172

тя

преди 7 години

Москва в момента е един много лъскав , модерен , красив град , но само за богати хора , не за дрипльовци!

171

До Кой яде зелника

преди 7 години

Ти влизал ли си в Руски магазин или само си въобразяваш?Там в Москва и Санкт Петербург е като България през 1985 гЗа останалото не говоря защото и тук си имаме бедни места.

170

Кой яде зелника

преди 7 години

В пред вид стериотипа за бита на руснаците-глад,студ и водка представям малко данни от 2016та.Средна РЗ 37000р или 1200лв. Но ток 3р дневна 1.5р нощна.Т.е.10ст на 5 или 3 пъти по евтин от нашия.За газ и парно не говорим.Бензина е 2пъти по ефтин.Прираждане на второ дете ти кихат близо 20000лв.Средната възраст на колите им е 9.5г а на нашите 18.В супермаркетите им същите *** като в нащи на абсулютно същите цени.Черната и бяла техника е с 10-20 по евтина.Безработица 5% при 11млн. гастербайтери

169

Васко

преди 7 години

Ами ти, бе драскачке, млада, напориста лакома за пари? Ти кого искаш за президент? дядо Билчо Клинтън или баба Клинтъновица, че да живееш в палат и да караш ферари. Ех, пусти млади ***.

168

ан

преди 7 години

живях и на запад и на изток и соца и капитализма по -скоро глобализма и установих ,че хората сме еднакви и искаме едно и също,но тези ,които са грабнали по някакъв начин честен или не в повечко ,то те са най -добре навсякъдежалко ,че са алчни и ще довършат света естествено за тях най -хубаво е тяхното време,но за нас са проблемитеот гледна точка на реализация,спокойствие ,тогава беше по добре,но и те дразнеха като сегашните управляващи с привилегии,но сега хаоса е тотален ,а спрямо пен

167

Леле

преди 7 години

Това в коментарите се казва аутизъм.

166

Анонимен

преди 7 години

Я виж ти, да не би Путин да е направил водката безплатна.

165

Анонимен

преди 7 години

колкото пъти сме играли със западняците - толкова пъти сме имали национални катастрофи и сме губили земя и население!!Българската чутора е твърда - нема увиране

164

Анонимен

преди 7 години

русия винаги е била беден кен,еф от помес4ието в колхоза Днес по бедни и от нас А им е най богатия период изобщо горките

163

друг българин

преди 7 години

Много от така наречените "турски" думи в България са си просто Български.Турците в Турция не знаят какво означават.Просто съществува стремеж в покварените да русифицират красивия Български език.Например преди няколко дни искаха да пробутат герджик за турска дума.

162

Анонимен

преди 7 години

да живее русия и да смачка запада

161

Анонимен

преди 7 години

руснаците както и българите винаги са живели зле заради западните престъпници и крадци. запореден път българия се нареди на страната на фашизма и получи поредната национална катастрофа.в момента държава няма ,шири се безвластие,корупция и престъпления

160

Анонимен

преди 7 години

До Един българинТочно Волен Сидеров много пъти вече е предлагал всички турски наименования да се заменят с български! И също така много проектозакони са предлагали националистите. Но понеже българския народ обича винаги да гласува за други партии -евроориентирани, затова Атака са с малко депутати и не могат да се преборят с продажните евроатлантици и да осъществят законопроектите си.

159

д-р Хаус

преди 7 години

До Един българинНе мога да се съглася! Просто сте попаднали на недостатъчно компетентен зъболекар. Всяко стадо си има ***. При соца идваха от други държави да учат стматология. Аз познавам семейство от Португалия - зъболекари, и двамата са завършили тук по бай Тошово време.

158

както казват рускини

преди 7 години

У Вас е лошо - но у нас е много по-лошо.Какво да правят. Трябва да се живее . . . Преди е било по-лошо. Сега поне могат да се изселват. Това е къде, къде по-добре.

157

Анонимен

преди 7 години

Какво ни занимавате с тези облъчени, руски мозъци. Те дори не осъзнават в каква мизерия живеят. Нали съм ги виждал по курортите - бой за праскови и дини, все едно идват от Сомалия. Доволни били. То и прасето е доволно когато му напълнят коритото с пуумия.

156

Циганин

преди 7 години

По това проучване на Левада ,то руснаците се отнасят положително -46% към Сталин и Брежнев ,а към Путин -83%!! ,а най "обичаните" са Горбачов с 15% ,Елцин с Хрушчов по 17 % .

155

Анонимен

преди 7 години

И с моите зъби същата работа...Ако беше останало на тия миньори, наречени училищни зъболекари, сега нямаше един зъб в устата да имам.

154

Анонимен

преди 7 години

А около Чернобил имаше ли мощна защитна биосфера?

153

do 200

преди 7 години

Ами сигурно за повече пари е отишъл в САЩ. Пък дали няма и от там да избяга не се знае. По Брюксел, Гррмания е пълно с български жрици от малцинствата. И те като твоя приятел - защо са отишли там?