15

Анонимен

преди 7 години

Радев иска намаляване на бюрокрацията при малкия бизнес ми да ги почва, кво чака? Всички чантаджии с ЕГН завършващо на четна цифра стават безработни от понеделник.Тия с нечетните цифри от следващия понеделник :)

14

Анонимен

преди 7 години

Това недуразумение иска по всяка вероятност разширение на бюрокрацията в държавната власт.Милия, загрижил се той за частния бизнес. Тази идиотщина *** ли тия подхвърли?

13

Анонимен

преди 7 години

До PinГолямото задушаване на дребния и среден бизнес започна през първия мандат на Тиквуня. БСП-то не управляваха достатъчно, че да могат да бъдат обвинявани в каквото и да е по въпроса. А през втория мандат на Боци продължиха с делото да направят дребните предприемачи луди - пример "Данък уикенд". Така че, колкото и да ме дразнят цоциалистите, не те са виновни за кошмарната картинка в момента.

12

Анонимен

преди 7 години

вчера слезе от самолета, и вече е цитиран по медиите, като Мао. очакваме след двайсетина дена и книгата - първият месец на Президента - цитати от речи и слова /?/

11

Анонимен

преди 7 години

Яд ме е че гласувах за тоя

10

zaw12929

преди 7 години

До Анонимен Изплюй камъчето: А то е малък бизнес ЕТ данък 15 %, Голям бизнес- корпорации, банки, 10% данък- това стига и тук излиза, че...Радев е прав

9

Анонимен

преди 7 години

И Радев започна да разбира от бизнес и да се учи и упражнява на тема бюрокрация. Ето на, "малък" бизнес - малка бюрокрация, "голям" бизнес - голяма бюрокрация.

8

ВЕЛИЗАР ЕНЧЕВ

преди 7 години

РАДЕВ НЯМА НИКАКВИ ОПЕРАТИВНИ ПРАВА И ПРАВОМОЩИЯ И НИКАКВА ОПЕРАТИВНА ДЕИНОСТ И ДЕЙСТВИЯ...ТОЕСТ --- ТОЙ Е ЕДНО МАЛОВАЖНО НИЩО .РАДЕВ Е ЕДИН ФИГУРАНТ НА 10 000 ЛВ ЗАПЛАТА, И ГО БОЛИ .... ЗА БИЛГАРИТЕ

7

Pin

преди 7 години

Защо всички партии, говорят истини докато са в опозиция. Какво направи БСП за малкия бизнес и намаляване на бюрокрацията докато беше на власт ?!

6

До Българин

преди 7 години

Абе българино ако пилота каже че две и две е четири, прав ли ще бъде и ние трябва ли да му се радваме за това?

5

Иванчо от пети клас

преди 7 години

Ама той и от малък бизнес ли разбира?

4

Българин

преди 7 години

Ехее, активирали са се тролчетата във форума :D Няма значение прав ли е Генерала или не, по темата ли им е мнението или не, трябва да го плюят, защото Бойко е казал. Дано поне взимате някакви пари за това, защото иначе... жалко.

3

Пешо

преди 7 години

Пак са му написали някакви реплики, които трябва да прочете !!! Кога той се е занимавал с бизнес, че да знае от какво се нуждае бизнеса след като цял живот е бил на държавната хранилка ?! Просто да си е президент и да остави тези неща на изпълнителната власт !!!

2

Анонимен

преди 7 години

Кажи за санкциите Радев, не си се отчел днес :)

1

Анонимен

преди 7 години

Може да сеобърне към кабинета на г-жа Деси Ганчева (младоженката). Там ги решават тези дребни въпроси докато Герджика люспи полицията.