18

ХА-ХА-ХА !

преди 7 години

Няма никаква логика да се вдигат цените на застраховките. Напротив - трябва да паднат.Когато не се вика КАТ един вид спестяваме на държавата дейност на държавни служители.Е, защо тогава ще се вдига цената, а няма да намалява ?Истината е, че застрахователните компании, ЕРП-тата, мобилните оператори и куп други монополисти си правят, каквото поискат в България и за безобразията си плащат на властта, за да не ги притеснява.

17

Анонимен

преди 7 години

ЕДНИТЕ МОШЕННИЦИ СЕ ОПРАВДАВАТ С ДРУГИТЕ МОШЕННИЦИ И ВСИЧКО ПАК Е НА ГЪРБА НА БЕДНИЯ ДАНЪКОПЛАТЕЦ!ДЪРЖАВА НЯМА..И ЩО ЛИ НЕ ВИ ТАКОВАМ ТАКОВАТА..

16

lol

преди 7 години

е значи като официално спира работа с този указ..... мале леле какви са тия тъпотии...нема държава

15

До Ne e tolkova lesn

преди 7 години

Ти попълвал ли си някога протокол? Данните на виновния за ПТП се вписват в участник А, рисувай колкото си искаш, но се чете кой е участник А и кой е участник Б. А тези тъпотии са за да се стимулират хората да си правят пълно каско на колите, нови начини да се издои народа!

14

Пипи

преди 7 години

При леко ПТП да викнеш КАТ и те да дойдат за по-малко от 2 часа - забрави. Така че, мярката е добра. Но застрахователите ще се качат на главите ни. За да не ти вдигнат цената на ГО най-добре е да се разплатиш на място - ударил си някой, щетата стотина лева - давай пари на ръка и по живо по здраво. Поне 10 подобни случаи с приятели знам за 5-6 години.

13

Анонимен

преди 7 години

За женицата 50 кила - винаги може да си викне катаджии, тоя протокол е само при взаимно съгласие.

12

Пипи

преди 7 години

Застрахователите и цялата система на застраховането, под шапката на Министерство на финансите всякак ни стимулират да не плащаме ГО. Не напразно сме д-вата с най-нисък процент застраховки. Първо я направиха задължителна и застрахователите лапат ли лапат. Второ застрахователите се хващат за какво ли не само и само да платят - пример пукнато предно стъкло в една точица, далеч от полезрението на водача - отказват да плащаш защото си на собствен ход, нямало право да се движиш със спукано стъкло.

11

сминдух енд чесън

преди 7 години

Това улеснява застрахователите,които и без това не горят от желание да плащат обезщетения ,защото липсва виновен удостоверен документално.

10

Анонимен

преди 7 години

Абе тия бивши бopчета сикаджии и висаджии, а сега "застрахователи", даже и да пр*дна, пак ще им е повод да вдигнат цените.

9

Анонимен

преди 7 години

Като цяло нещата стават все по-зле. Надеждата обаче си отива последна.Предполагам и да не се налага КАТ като го няма ще идват от МВР то защото ще пада кютек сигура :)))

8

Ne e tolkova lesno

преди 7 години

Populvash s rusunka kakvo se e sluchilo. Zastrahovatelite reshavat koi e vinoven.

7

ааааа

преди 7 години

Добре де, България е с най-много полицай на главана населението и с най голямата престъпност??????WTF??Също имаме най много лекари на глава на населението от ЕС???явно нещо или всичко не е както трябва

6

Анонимен

преди 7 години

Още една възможност за агресия и надмощие на по-силния и по0страшния на пътя, Предствете си женица 160 см висока 50 кг с дамската чанта и палтото, изтрясква я някой джигит отзад, излизат от колите, бабаита 1,90 и 130 кг, но батката си мисли че пътя е негов... Е как тая женица ще го убеди тоя да пише в протокола, че той е виновен?!!?

5

Анонимен

преди 7 години

Каква поредна футболна драма! КАТ и МВР-то ... пак бягат по тъча

4

Аноним

преди 7 години

То в цивилизованите държави включително и Румъния,с която се сравняваме от край време при ПТП без пострадал се попълва протокол без полиция.Виновния следващата година плаща за гражданска 30-40% повече.

3

Анонимен

преди 7 години

Нищо ново, това се практикува отдавна......

2

Discovery

преди 7 години

До 1:Горивото и 5лв да стане литъра пак ще си крата бай ти ***, та ако ще и само да кафето да трябва да отиде!!!

1

zeus

преди 7 години

Не се наядоха бившите мутри, чиято дейност като застрахователи е подплатена със закон. Защо да постъпват застраховките, нали в протокола си пише кой е виновен, дори без да са идвали КАТ?