98

Тъпанар

преди 7 години

... Хубу, разбрахме! А какво се случва ако и двамата са пили? Мерят си пробите и този с повечето е виновен? А съдебната система? Ако няма убит, да си се съдят сами?

97

Партиен член

преди 7 години

В Италия например е така.МПС с Италианска регистрация ме удари обадихме се на полицията.Те казаха ако искаме да ги чакаме 2 часа ако не да правим протокол.Направихме протокол и кой от къде е.Каското ми пое щетите без проблем.Друг е въпроса че тук това ще доведе до далавери.

96

Додо

преди 7 години

Това да не се вика полиция при "по-леки" катастрофи е безумие! Някой, някъде е замесил някаква далавера да източва кинти! Това е братя цялата работа, иначе, дори и най-дивия и глупaв милиционер може да се досети, че да очакваш катастрофирали сами да си оправят щетите и да определят вина е дефиниция за психично отклонение!

95

Анонимен

преди 7 години

Блъскат те ,пишете си .....стига да си останал жив.Иначе после ще се жалвашна свети Петър.

94

баси тъпотията

преди 7 години

Хипотетично: жена ми прави ПТП без жертви, при което вината е в другият шофьор. Той отказва да подпише каквото и да е, понеже смърди на шльокавица. Вдига си сърмите и си тръгва по живо по здраво.

93

Анонимен

преди 7 години

зА ДА МОЖЕ таТкива като трактора да печелчт.Богатите по богати.бедните по бедниТова е девиза днес.

92

Застр. брокер

преди 7 години

До до застрахователСигурен ли си, че отказват защото снимките не са достатъчно или защото въобще няма снимки т.е. автомобилът не е минал на оглед както е по общи условия?

91

крокотак

преди 7 години

важно да се съдира кожето на бедния повече и повече и ощеи пак/гербаджийско правило/

90

Груйо

преди 7 години

Типично за България, вдигаме цената, защото може да се случи еди какво си, пък и да не се случи здраве да е.... повече пари за застрахователя. Ние ли трябва да покриваме разходите за евентуални измами, или трябва да има някой, който да ги разследва?

89

ивчо

преди 7 години

на тях и о,зоновата дупка им влияе, и топе нрто на ледниците...

88

Анонимен

преди 7 години

Застрахователните дружества в БГ са част от мафията.Всички си спомняме, как и кой създаде застрахователните фирми и начина по който действаха до преди десетина години.Сега смениха анцузите с костюми, а бухалките с писалки!Това е България, единственият последовател на руският модел!!!!!

87

До продуцент

преди 7 години

До ПродуцентВъпроса не е дали имаш 200 лв за ГО а какво получаваш спещу тези пари.Като си дал 1000 лв.за телефон знеш,че си имаш телефон.Ето това е разликата.

86

до застраховател

преди 7 години

До ЗастрахователЗастраховател,вие винаги намирате нещо ,когато стане на въпрос да си плащате,аз от две години чакам да ми изплатят тотална щета за кражба на кола.Всички документи са изрядни талони ключове и т.н.заядоха се,че някой от вас не е направил достатъчни снимки .Сега ги съдя след като си прибера парите ще ги съдя и за лихви и други .Успех ви пожелавам за по нататъчните ви измами но невинаги минават.

85

Анонимен

преди 7 години

Ей пак да бръкнем в джоба на българина с узаконения рекет ,,,за книги да ги дадете

84

qwaeg

преди 7 години

Скапаните КАТаджиичета искат още по-малко да работят, а да вземат още по-големи заплати!

83

АЗ

преди 7 години

незнам защо си проветрявате устите ???!!!и от двете страни на вратата има измамници!!!

82

Анонимен

преди 7 години

Нямам КАСКО, а карам кола за 20 000 лв. Ако има чалъм и гражданска отговорност няма да плащам.

81

хаха

преди 7 години

До Застрахователотдавна не правя каско, само ГО и вече съм спестил 3000 лв. Стоят ми в сметката и чакат, ако нещо се случи, ако не - ще подпомогнат новате ми кола или джип през 2019г. За бъдеще само така ще процедирам - по добре яка система за наблюдение и сигнализация за 4-5к, отколкото да плащам на ЗК мошеници!

80

до застраховател

преди 7 години

Благодарение на това,че хората се доверяват застрахователите имат работа? Не злоупотребявайте с доверието на хората!-не търсете вратички и врътки как да не изплатите обещетение на и без това потърпевш и отчаян човек,който се е доверил и си е платил за това,че ако му откраднат или повредят движимото имущество застрахователите ще бъдат коректни.

79

Анонимен

преди 7 години

А после аз съм бил научил ярето да блъска,,, :D