32

Анонимен

преди 7 години

Ха,ха,ха.Сега всички се втурнаха да вкарват генерали в политиката.Мисля,че един ни е достатъчен и той си е на мястото.В парламента трябва да влязат професори,юристи,икономисти,може и спортисти и артисти>Ама май пак ще се "радваме" на бат Сали и компания,да не дава господ.

31

До 29

преди 7 години

На тази държава са и нужни и генерали и войници,и професори и икономисти и лекари и работници.Нужни са и специалисти във всяка област.За да вървим напред.Нужни са и политици като Левски,които да пресмятат всяка похарчена стотинка ,а не да се разхождат до Занзибар,г.з път да им види,да се возят в бронирани джипове за милиони,да харчат безконтролно,да си осребряват нашия глас,да теглят милиарди и да не дават отчет за какво ги харчат.Такива политици не ни трябват.

30

Анонимен

преди 7 години

Генерал, който командва 3-4 самолета е бутафорен генерал.

29

Мен

преди 7 години

Е пичове каво чакате още давайте да се кандидатираме и ние. Етично е мисля до сега съм работил честно и почтенно :D всички в парламента моля!

28

Кюлчев

преди 7 години

От всички генерали, Радев бе най големия ватняк и затова бе избран от бесепето.

27

Анонимен

преди 7 години

Ааааа,не смята дълго да остане в политиката,само да примами наивните хорица да гласуват за него и после ще се откаже в полза на Цуцка,МуцкаДесито,Лилето или друга калинка.

26

Анонимен

преди 7 години

На тази армия и един генерал е много

25

Анонимен

преди 7 години

еми ф герп като видеха че с баба (майка) на нацията нема да стане решиха да пробват с войниче.

24

Анонимен

преди 7 години

А икономистите и юристите да стават генерали, а ИТ-то овчари. Да живее образованието ха-ха-ха.

23

Анонимен

преди 7 години

ББ беше и генерал и доктор но много некадърен.

22

Анонимен

преди 7 години

Вижда се отношението на генерала към държавата отдето му предложили първо там се запътил, егати селяка. Няма възгледи идеи, морал, нищо но имал отношение към държавата.

21

най тъпия генерал

преди 7 години

Боко Тиквата е единствения генерал милиционер.Най тъ пия мин председател стана генерал без образование а само с школата в Симеоново но тя не дава магистърска степен

20

за атакиста

преди 7 години

Вий ''патриотите'' сте много зле все чакате някой да дойде я военните, я руснаците я извънземните я някой друг. Чакайте си не пречите никому ама си помислете какви патроити сте или едни обикновени чакащи.

19

Анонимен

преди 7 години

До ВасилевОчаквам генералите да направят така, че да защитят честта на пагона ....- - - -Ако е така както казваш, то тогава още 1989 г. същите тия трябваше да поведат войската срещу народа си или да се самоубият !!! Ти да чу или видя един от тия да направи това ???? За какъв пагон ни говориш , за каква чест ?????

18

Анонимен

преди 7 години

В тази държава Генерали НЯМА !!! Има службогонци за по-висока пенсия и заплата, нищо друго ! А нахалството им стига до там че за да постигнат целта си / ако пенсията им е по-ниска/ се натягат за "политици" ????

17

Анонимен

преди 7 години

Генерали без армия. Боже, пази България!

16

Анонимен

преди 7 години

Така полека-лека нещата си идват на мястото генералите в политиката, а парламета в трудови войски ! Все пак някой трябва и да служи ха-ха-ха и на тоя сме му плащали обучението за да е генералР а той бяга от отговорността си и задължението към хората които е поел моля ве се не ме карайте да сес смея гробаджийска им работа.

15

Анонимен

преди 7 години

Прибрал е 200 хиляди лева при запас и сега е лаком за още.

14

анонимен

преди 7 години

много вожд малко индианец генерали и професори на килограм

13

Един българин

преди 7 години

Ами защото има разделение на властите, другарю генерал!Ти както и твоето другарче Борисов трябва да го знаете това.Другарят генерал Бойко Борисов навремето отказа да си хвърли червената партийна книжка на член на БКП и се наложи да го уволнят.Сега и тебе трябва да те уволнят.