18

потребител

преди 7 години

КЗП и АБХ спокойно могат да бъдат закрити, поради това, че не вършат никаква полезна работа.

17

___

преди 7 години

Това за облъчването на храните е голяма глупост. Който ще поеме риска да облъчването храни и къде у нас има такива мощности че даже и храните да се облъчват.

16

Анонимен

преди 7 години

а защо не пишете че храните се "облъчват с радиация" за по голяма годност и дезинфекция

15

Анонимен

преди 7 години

после българите бездетни... нищо, така е по-демократично

14

Анонимен

преди 7 години

с 4 американски бази сме една бананова република, белите роби

13

Борислав

преди 7 години

Работата на КЗК,едни лелки да ти влезят в заведението и да те глобят 500 лева за това,че няма меню на масата!Това го могат най-добре,един дьржавен рекет и пьлнене на хазната нищо друго.

12

Анонимен

преди 7 години

дали некой си прави илюзии, че в България има изобщо некакъв контрол. Феса боко само европара гледа да налапа и толкова ... държавата е абдикирала а определени райони се управляват от местните феодали

11

Шиш

преди 7 години

От българина по *** и лесно мариполируем индивид няма. Излиза няква патица хваща някаква тема и почва да си прави предизборна кампания. Бай *** стой мига и *** мухите.Пожелавам на всички да посетите Канада и да видите къде са те и къде ние.

10

Анонимен

преди 7 години

Кво ГМО, бе.... като няма лаборатория Да го Изследва?

9

Анонимен

преди 7 години

Мога да ви кажа че над 50 % от храните съдаржат ГМО . Не искам да ви плаша но ако започнат да се раждат бебета с по две глави три крака и четири ръце не се притеснявайте. ГМО-то си е свършило работата като по учебник. Имам приятел в лаборатория по храните и от него знам че в иследваните от него храни съдържат ГМО продукти за които му е забранено й подписал документ с който му се забранява да огласява информация. Водят я топ секретно! Така че яжте и не се плашете. Вие и без това сте умрели!

8

Логика в чист вид.

преди 7 години

Имаме ГМО картоф и чист картоф. Питаме *** и Бойко "Ако попитам другия от вас, кой картоф е ГМО, кой ще ми посочи?"И взимаме картофът, който са посочили. Чист е..

7

Анонимен

преди 7 години

Ne ni pravete na klouni gospoda!!Vsichko vseki znae,a se e oplakal nyakoi pruchka za nego shte mechtae.

6

кръстоносец

преди 7 години

А кое не е ГМО? СЕТА само ще легализира дългогодишните практики, нищо повече. ГМО е по-евтино за производителите така, че колкото и скъпо да струва един продукт това съвсем не означаява, че е натурален. Просто е същия бълвоч като евтиното, но за богати...такива.Който си мисли, че скъпо е синоним на качествено дълбоко се самозалъгва.

5

Анонимен

преди 7 години

Кисело мляко ядете ли?

4

Анонимен

преди 7 години

ГМ-съставки се съдържат във всички колбаси, което е достатъчен мотив да ги отстраним от трапезата си. Дори когато купувате скъп колбас, вие не сте застраховани от съдържанието на вредни компоненти в него. Каймата, от която се произвеждат колбасите, често е получена от субпродукти, а някои производители влагат в колбасите и развалено месо.

3

Пешо*

преди 7 години

Да. Ако купува (само малък пример) Нестле, Хейнц, Юниливър...

2

Анонимен

преди 7 години

Аз купувам, ама няма да ви кажа дилъра, защото ако го налазят много клиенти, може някой да го издъни.Купувам, ама само за собствена употреба!

1

Анонимен

преди 7 години

Със СЕТА гаранция на 100% ,че всичко ще е ГМО..