16

Зико

преди 7 години

Повечето купуват китайски мед с отрови за 4 лв. и го мешат с нашия и го продават за 8 лв.Зимата хранят пчелите със захар, пръскат кошерите с лекарства и меда ни бил БИО .Смях .

15

Емил Пламенов

преди 7 години

До АнонименНашият пчелин е в Източни Родопи на 20 км от местността "Глухите камъни" и от 10 години пчелите събират само чист прашец и мед от ливадна, храстова и горска растителност. Търсят ни много хора предимно поради здравословни проблеми ( за съжаление).Медът е на много добра цена съобразена с качеството и възможностите на местния пазар и българските клиенти . Ето Ви телефон за връзка 0879 002765

14

до Мен

преди 7 години

И къде да го намеря този истински производител ? Искам да отида на място ,да видя кошерите, вади пита с мед и я плащам . Иначе е пълно с "истински" -нямам доверие на никой - бъркат го, лъжат -мажат.

13

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 12 - от гърция, на халкидики се продава чист бг мед обработен и смесен с гръцки, от пелопонес и островите гърците специално пътуват по един път в годината до халкидики за да си купят мед в тенекии!

12

Васо

преди 7 години

До анонимен 3: Ти видял ли си кошери на Орлов мост бре.

11

Анонимен

преди 7 години

от къде да го купя този чист мед? обърна го,тече като глюкоза. а много ми трябва наистина чист мед - по здравословни причини. подскажете от къде.

10

Пешко

преди 7 години

Да не вали като преди две години*

9

Пешко

преди 7 години

Преди време стана дума, та обещах да пиша по въпроса - нашите пчели са си ок след зимата, даже вече излизат, което смятам за добър знак. Само да не вали като преди години

8

Пешо*

преди 7 години

Ако го ядяха и българи - муцка.*** споко, скоро бизнеЗмените ше избият пчелите и няма да има за никого.

7

Анонимен

преди 7 години

Проблемът бил че се изнася за германия... ами вижте на каква цена изкупувате и колко е по магазините и после се сетете защо.

6

Мен

преди 7 години

До АнонименКупувайте директно от производител. Лятото има уникален мед, нищо общо с този по магазините. А и така всичките пари отиват при производителя, а не при разни прекупвачи и измислени вериги.

5

Анонимен

преди 7 години

Споко, сега Монсанто, Дюпон и другите като се развилнеят с ГМО-отпадъците, пчелите и тук ще обърнат корем като в Кравария. Скоро ще внасяме мед от Антарктида.

4

Киндер

преди 7 години

"Производител: Родните плодове и зеленчуци са най-вкусни"Мдаааа... И още:"Българката е най-красивата жена, която никога не се продава, на каквато и да било цена,""Българина е с най-голям полов член и може да изпие повече алкохол от всеки друг мъж по света и после да си подкара голфа"Стига избиване на комплекси, братя! Чуждото не искаме, своето не даваме! "Бежанците" ВЪН!

3

Анонимен

преди 7 години

В ТОП 10 сме по мръсен въздух, иначе първи производители на био мед. Парадокс или лъжа.

2

Анонимен

преди 7 години

Прав е.Липсва контрол.Купуваме китайски мед и ни го представят за български.Това се отнася и за много други стоки.Ядем *** и затова сме толкова болни.А няма кой да ни защити от алчните търговци,които в името на печалбата тровят народа.

1

Циник

преди 7 години

Брех...наистина не знаех....ама браво!Дано да е вярно!Макарче това с "био"- то не го вярвам.