21

Изгърбич Задвратян

преди 7 години

дали да направиме съпоставка между употребата на "школо" и "даскаля" или колегите ще се обидят ? джурмалята така или иначе нема да вденат за кво иде реч.

20

Г.Митева

преди 7 години

До АнонименА кой казва,че в Пловдив я искат?Директорите наистина са феодали и трябва да има мандатност-не повече от 3-4 години.А след това- финансов одит и пълна проверка.Идея нямате какво правят директорите- и с хората, и с парите.

19

Анонимен

преди 7 години

Както всичко останало хубава работа ама Българска

18

Анонимен

преди 7 години

Ало, конкурен/Т/ки, това министерство отдавна не е на Кунева, панимайш?

17

Анонимен

преди 7 години

Нека все пак не забравяме, че г-жа Налбантова е съпруга на г-н Юлиян Петров, председателят на образованието в КТ "Подкрепа". С това някои хора могат да си обяснят и разликата от 1 т. в "СПЕЧЕЛЕНИЯ КОНКУРС" ;)

16

Енеза Ангелова

преди 7 години

Изискването за задължително притежаване на ПКС на лицата в заварено положение не е влязло в сила. Даден е срок от 2 години, за да го придобият. Причината е друга - реформаторката прави лични реформи.

15

Стефан д-р Чолаков

преди 7 години

Ау че противнааа !Да се уплаши човек да върви по улиците, да не вземе да я срещне !

14

Гербантов

преди 7 години

Много грозна и противна физиономия! Ама, ако не беше такава, нямаше да е ГЕРБаджийка, нали? При това е много ***, много невъзпитана и много мразена от колеги, ученици и родители!

13

Анонимен

преди 7 години

Защо не я освободите докато бяхте на изпитателен срок?Направихте шест месеца и айде много сте " смела", почвате да гоните- и вас ще ИЗГОНЯТ...

12

Анонимен

преди 7 години

А В ТОТАЛИТАРИЗМА БЕ ОЩЕ ПО ЛОШО. Парашутисти от всякъде. ПРОТЕСТ Е ИЗСКЛЮЧЕНО. Малък опит и ако те надушат си на шеста глуха.

11

Анонимен

преди 7 години

Нека инспектората да направи анкета и на учениците,не само на учителите.Пловдив ви зове Г- Жо Налбантова.Учители,родители и ученици не ви искат в тяхното училище.

10

пфпр

преди 7 години

Защо в България винаги се назначават директори по партийна линия. В моето у ще след като почина директорът, вместо от най-заслужилите учителки с над 25 год . стаж, назначиха парашутистка отнекъде си...като този случай. Позор за България.

9

Анонимен

преди 7 години

Парцова за Директор.

8

Учител

преди 7 години

Горката Парцова! Сега тази ще я съсипе от тормоз...бедна ви е фантазията колко отвратителни могат да бъдат дребните душици- великите директори! Има един цивилизован начин за осигуряване на някаква нормалност в училище- МАНДАТНОСТ, но министерството не дава да се чуе дори...Правителства падат или се сменят, министри и кой ли не....но не и директорите. Те са неприкосновени. Е, докато тези феодали не знаят, че след определен период ще има пълна ревизия и стават отново учители, промяна няма да има

7

Анонимен

преди 7 години

Това са герберастите, има ли по-умен от тях, който ги превъзхожда, гонят го. И България слезе на дъното. Калинка до калинка, крадльо до крадльо, все от "най-великата". И където минаха всичко унищожиха. Но идва време за ресто, да се отговаря. За тях нов затвор трябва да се построи, един няма да е достатъчно.

6

Анонимен

преди 7 години

Може да е незаслужено но с една точка повече е директор, а герджиков с Нула тоЦки как стана директор на цяла държава.

5

Кольо

преди 7 години

Мъжът й е шеф на синдикат "Образование" към КТ "Подкрепа". Честито!

4

Анонимен

преди 7 години

Браво на децата.Само така.Илияна е ЛИДЕР.Налбантова да си ходи в Пловдив.

3

Анонимен

преди 7 години

Кокалче, брато! Как се изтърва? Вижте някое предаване за вълци - гледай хората. С този делегиран бюджет ако знаете колко е една директорска заплата + другите гъделчета. Обикновен на върха са по - малко квалифицирани и въртят голямата метла

2

Анонимен

преди 7 години

Налбантова идва от малко пловдивско училище и печели с една точка в училище с над 1000 деца.. после започва да уволнява конкурентите си.. На кой ли е човек?