132

Анонимен

преди 7 години

Бил съм в Того и там като в русия за 1 долар се наяждаш и там като в русия си обичат местния диктатор и твърдят че е велик

131

Varnenec

преди 7 години

До Анонимен 158 - Не си наясно с историята на света брато.Като,не знаеш кой на кого е дал ядрено оръжие,просто замълчи.Русия нищо не е дала на Иран.Строй атомни централи.Нищо,не е дала на Северна Корея.Там дадоха други по близки до тях.Нищо не е дала на Пакистан.За там спомогна една близка държава до Германия.Чети момко,не бъди само хейтър.Запада е виновен че Пакистан има ядрени бомби.А благодарения на Пакистан и техните центрофуги,скоро може и Турция да има.Та мрази още Руснаците,накрая най вероятно те,ще ти спасяват *** от Турците.На американците,не им пука за славянския народ

130

един там

преди 7 години

До сигурно е така,Така е де, то и България е нещо като Того, само че и тук през няколко години си има прилична зима! Ей, като вземете да ги пишете такива глупости- нямате равни!

129

сигурно е така

преди 7 години

След Сталин естествено е да предпочитат Брежнев. 2016 беше трудна година в Русия, но като се обърне руснак назад, то коя ли година е била лека. Така че резултатът от допитването е естествен.Това в никакъв случай не трябва да води до заключението че в Путинова Русия е добре. Русия е нещо като Нигерия само че имат зима.

128

Анонимен

преди 7 години

ТРЪМП ОФИЦИАЛНО СЕ ОТРЕЧЕ ОТ КОМУНИСТИЧЕСКА ПУТИНОФИЛСКА РУСИЯ!!!!!!!!!!!ОСВЕН РЕЖИМИТЕ НА ИРАН И СЕВЕРНА КОРЕЯ НА КОИТО КОМУНИСТИЧЕСКА РУСИЯ ДАДЕ ЯДРЕНО ОРЪЖИЕ ТО ДРУГИ ПРИЯТЕЛИ НА ПУТЛЪР НЯМА!

127

До 152

преди 7 години

Ако пенсионерите спрат да мятат пачки от балконите ще имат пари не само за обяд ами и за вечеря.

126

един там

преди 7 години

До истината е,Страх ги било да говорят, тотална диктатура и др. глупости! Добре- да предположим, че е така- какви опции имат обаче да видим:Гонят Путин и се оставят пак западни капиталисти да ги управляват, както по времето на Елцин, лека му пръст. Само че последните малко им пука как ще живеят руснаците! За тях е важно те да се нагушат максимално и това руснаците го разбраха още в началото на века!

125

тука гледай тука

преди 7 години

А българите не са ли в диктатура ?Скачаха по площадите за свобода,а смениха ДС с диктатурата на мафията.

124

истината е

преди 7 години

че не смеят да не са доволни и ги е страх да говорят-тотална диктатура ! някои журналисти се опитаха да не харесват путин и знаете какво им се случи.Жалко за руснаците -малко простодушни ,но хубав народ

123

един там

преди 7 години

До анонимен 147,Не че съм тръгнал да я хваля, просто отбелязвам факти! Ти, обаче коя държава искаш да хваля- тази дето дори и в провинцията обяда струва колкото половината пенсия на повечето български пенсионери ли?

122

Анонимен

преди 7 години

Азия(Китай) спечели икономическата война.Това умни хора го знаеха още в края на миналия век.

121

Китай е N1!!!

преди 7 години

До SpaceX Много скоро БВП до 3 в военната свера години по данни на руски и американски военни експерти експерти,по население по патриотизъм китайският комунизъм не е интернационален,по всичко 13 трлд. БВП сега до 2020 18 трлд. руски висши генерали с страх признават,че реалният военен бюджет е 2 по-голям не 235 млрд. а 470 млрд. до 2020,ще е колкото на Сащ.От скоро китайците премахнаха забраната за раждаемостта до 2050 Китай,ще е 2 млрд население а Германия и Русия ще са наполовината на сега

120

Анонимен

преди 7 години

Не ми хвали държава в която обядът струва колкото бакшиша който оставям когато пия кафе.

119

един там

преди 7 години

До не се карайте,За достоверна информация може да се ползва не само гугъла, а и руския раздел на skyscapersity! Неотдавна, разглеждайки снимки на разни руски градове там, останах много изненадан колко струва обяда например в провинциален град с размерите на Плевен, на около 300км от Москва- 70рубли(около 2,30лв)! Не че нещо, ама в България и един дюнер не можеш да си купиш с тези пари! След това който го влече да продължава да си говори за скъпотията в Русия!

118

Анонимен

преди 7 години

По брой китайци на глава от населението.

117

Китай е N1!!!

преди 7 години

Всички пишат за Русия,че е бедна да факт е че руснаците икономически,никога,няма да са номер 1 военно са сила но,защо по-долу коментиращите не споделят,нещо за велик Китай за възхода на китайската нова империя,всички мълчат,защото знаят,че вече има нова империя така е нали!?

116

един там

преди 7 години

До спейса,Знаем, да сега минималното заплащане на труда за цялата територия на РФ е определено на 7500рубли. Всеки регион на Русия обаче има право да си определя самостоятелно минимална работна заплата по-висока от горепосочената! Така минималната работна заплата в Москва например е 17500рубли, в Тулска област е 12000рубли например! Доста по-висока от 7500рубли е в много региони на РФ! Има и друг аспект, който трябва да се отчете обаче- цените на доста стоки в Русия са доста по-ниски!

115

Анонимен

преди 7 години

Браво на Путин - мачка руския народ като празни кутийки от бира...

114

Анонимен

преди 7 години

Аферим Путин мачкай евала ти правим

113

Анонимен

преди 7 години

Санкциите срещу Русия са нещо жизнено необходимо както въздуха за всяко същество.