25

Бай Хой

преди 7 години

Имате страшен ***! :D Пиле не дава да прехвръкне. Чети и другите какво пишат да видиш колко съм толерантен. Това име което ми измисли Бай Х си е многозначително. Не искам да кажа това

24

Горчив опит

преди 7 години

Интегрира се онзи, който иска. Такъв ще направи всичко възможно, за да постигне интегриране с градивната част от нацията. Ако му пречи средата, в която е израснал и живее в нея, заслужава да му се помогне! Как да му се помогне? Той самият ще прецени каква помощ му е нужна и ще съумее да убеди онези институции, които наистина могат да му съдействат.Всичко друго е ураджийска демонстрация, за да се усвоят едни пари, а резултатът - някой пълни гушка или получава научна степен.

23

Чичо Ади

преди 7 години

Най-добрата интеграция е в стена. Тъкмо имаме нужда от такава на южната граница. Залагайте ромите там и ги интегрирайте. Ефективно и евтино.

22

Стрaнджaтa

преди 7 години

Aз не искaм дa учa !Aз не искaм дa рaботя тежкa рaботa,a нaй- добре никaквa!Aз не искaм дa си плaщaм сметките зa ток,водa и т.н.!Aз не искaм дa плaщaм дaнъци!Aз не искaм дa се къпя!...............................................Aз искaм обществото дa ме издържa,a aз дa се рaзмножaвaм,дa пия,дa се дрогирaм,дa крaдa,дa троля,дa въртя дaлaверки и дa си свиркaм!

21

Софиянец

преди 7 години

Виждали ли сте *** в данъчно!?

20

Анонимен

преди 7 години

По- вероятно е гей дa зaбременее,отколкото * дa се интегрирa...опитите и зa двете сa зaпочнaли преди хиляди години и продължaвaт и до днес ,но без никaкъв успех!Нямa нито еднa държaвa в светa която дa е успялa дa интегрирa ромите,aко знaете тaкaвa..моля кaжете я !

19

Анонимен

преди 7 години

Каква интеграция ви гони бре? За да се интегрира дадена група в друга група, то тя трябва да му служи за пример. Какъв пример дават българите на ромите, че да се интегрират. Тя интеграцията отдавна се е случила. За страничният наблюдател разлика няма.

18

Анонимен

преди 7 години

Ефективността може да бъде измерена много лесно, като накараш тези хора да си напишат трите имена и да кажат азбуката и веднага става ясно. За жалост те не могат нито едно от двете, от което идва и логичния отговор за ромската интеграция.

17

Анонимен

преди 7 години

Питайте тези, които само лаят и прибират милионите в джоба си и се молят постоянно да има етническо, религиозно и расово напрежение м/у хората, иначе отиват на борсата, трудовата борса!

16

НЯМА СРАШНО

преди 7 години

Те ще ни интегрират.Дотогава обаче, проклетото ни племе ще се самоизяжда и разпилява по света.

15

Леля ми

преди 7 години

Все едно да наливат вода в пясък.....интеграцията е личен избор.....пилеят се пари нахалост или......се краде яко?????

14

лУД

преди 7 години

Кукловодите на държавата нямат сметка от такава интеграция, това положение им е много по-изгодно.

13

Анонимен

преди 7 години

До Гошосамо така

12

Бай Х

преди 7 години

Безсмислено е интегрирането. Какво да интегрираме, те и така се оправят доста добре. Само трябва да се научат да спазват закона, което ще стане с повечко наказания. Това важи не само за *. За целта служителите в институциите трябва да си заработят заплатите, а не да се шматкат в офисите и по кафенетата.

11

666

преди 7 години

ББ си каза 5000 000 000 лв годишно ни струват годишно

10

Бай Ристо

преди 7 години

Ще се интергират , га научат интегралното смятане от висшата математика.

9

Гошо

преди 7 години

Кво значи ефективна ?? Когато от едната страна няма желание и не се полагат усилия не става.Що им е да учат , за кво им е да работят и да поемат отговорност,като има помощи , комисии , толерантни ,либерални структури ,като НЯМА правосъдие ,сметки ,последствия .На тяхно място ,и аз ще си крада ток няма да плащам за вода ,ще рева и викам ,че искам още пари ,още помощи.Става само с БОЙ ,ЗАТВОР, ПРИСЪДИ, КАСТРИРАНЕ и ЗАБРАНИ.

8

1

преди 7 години

Каква ти интеграция? Все повече не работят, не учат и акъла им колкото да се размножават. До къде ще стигне това безхаберие - не знам! Само негативи за обществото, а едни хора в 10-летието на ромската интеграция забогатяха, без да интегрират никого.

7

123

преди 7 години

Образование е и труд - след тях да дойдат и парите! Това е интеграция : получаваш, но преди това трябва да дадеш! Ако не полагаш усилия и труд за това общество /стига да нямаш някакви физически или умствени пречки за това/ , то тогава и обществото с нищо не ти е длъжно!

6

няма време

преди 7 години

Пари на вятъра откраднати от политици и бандити..