34

Валентина Петрова

преди 7 години

Защо никой не пише в коментарите си за недоблестната постъпка на съучениците на Йоан, които са го разпознали и не са съобщили в полицията ? Това е довело до забавянето на разследването, през който период този (небеден-крадец) е можел да убие пак.

33

Жибор

преди 7 години

Този не изглежда редовен гражданин на страната ни- да не е някое малцинство? Ако е,сетете се кой го е закрилял- червените съюзници ДПС и ДОСТ!

32

Стразбург

преди 7 години

Бащата на арестуваните братя е полицай.Полицията дълго време се опитвала да открие извършителя и едва сега след като е освободен от длъжност главен.секретар на МВР откриха извършителите.Е дали полицията до сега не е могла да открие извършителите или ги е прикривала сами си направете изводи.

31

Пепи

преди 7 години

Две години търсиха ножа. Целият парк претърсиха с металотърсачи и сега...хоп намериха го под дървото на метри от убийството. Тези за какви на вземат?

30

Анонимен

преди 7 години

Това е ефективност в МВР. Търсиха ги почти две години, но за сметка на това заловиха не един, а двама. Хвала на таквизи полицаи!

29

Анонимен

преди 7 години

с нашия съд и полиция тоя случай ще си остане значим и през 2030-та

28

Няма проблем

преди 7 години

До Гошо Ами това че не са се познавали е достатъчно убийците да бъдат освободени. Значи няма мотив.Нали така ?

27

Анонимен

преди 7 години

Представям си колко усилен полицейски труд е кипял и колко ли алкохол се е излял докато малкият нехранимайко се е похвалил пред някого какъв голям батка и бандит е и как му се разминават убийства. След като още е в БГ означава, че или татко му не е знаел или е имал сериозен чадър или е бил ...милиционер. Но да не спекулираме предварително и да видим какво ще стане

26

Анонимен

преди 7 години

Има си хас да не е замесен милю, или роднините му. Всички беди идват от тях.

25

????

преди 7 години

Много интересно две години не могат да разрешат случая , а точно преди изборите получиха дежаву и хоп решиха отма.100% някои невинен ще го отнесе.

24

д-р Дрее

преди 7 години

Много много интересно. Защо точно сега всичко , което се случва с Гл. Секретар Георги Костов изплува и това много важно за обществото неразкрито убийство. Интересно е сега да разберем на какви позиции в МВР е бащата и дали е имал " чадър". Ама ние простолюдието сценария го знаем ТОЙ ПАК ЩЕ ИЗБЯГА В ЧУЖБИНА.

23

Полицаи отличници

преди 7 години

2 години не могат да хванат некакъв тийнейджър,който даже и клипче им беше оставил на полицаите и то в малка страна като нашата...правете си сметка за каква криминална полиция става въпрос....професионалист до професионалист!

22

Гошо

преди 7 години

Както и да се развие случаят ,нищо няма да върне момчето ,няма и да помогне на родителите .Но виновници има ,ако наистина са открити убиеца или убийците ,ще минат дълги месеци на разследване,показания,досъдебни производства,присъди,обжалвания и какво ли не.Знаем си я съдебната система ,ще се намерят хиляди смекчаващи вината обстоятелства .Дано си получат заслуженото и по законен път ,защото рано или късно животът ще им го върне.

21

Анонимен

преди 7 години

За всички проблеми виновна е административната система. България трябва да реформира административната система. Една модерна административната система е основата на всяко демократично общество. Административната система в България е неефективна. Ето защо трябва да реформираме административната система. Трябва да се започне първо с реформата на административната система - това ще бъде едно добро начало.

20

БРАВО !

преди 7 години

Ако е истина - свалям шапка. След толкова време да има резултат, това означава, че се е работило здраво по случая. А за да има задържане, вероятно е имало улики, които не са вадени пред обществеността, напр. ДНК - материал.

19

Истината

преди 7 години

Основната спънка сега е съдебната система, остновният проблем сега е съдебната система. България трябва да реформира съдебната система. Една модерна съдебна система е основата на всяко демократично общество. Съдебната система в България е неефективна. Ето защо трябва да реформираме съдебната система. Трябва да се започне първо с реформата на съдебната система - това ще бъде едно добро начало.

18

Българин

преди 7 години

Оставка!

17

Анонимен

преди 7 години

От всичко разбира българинът, дай му престъпление и за три дни го разплита...Много гледате CSI, ако смятате, че подобно престъпление (особено пък ако няма ясен мотив) се разкрива за две седмици.

16

дано да си прав

преди 7 години

До vladoАко си прав, и това е убиеца и бъде вкаран в затвора, ще се покая публично. Но в България не вярвам да се случват такива неща, напротив - всичко е манипулации, лъжи и замазване на истината.

15

ДА

преди 7 години

До АнонименПо-добре името на бащата полицай!Затова досега не ги откриха!!