61

Анонимен

преди 7 години

Славчо забърка големи******

60

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен - В закона е записано електронно гласуване, а не машинно...Хо-хо, Товаа пък изобщо не могат да го подготвят и, ако е законово изискване съвсем газят законите. Вън нeгoднoтo служебно правителство, което вместо с подготовка на изборите, се занимава с несвойствени задачи и внасят пълен хаос в държавата!

59

Анонимен

преди 7 години

Значи, служебното правителство остава цяла година, докато намерят всичките машини. В противен случай ще се проведат незаконни избори, ще се правят обжалвания до дyпкa, а след тях избори до дyпкa!

58

Анонимен

преди 7 години

Т.е по 1000 лв на машинка за гласуване, трябва да видя някое клипче какво представлява подобно съоръжение, че ще да има доста техника в него, а аз си мислех няколко бутона само...

57

анонимен

преди 7 години

Виновна е Корнелия Нинова! Тя глаува тоя неандерталски закон, прибра вички касови апарати, пардон машини за гласуване и манипулира Великите реформатори , протестанти, внуци и синове на червени професори и вся остальная ***, да сезират Славчо Учиндолски и "не,кви сисъдии. Изборите да се отложата докато Мартин Димитров и сие намерят бюлетини, пардон пари.

56

Анонимен

преди 7 години

Може може у секи магазин ги има !

55

сминдух енд чесън

преди 7 години

Машини за гласуване,лесна работа.Наличните банкомати се приспособяват бързо ,пък и веднага човек си получава хонорара за подадения глас.

54

Учител

преди 7 години

До ГласоподавателЩо, бе? Искаш да натискаш едни копченца? Или не знаеш как се държи химикал? Ами да те научим

53

123

преди 7 години

До Анонимен 48Това за чопа е добра идея. Така може да си избираме и парламент, хем няма да харчим и много пари.

52

123

преди 7 години

До Анонимен 54Сигурен ли си, че са БСП?

51

Анонимен

преди 7 години

Машинките ще работят на следния принцип. БСП=50лв ДПС=60 Герб=100 сто лева за глас като най богати...

50

Анонимен

преди 7 години

Който иска да гласува машинно, да си донесе машина. Така няма да се наруши закона. Най-вече пишман-реформаторите трябва да ги купят и донесат. Те си траеха докато правителството на Бойко отлагаше закупуването за неопределено време, а сетне, като видяха че май изобщо няма да влязат в следващия парламент, започнха да рзаправят, че без машини не може.

49

Анонимен

преди 7 години

Идеята за машинно гласуване беше на Реформаторите и мина в парламента с гласовете на Герб.

48

Анонимен

преди 7 години

В закона е записано електронно гласуване, а не машинно, както го преиначиха в поръчковия съд и се имаше в предвид дистанционно гласуване по интернет. Сега бяха блокирани изборите с едни ненужни машини, които дори не са задължителни. БСП ни разиграва безпардонно.

47

АЗ

преди 7 години

В Холандия след 10 годишен опит със машинното гласуване сега се отказват от него, защото са установили възможност софтуеъра на тези машини да бъде манипулиран - пък ние милиони ще хвърлим тепърва да допускаме грешките на другите.

46

Анонимен

преди 7 години

Аз се чудя защо на цялото ръководство на ЦИК още не е ппвдигнато обвинение за саботиране на изборите

45

Анонимен

преди 7 години

Като няма машини, гласувайте с автомати.

44

Закон

преди 7 години

До АнонименИма си закон, и след като на мен не ми се дава възможност да интерпретирам закона, не трябва и те да имат такава възможност. Те са там само и единствено да изпълняват закона. Този закон е приет преди 2 години и са имали достатъчно време да купят машини!!!Другия път ще кажат че са мислили че ще отменят машинното гласуване затова не са купили машини!

43

Анонимен

преди 7 години

До АнонименСлужебен Парламент. Това го няма в човешката история :)Как ще ги избере Радев? Ще мята чоп ли?

42

Анонимен

преди 7 години

Хартиените бюлетини все още са си напълно валидни, така че кой иска наистина да гласува, ще си гласува без да се прави на интересен, че нямало машина!