19

Огнян Стоичков

преди 7 години

От Лирекс предложили на ЦИК, да приспособят от КУТИИ ЗА ОБУВКИ изборни урни за "машинните" бюлетини., а от кашони да направят изборните кабините. Също така ,предложили председателите на СИК да инсталират и тестват машините, които пък щели да бъдат доставени с наети от ЦИК куриерски фирми.На въпрос - кой е производителя, Манол Илиев/управителя на Лирекс/ уклончиво отговорил, че е от "отдалечено място в Азия". Така, че Законно право на машинно гласуване не зависи от закона , а от Манол Илиев....

18

Анонимен

преди 7 години

А после какво правим с тези машини?

17

Анонимен

преди 7 години

ТЪЖЕН ФАКТ ЗА "тъжен факт за Радев"Радев ще е президент 5, а може и 10 години, а ти ще скърцаш със зъби - то само това ще ти остане.

16

Анонимен

преди 7 години

ТЕ ТЕЗИ В СЪДА ДА СИ ГЛЕДАТ КОРУПЦИЯТА.МАШИНИТЕ СИГУРНО ГИ ПРОИЗВЕЖДА ГЕРБАРСКА ФИРМА В КОСТИНБРОД.

15

Анонимен

преди 7 години

19 - АКО Е ВЯРНО, ЗНАЧИ Е УМНА ЖЕНА. ПРОСТИЯТ ЧОВЕК НЕ МОЖЕ ДА ЗАБОГАТЕЕ.А ОГЛУПЕЛИТЕ ОТ БЕДНОСТ ВСЕ ПАК ЗНАЯТ, ЧЕ ГЕРБАРИТЕ ГИ ДОКАРАХА ДО ТОВА ПОЛОЖЕНИЕ.

14

Станишко

преди 7 години

До АнонименЩом казва това *** Лъжата значи е така.Но съда се произнесе ,че трябва да има машинно гласувате.Това го пише и в закона.Но комунисти да спазват закон,някой друг път.

13

Анонимен

преди 7 години

МАШИНИТЕ ЗА ГЛАСУВАНЕ НЕ СА СИГУРНИ. ЧРЕЗ СОФТУ3ЕРА МОЖЕ ДА СЕ ФАЛШИФИЦИРАЯ ВОТА .ЗАТОВА ГЕРМАНИЯ, ХОЛАНДИЯ И ДР. СТРАНИ ГИ ЗАБРАНИХА.С МАШИНИ ИЛИ БЕЗ МАШИНИ РЕФ.БЛОК И РАДАН СА АУТ.

12

Анонимен

преди 7 години

14 - КОЛКО ПЪТИ ЩЕ ГО ПИШЕШ ТОВА? И К`ВО ОТ ТОВА, ЧЕ НЯКОЙ ПЛОНДЕР СВИРКАЯЛ? ДРЕМЕ МУ НА ГЕРДЖИКОВ.Знаем нивото на публиката, западните медии писаха, че и липсва култура.

11

До долния анонимен

преди 7 години

Ами има значение. Дълго време в моята секция си правех експерименти. Пускахме бюлетини заедно с други членове на моето семейство за абсолютно неизбираем кандидат. След това в протокола от секцията проверявах. И какво да видя няма или има една недействителна бюлетина, а за моя кандидат са нула. Продължавай да вярваш, че твоят глас наистина отива там където ти искаш. Много ама МНОГО си заблуден/а. Аз лично имам достатъчно време и пари да сезирам КС , а след това и европейския съд.

10

Анонимен

преди 7 години

Страхотно улеснение. Най после ще може да си спестят печатането и размъкването на камиони с чували с фалшиви бюлетини...

9

IT специалист

преди 7 години

Ех, Герджик, Герджик !!! Стана тя като в твоето стихотворение "Запек- И да викаш и да крякаш,трябва ти да се изакаш". Аиде със здраве и отивай да сменяш лампи по тунелите.

8

Станишко

преди 7 години

До Надя НиколоваТрябва някой да ги организира,ама то става с работа а не с празни приказки.Този т.н.президент и неговите послушковци трябваше да свършат това.Само че машините не са осветителни тела,които да прехвърлят от един тунел в други да се хвалят ,че са направили чудо.

7

zaw12929

преди 7 години

До Анонимен За патриотите, за БСП но никой да не гласува за ГЕРБ- унищожителят на България. Ако гласувате за "ВОЛЯ" ще получите МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛ Бойко- затова ги отпишете отвсякъде. Шанс за България без ГЕРБ!!

6

Анонимен

преди 7 години

идиотизми , сами си създадоха новината,сами си я отхвърлиха,проучват как ще реагираме ли или не можаха да ни скроят някакъв номер.Цялата работа много мирише,някой се опитва в голямото бързане да прокара нещо свое,да излъже всички,да вземе пари от всякъде и да продаде резултат от изборите

5

Анонимен

преди 7 години

До тук се стигна след като политическият елит видя заплаха, затова всички от ЦИК и политиците направиха всичко възможно да не се случи този вид гласуване. Народе събуди се бе.

4

32305

преди 7 години

Направо да купуват машини, избори ще си правим често.

3

Щерев

преди 7 години

И к'во праим сега? А машините щяхя да дават разписка на ромите с която да се отчитат пред бай х , та да им бъде плащано за реалните гласове, а не на всеки ром само защото се е съгласил да иде до урните.

2

Серьожа

преди 7 години

До АнонименПреди да гласуваш са бсп си блъсни главата в стената ще видиш много петолъчки.На една от тях ще ти се усмихва *** Лъжата

1

Анонимен

преди 7 години

Не ме агитирайте, аз ще гласувам за БСП- най - доброто за българския народ!