77

Ганьо от село Бегето

преди 7 години

България си е *** и това е!Даже и малките деца вече знаят че в страната на чалгата всичко е таратор работа.Колкото по далече от Българиятолкова по-добре.В чужбина като чуя българска реч и веднага ставам невидим.

76

Баровец с S-класа

преди 7 години

Моите впечатления са че само бедните хорица (бачкаторите) ходят в Гърция или Турция защото там им излиза по-евтино и са на алл-инклузив. Баровците си житкаме на Слънчев,Несебър,Влас,Златни Пясъци, Албена.

75

тежкаря

преди 7 години

никога не съм ходил в Гърция. Ходя си на Слъчначка или Несебър и съм много доволен. Всяка втора кола там е S-класа така че не знам за какъв нисък стандарт в БГ може да се говори. Едва ли в Гърция има толкова S-класи

74

Ivan

преди 7 години

И в България и в Гърция мажеш да си прекараш добре, ако не търсиш евтиното. Ходя и на двете морета, и двете си имат страхотни места. Ако ми тръгваш с бурканите и котлоните навсякъде си трагедия. Просто и ясно.

73

Ха ха ха

преди 7 години

На две крачки е Гърция и Турция.Хората предлагат качествена храна,перфектно обслужване и чисто море.Който иска да почива в България.Въобще не завиждам.Почивам в чужбина и се радвам на живота.

72

Анонимен

преди 7 години

На половината българи е по-лесно и близо да стигнат до Гърция, отколкото да бичат 500км. до черноморието. Обслужване, храна, условия, чистота, всичко е в полза на византийците.

71

обективен

преди 7 години

До ФИЛАРЕТ ФИЛАДЕЛФИСФилке,ако ти отмаам какалашката барболаците ще ти изскочат като на жаба кекерица!

70

Мартин

преди 7 години

Не е нъвъзможно тези очаквани цифри, да се сбъднат. Проблемът е, че хората които имат повече финансови възможности няма да отидат на нашето черноморие. Не може да се мерим с гърците - те имат традиции в туризма. Както се казва знаят как да ти вземат парите и да останеш доволен. Тук наблягат на първото. Аз също от години ходя в Гърция, може би ми излиза 10-15% по-скъпо, но досега не съм съжалявал. Уважаеми хотелиери, наблегнете на качеството и резултати ще има....но след години...

69

еврозона

преди 7 години

Така ви се иска, ама няма да стане. Кой е луд да ходи при мутрите по черноморието.

68

ФИЛАРЕТ ФИЛАДЕЛФИС

преди 7 години

ГЪРЦИЯ Е ДО АРМЕНИЯ И ДО ДУНАВ...ГЪРЦИЯ ГРАНИЧИ СЪС СВОИ ЗЕМИ. В ГЪРЦИЯ Е ЗАБРАНЕНО ЗА ТУРЦИ, БЪЛГАРИ, ШИПТАРИ И ФИРОМОСКОПЯНИ.ГРЪЦКАТА АРМИЯ Е ЗА ВАС И ЩЕ ВИ ПОСРЕЩНЕ..ВСЕКИ ДРУГ ОТ ПЛАНЕТАТА ГАИА Е ДОБРЕ ДОШАЛ ВАВ ВЕЛИКА ГЪРЦИЯ...СПЕЦИАЛНО ЗА БРАТЯ СЕРБИ, РУСНАЦИ И АМЕРИКАНЦИ.

67

Анонимен

преди 7 години

До до 58Кво викаш, раздавал си го чистачка по Гръцко? Викаш не правиш разлика между това да отидеш с парите си и да работиш черноработнически истории? Уважаваш ли тука хората дето ти изхвърлят *** или метат улиците? Не ми отговаряй - проблема си е лично твой... Аз отивам там с парите си и получавам обслужване. Тук - не. Елементарно

66

боби

преди 7 години

До АнонименЗа съжаление сме ходили, много години и само станахме свидетели как нещата отидоха от зле на катастрофа. Затова от години вече не ходим.

65

обективен

преди 7 години

В Гърция почиват почиват почтените и заможни люде,а по нашето Черноморие ходят лузери и клошари да събират капачки от буркани!

64

Анонимен

преди 7 години

Абе вие какви ги пишете и ходили сте изобщо някога на Черно море??? Или само от медиите си вадите изводите?? Ама естествено на българина му дай да работи в чужда държава, да почива навън и да псува родното, ама ако дойде някой бежанец и иска да му го отнеме протестират, ядосват се, псуват.... смях, но всъщност е уйасно тъжно и жалко

63

70

преди 7 години

Голяма скука пада. Няма чалга, няма простаци, няма мутри, няма акота в морето, няма как една болест да хванеш, едно натравяне в ресторант няма. Скукккккаааа!

62

Анонимен

преди 7 години

Гледайте брошурата на Кауфланд и ходете не еФтиното. Аз ходя в чужбина и в БГ ама ходя на скъпото. В Гърция не е лошо, ама като знам повечето българи в какви 2/3 звездни хотели са оле ле майко. По добре не казвай че си ходил в Гърция ако ще ми говориш за еФтино.

61

boby

преди 7 години

Моля, нека 9 от 10 българи да ходят на нашето море да си "почиват". Така ще ми е още по-добре като си ходя по островите!

60

плановик

преди 7 години

У нашето море още след първото къпане си хванал тен !Хубав , кафяв тен .

59

Анонимен

преди 7 години

Много се радва, че коментиращите тук няма да се срещат по баровете и плажовете на нашето моренце;))) Весело ви в Гърция и да не сте стъпили на черно море, там място за вас няма. Скучайте си в Гърция, мажете филии с лютеница за плажа и не си и и мислете за нашия изток!

58

56

преди 7 години

Ти май не си си подавал нослето от Бантустана, а? В Гърция ходят ултра богати хора и е топ дестинация за целия свят. Ако преброиш яхтите по бреговете на Гърция и ги превърнеш в евро, ще можеш да си купиш цяла София,. а може би и България с получената сумичка. Това, че твоя съсед от Люлин носи домати в Голфа и спи в коптор някъде на Халкидики е съвсем друга работа. Ганчовците и в Монако ще отидете с доматите и домашната ракия... ако ви пуснат.