати срещу тях, няма какво да се чудите това е само малко "предупреждение" за определените лица преди изборите какво ще излезе за тях на яве ако не играят по свирката на спонсорите

124

Анонимен

преди 7 години

Една червена *** по-малко да ни излага по света.

123

Тодор Живков

преди 7 години

то приемането на посланик, става със съгласие на приемащата страна. Общо взето България предлага 5-6 човека и американците си избират след проучване. Въпросът е дали БГ службите са знаели за нейните кражби или тя е ВЕРБУВАНА от ЦРУ, КГБ, Мосад и тн заради кражбата и инсталирана като посланик. А преди това да не забравяме, че беше първа дружка на ЛУПИ(който е честен червен фен), който пък беше първа патерица на Костов(честен и почтен приватизатор). Те нещата се навързаха.

122

ист

преди 7 години

Нинова не иска да покаже кандидат минисрите си, защото Елена Поптодорова може да е между тях. Да не се притеснява- който не краде не е в БСП.

121

крадец

преди 7 години

Жената е невинна ,това е кражба по невнимание , неумишлена кражба , на планирана кражба ! Аз също преди 20 г. много пъти съм крал в Полша ,тогава за моя радост нямаше камери ! Влизах в магазин за дрехи ,взимах уж да пробвам едно скъпо яке или сако ,когато стигна до касата уж да плащам идва мой познат уж с който не се познаваме ,грабва парите от ръцете ми и тръгва да бяга , аз уж тръгвам да го гоня както съм облечен с якето ! Ако ме хванат казвам ,че съм тръгнал да гоня крадеца !

120

хе

преди 7 години

ето сега четох, че още 91 година Ленчета хваната в Минесота да краде от супермаркет ама и се разминало. Та питам аз - КАК ПОДОБНА ЖЕНА е приета на работа в САЩ. Как ЦРУ, ФБР и прочие са я допуснали за посланик?! Тук според мен става дума за шпионство. Така че ДАНС и Цацаров да не се правят на разсеяни ами направо да и подготвят процес и да си изпее ВСИЧКО каквото е вършила. Да издаде и останалите шпиони от групата и.

119

дедо Ташунко

преди 7 години

Ленче, чадо ненаситно, честито да ти е! Сега ще те видим скоро като кандидат - дупетатка от някоя партийка. Може би към "Да България"?

118

папата

преди 7 години

до 129 - е каква и е вярата. Да е приела юдаизма?!!! Не вярвам, макар че за такива като нея Слатински, Калфин вярата е последното, което ще защитават.

117

аа

преди 7 години

до 127 - амми - такива Ленчето са много удобни като ПРОДАЖНИЦИ на България и българите. Да не се заблуждаваме, че този порок е от вчера, тези кражби досега са били прикривани и използвани срещу България. Това е пробив на националната сигурност от най-високо ниво. Вече защо я разкриват и тн е друг въпрос. Обикновено така се отървават от досадните и вече излишни леки жени.

116

Анонимен

преди 7 години

Какво излиза,Ленчето и вярата си била сменила ?Ето ,защо е изкарала 2 мандата /12г./посланик в САЩ ,всичко друго е защитавала,само не и българските интереси.

115

e

преди 7 години

Госпожата Елена, въпреки че е била до бай Тошо не е била от ДС. Изводът е че - сбъркахме като лустрирахме и гонехме ДС, за да издигаме такива като Ленчето!

114

ами

преди 7 години

До до долния стаКМистикИстината е, че такива хора, като госпожата, не изповядват никакви идеи , камо ли принципи. Това са опортюнисти, винаги с този, от който могат да намажат, най-долнопробни нагаждачи. Съвременен български политик! Пусни ТВ и ще ги видиш.

113

Анонимен

преди 7 години

До АнонименНе си прав! Това би трябвало да е краят на ДС, ако има още мислещи фв държавата!

112

Анонимен

преди 7 години

До комунистОсвен милиардите на Бай и апартаментите на Цвък!