10

Анонимен

преди 7 години

Много "експерт" много нещо и се на рублички миришат?

9

Атом

преди 7 години

Докато не се изчисти енергийната мафия,такъв разговор е безпредметен и циничен!

8

Анонимен

преди 7 години

Руснаците доставиха ли платения реактор или само им броиха едни 2млрд. за сините им очи.

7

Лотос

преди 7 години

При цена от два милиарда,за нас цената ще е над двадесет!!!Само дупката-4милиарда!Голямо крадене!Очаква се още по голямо!Охахавения от чалги българин да си отваря зъркелите,защото той ще ги плаща.ps.И децата и внуците!

6

Анонимен

преди 7 години

Ама който иска да строи бе, какво го умуват толкова! Само не от моите данъци!Е, бабите от БСП, дето мятат хиледарки от балконите, вместо това да инвестират в Белене. Ако се окаже печелившо, честито им! Ще си получават дивиденти и да са живи и здрави и да си ги харчат с кеф!

5

Анонимен

преди 7 години

FF

4

инженер

преди 7 години

парогазови централи не са лош избор 60 % кпд ел.енергия 30 % топлинна . 1 милиард м^3 ако струва 500 милиона лева ( купен икономично лятото - Чирен) и 200 милиона лева топлинна енергия остават 300 6 милиарда киловатчасса по 5 стотинки себестойност, минимални загуби до големите консуматори , бързо включване в системата , гъвкав изход и виж само как веднага ще се удължи животът на реакторите на 30 години , а не 10.

3

Анонимен

преди 7 години

АЕЦ "Белене" - Гьолът без дъно !

2

До 1

преди 7 години

Зависи от условията. Аз съм за, стига да е държавно и 100% финансирано от държавата (нашите данъци), без намеса на външни държави. Дългосрочно една такава инвестиция би си заслужавала, естествено след като се изринат разни ТЕЦове, зелени енергии и т.н. обслужващи чужди интереси.

1

Анонимен

преди 7 години

Хретенизма НЯМА ГРАНИЦИ за разлика от вселената !