79

Анонимен

преди 7 години

Искам електронно гласуване, а не машинно, пак некой ще лапне едни пари с тея безмислени глупости.

78

Анонимен

преди 7 години

Във Франция гласуват с бюлетини от рециклирана хартия.

77

Perpetu

преди 7 години

Nema da ima izbori i tolkoz. Sha ima voenna diktatura na radev muzik.

76

ЕРДОГАН

преди 7 години

ПОЛИТИЦИТЕ ВЕЧЕ НЯМА ДА ИМАТ НУЖДА ОТ ИЗБИРАТЕЛИ,ВЕЧЕ , ЩЕ СИ ИМАТ МАШИНКИ СЪС СОФТУЕР И СПЕЦИАЛИСТИ,ДОБРИ СПЕЦИАЛИСТИ, КОИТО ПРЕДВАРИТЕЛНО ЗНАЯТ РЕЗУЛТАТА,ХОРАТА СА МОЖЕ БИ ВЕЧЕ ИЗЛИШНИ, ТЕРМИНАЛ 2 ИЛИ ГРОБИЩНИТЕ ПАРКОВЕ :))))ХА-ХА-ХА-ХА-ХА-ХА-ХААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА

75

ЕРДОГАН

преди 7 години

АМЕРИКАНЕЦ НА МИНАЛИТЕ ПРЕЗИДЕНТСКИ ИЗБОРИ:" НАТИСНАХ ЗА ХИЛЪРИ, А МАШИНАТА ОТЧЕТЕ ЗА ОБАМА,НЕ МОГА ДА ГО ДОКАЖА,НО СЕ ОПЛАКАХ, СЛЕД ИЗБОРНИЯ ДЕН КАЗАХА, ЧЕ МАШИНАТА БИЛА ПОВРЕДЕНА :) "ХА-ХА-ХА-ХААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААТИ ЩЕ ГЛАСУВАШ, НО МАШИНАТА ЩЕ РЕШАВА ВМЕСТО ТЕБ :))))))ХА-ХА-ХА-ХААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА

74

Наблюдател

преди 7 години

Заблудени юроде докато не разберете,че не партите за които гласувате и си преправят резултатите а вие можете да промените живота си в тази недържава все ще ви клатуркат докато не ви остане и риза на гърба ,но как да го проумеят промитите мозъци като вече са им направили трапанация поколения наред?Питам и отговор не искам.И господ да слезе да ви покаже пътя вие сте слепи и няма да го видите.

73

Анонимен

преди 7 години

Европа отдавна се прости с машинното гласуване, а ние сега го въвеждаме....ама нали се търсят начини да се гепят парички!

72

23 април

преди 7 години

Да ги отложим изборите тогава, за четири седмици по-късно, а? Точно време за всичко ще има. Ние цял изборен закон погазихме, та една дата ли ще ни спре.

71

Анонимен

преди 7 години

Бесепето зад *** не иска машинките, та да й даде повод да беснее след загубата.

70

Анонимен

преди 7 години

Как да си платиш данъците на държава, която не си изпълнява законите?

69

Тато из Правец

преди 7 години

Oт 2014 до 2017г къде спаха ?!!!!!!

68

Анонимен

преди 7 години

Ама да вземат да го сключат този договор за доставка на машините все пак, щото ако не през март, то през тази година ще е. Нови избори, да речем - през юни/юли, или през октомври. И тогава ли ще се правят на ударени. Синдром на Пълната Административна Некадърност се нарича това заболяване.

67

поредната маниполаци

преди 7 години

Купуването и продаването на гласове. НО! Да купиш ЦИК никъде не е записано че е престъпление. ЗАКОНА ЗА МАШИННО ГЛАСУВАНЕ Е ГОТОВ 2014г. Защо сега се правят на изненадани.?

66

Arena aihabibi

преди 7 години

Bulgarite diskutirat pesenta vetrove na lili ivanova, poradi lipsa na drug muzikalen bulgarski idol.

65

Fut

преди 7 години

Na 3 mart obstonationalna bg bezsrochna stachka - iskame belgiiski zaplati v bg. Nali sme edno semeistvo eu?!

64

честито!

преди 7 години

Аре, да са ни излишни незаконните предсрочни избори! Може и да се пропуснат, затова КС оповести, че отпада здължителното гласуване. Всичко си подготвят мyшмopoцитe, мoшeници, кандидат "народни" избраници.

63

Елин Пелин

преди 7 години

Държавата в ролята на Андрешко. Незабравимо. Има закон, ама понеже защото тъй стана, че се получи - няма да го спазваме, пък после ще видим. А от мене искат да съм изряден данъкоплатец, и тока си плащам, и парното, и винетката - всичко каквото поискат. Е как стават тези работи - аз да не ги копая тези пари. Държавата е това, което държи хората заедно. Иначе всичко отива на майната си.

62

м цирка не участвам

преди 7 години

Това показва, че служебното правителство не изпълнява закона.....Първо създаваш условия за провеждането на изборите според закона и чааааааак тогава определяш дата за гласуване.А НЕ ОБРАТНОТО!!!!!!Оказва се че не сме парламентарна република, а цик-ова република.Съдбата на държавата се определя от хора назначени от партии които не се нравят много на народа. Ами защо изобщо гласуваме като ЦИК може самостоятелно да определи коя партия печели изборите без да има в предвид чувалите с бюлетините .А ще поемат ли отговорност пак за пренасяне и съхраняването на чувалите като знаем каква анархия б

61

Наблюдател

преди 7 години

Я каква "изненанда"!

60

Анонимен

преди 7 години

Машинно гласуване, ама не през март.................а на мен тати ще ми купи колело.