16

Анонимен

преди 7 години

Не само да следят,ами и да стрелят.Иначе нашествениците нищо не ги стряска и Африка ще се пресели в Европа.

15

Shopp

преди 7 години

Ами да се дадат пари за руски дронове, но такива нема. Даже отдалечено наподобяващи американските НЕМА.

14

До кога

преди 7 години

Сега ще се дадът милиони за дронове разбира се американски за нещо което всеки знае,тази организация нямали разузнаване те с какво се занимават?пълен бардак е в НАТО но иначе да саздават напрежение и страх ги бива.

13

krasimir.dykov

преди 7 години

може да пуснат и прилепи

12

Додо

преди 7 години

Може би жабарите би трябвало да вземат срочни мерки за защота на гражданите си от ислямската инвазия, която бавно (не съвсем) ги убива!

11

Анонимен

преди 7 години

Изглежда, че ще се превърне в организация за изнудване на собствените си членове. Защо Великобритания иска да излиза от Европа, но в никакъв случай не от НАТО и от сигурността.Така ще може да изнудва Европа да кандиса на всичките им условия при преговорите. Например свободно предвижване само между трите най големи държави, т.е. Европа на различни скорости.И пак големите ще си се разберат, а ние малките ще го отнесем.

10

Анонимен

преди 7 години

"Честната подялба на тежестта в НАТО не включва само разходи за въоръжение, но и участие в общи операции на съюзниците, коментира Столтенберг."Аха, а малко по-нагоре палякът ни баламосваше, че НАТО изисква увеличаване на военните бюджети не за да угоди на САЩ... Та нали точно САЩ започна да настоява за "честна подялба на тежестта в НАТО".

9

Анонимен

преди 7 години

"Става въпрос за приоритети в бюджета, не е лесно, но е постижимо. Мнозина предпочитат да харчат за образование, пътища, намаляване на данъците - това е въпрос на политически избор. Сигурността трябва да стои дори по-напред."Накратко мотото на НАТО: Колкото по-прости и необразовани сте, толкова повече пари ще хвърляте за целите ни. По същия начин всеки път можеш да хвърляш пари през балкона на мнимия полицай да залавя престъпника.

8

Анонимен

преди 7 години

Бездънна счетоводна яма, както нарече НАТО Холандската сметна палата.

7

Анонимен

преди 7 години

"Държавите от НАТО са готови да направят повече разходи за отбрана, не за да угодят на САЩ, а защото усещат необходимостта от по-добра сигурност, заяви Столтенберг."На това му се казва долна лъжа. САЩ дърпа конците на НАТО, а точно НАТО изпищя, че 99% от членките нямат желание да си увеличат разходите за отбрана и НАТО започна да ги натиска да си увеличат бюджетите. Взеха ни за май муни, минаха 2-3 години и решиха, че сме забравили всичко.

6

Те са

преди 7 години

Безполезна харчеща пари организация е НАТО,времето и изтича.....

5

Bai ganu

преди 7 години

До КъдеKak kade kadeto triabva Tova ne e zada4a za NATO da te prosvetia negramotniko

4

Анонимен

преди 7 години

Абе натовците освен мехурчета, вече нищо друго не могат да "пускат"!!!

3

Къде

преди 7 години

Къде беше НАТО когато бежанците нахлуха и създадоха хаос по границите на държави членки?

2

Цирка нато

преди 7 години

Шоуто е голямо,първо нато и сащ съсипаха Либия отпушиха пътя на бежанците и терористите а сега призовавали за подкрепа и щели да следят с дронове?!

1

Анонимен

преди 7 години

Какви дронове?Ако са като тези които САЩ пращат на талибаните в Афганистан добре.Иначе само от видеонаблюдение няма полза.