12

Анонимен

преди 7 години

Сигурно е някой наш човек и сега вместо да се пенсионира се завира в политиката. Значи ранното пенсиоране за тия и многото заплати дето им дават са излишни няма да гласувам за ГРОП наредиха куцо и сакато на хранилката.

11

Анонимен

преди 7 години

Господа "генерали", колко клетви направихте вие ? Веднъж се клехте в Партията /БКП/ и народа, после се клехте в НАТО, изобщо ..... ние българите се питаме - вие какви сте и кои сте ? Моля обяснете ни !? Защото когато бях в казармата, и ако бях от онези "друговерците", защитаващи онези западните ценности щяхте да ме осъдите, да ми съсипете бъдещето, та се питам, защо вас до сега не ви осъдиха ??? Как така от заклети комунисти станахте капиталисти - НАТОВци ? Айййййде бегай бе !? Генерали ?

10

Анонимен

преди 7 години

Къв е генерал е тоя навсякъде пълно с краварски войски и мъкнат тука и танкове ощел Е заради такива като тоя утре може да ни окупират стига да поискат и пак Русия ще трябва да ни спасяваР аре стига с тия генерали.

9

карай да върви

преди 7 години

Каквато ни е държавата,такива са ни и генералите!

8

смЕх

преди 7 години

Ако у нас имаше що годе свестни офицери и генерали отдавна трябваше да са стъпили на вратовете на пишман политиците от прехода,а не сега да участват само за цвят към тази или онази партия.

7

Защо да не учавстват

преди 7 години

Защото са сбирщина алкохолици без един ден реален стаж, с незаслужено високи пенсии и привилегии без да са внесли и един лев в държавата. Защото са свикнали да живеят на гърба на данъкоплатеца и нямат никаква идея от къде идват парите за заплатите им. Затова!

6

Анонимен

преди 7 години

Генералски поход към парламента ??? Я, Я пак че нещо не можах да разбера ? Не нещо друго, а от къде пък на къде тези са "генерали" ??? За това че някой им е "връчил" "генералски" звания ли ??? Преди години същите тия трябваше да ни защитават от "капитализъма" ????? а същите тези го приеха без и пушка да гръмне ??? А пък аз все си мислех че точно тия трябва да защитават родината си ??? От "генерали" защитавайки комунистическия ни рай, за една нощ станаха "генерали" защитавайки "капитализма" ???

5

Анонимен

преди 7 години

Аре стига бе каво става бе? Ще се военизираме ли? Ами по добре армията да превземе власта и да си станеме военна република. Може пък най после да тръгнеме към светлото бъдеще.Ама като ги знам тези с пагоните колко им е акъла едвали... Редник бягай от мен до другото дърво! Така ни викаше един *** в казармата. Да бягаме от дърво до дърво. Щото той наистина си прибличаше на дърво човеко и се оприличаваше с такова. Не се надявайте скоро да се оправите! Ще ви оправят но на задан скорост.

4

Анонимен

преди 7 години

Армия няма,но генерали-дал господ.Произвеждат ги както рабфаковете произвеждаха вишисти

3

Анонимен

преди 7 години

ова са различни събития в различно време, в различно пространство"Тоя от кое измерение е или звездите му говорят, сигурно е гробаджия или военен друго обяснение няма за простотията

2

Анонимен

преди 7 години

Хаха, това е все едно китайското копие на ГЕРБ

1

власт,влаааст...

преди 7 години

Баси хунтата!