46

cas

преди 7 години

Спиридонов ти си следващият , гадна корумпирана курр.... ва. Некадърниците вън.

45

Ремсист

преди 7 години

Ходя си вчера по Ангел Кънчев и ми посвирва униформен с идеята да спра. Следва за къде си тръгнал ? Какво носиш в раницата? Ще ти правим обиск. Казах му няма проблеми. викни свидетел и пиши протокол за обиск. Намери се и един друг униформен за свидетел. Почна се едно бъркане по джобове, раница, зяпаха ми в гащите и накрая последва въпроса къде крия тревата и че ще стане много лошо ако я намерят. След като нищо не намериха ги помолих да се захващат с писането. 15 минути се чесаха по кратуните, викнаха още един дебелак, който им се явяваше шеф и след известно мърморене се сдобих с въпросния изст

44

До Хризантема

преди 7 години

Хризантемке, ти да не си Бъчварова? Дето с цветето си стана министър. А на всички е ясно що за специалист е Георги Костов. Видими резултати ГРОБ.

43

Хризантема

преди 7 години

До Костов. Ти в ДАНС ли работиш? Или може би в МИ6 или Мосад? Да ва *** във всезнайковците, всеки си пише каквото му падне.

42

бай Тошо

преди 7 години

До 36. Абсолютни глу.пости си написал. Това в кварталната партийна организация ли го решихте?

41

Чук и Гек

преди 7 години

Добре че чуждите посолства работят в София и други градове и имат томове информация за корупцията в МВР. Този от понеделник ще е на щат в Лукойл. ИПОН на Тиквата също започна от тази фабрика. Просто руснаците обичат да залагат на пропаднали типове с много зависимости. Спомнете си за Ало Ваньо, обещах на Гоце......Свински черва са комунистите

40

Анонимен

преди 7 години

ЩО за малоумие кой и къде е видял оставка с шампанско или 3 дни яли и пили ? Оставка под натиск: Разбира се оставка винаги е под натиск , а за това че муттренското келлеме се дърпа може да отнесе и нещо по сериозно.Нов бардак - нови куррви ! народна мъдрост

39

Анонимен

преди 7 години

Чудя се, ако е толкова качествен, сериозно, защо сложиха некадърница за министър на вътрешните работи?Това е анахронизъм!Няма нищо случайно - всеки е поставен на мястото си, защото този, който дърпа конците, знае защо и не му пука за нас.Не отричам този професионалист, но не мога да преглътна явлението бъчварова.Това е доказателството за анахронизма.Съпротивата на този мъж не мога да преценя дли е искрена, или е насърчена.

38

Анонимен

преди 7 години

дойде, като "ниска топка" отива си като още по "ниска топка" - поръчки отначало -до последния край...подал бил сигнал в прокуратурата ....много ми е чудно как го е написал аз като го слушам не хващам ясна обоснована логическа мисъл ....много ми е интересно кво е написал ....разбира се ако той го е написал или само са му го дали да го пусне...и се дърпа не иска да си тръгва ...... аз за охрана на паркинг бих се зачудил дали да го назнача а тои гл.сек - не може все шефовете да да т.ъпи парчета

37

Анонимен

преди 7 години

Който и да е поискал поста му,ще е по-добър от него.

36

Българин

преди 7 години

Костов махай се никой не те иска УВО. Има хиляди причини да си уволнен. Престъпността бежанците границата контрабанда и др

35

Костов

преди 7 години

Костов си тръгва, защото му разкриха контрабандните канали. Той лично е въвел график с работните часове на термичните камери по границата с Турция. Също така на митниците е изискал справка за работата на скенерите. Каналджия е, между другото. Елегантно го помолиха да подаде оставка, ама не.

34

naco

преди 7 години

СТИГА! СТИГА с тази "оставка"!!! ВЪРВЕТЕ по ПЪТЯ на "УСВОЕНИТЕ" ПАРИ! РОВЕТЕ,РОВЕТЕ,РОВЕТЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ,сега му е ВРЕМЕТО!!! ВСИЧКО останало ще се РАЗКРИЕ само!?

33

Гост

преди 7 години

До а/а Да, точно "УЖ"...лъжата се видя още в самото начало....вижте кой кой е в служебното правителство...нима някой е сляп...За продажните души и чевръстите доносничета да не коментираме- то е повече от ясно!

32

ганьо

преди 7 години

а стига сте ни занимавали само с тоя костов бе

31

Анонимен

преди 7 години

А тоя Костов какво си мисли, че е най-големият професионалист в България и не може в никакъв случай да го сменяват?! Нещо от Баце ли се е заразил?

30

ТВ

преди 7 години

Трябва да се признае на Костов, че е реагирал адекватно и навреме, подавайки сигнал в прокуратурата. Ще им се стъжни на другарчетата бесепарчета този номер.

29

библиотекар2

преди 7 години

Библиотекарите и Пеевски го сменят. Така ще бъде много удобно и на Цацата. А Узунов е само проформа. Папка, слушка и изпълнява. Другия лалугер премиера е пълна безгласна дума. От него нищо не зависи и за това го туриха *** за да си фалшифицират спокойно изборите.

28

анониммен

преди 7 години

я се вьрнете малко назад от 1 януари 1992 г се започна забравихте лихаиде стига с този костов да си взема 20 заплати и в пенсия в селата плачатза здрава рька не останаха старци

27

Анонимен

преди 7 години

Герб не е партия. Герб е организирана престъпна група за ограбване на българския народ! Моите лични впечатления са, че всички членове на тази "партия" са престъпници. Не съм фен на други партии, там положението е подобно. Но при Герб нещата са строго фокусирани и изключително брутални. Нагли и арогантни хора, които нямат милост към никого и които не се спират пред нищо за пари и за власт!